24 - Zafer Özden

Başlatan berusa55, 09 January 2014, 23:07:38

« önceki - sonraki »

Furkan

Keşke sezon başında takıma katılmış olsaydı

yirmiuc

ilk 11de oynamali.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sadece Samsunspor

la kalpar bu adamı devre arasında konumankeni diyemi aldın

özkan

fanatik samsunsporlu

takım olduğumuzun en güzel göstergesi

ngonge

Seneye kendisinden Erdem ve Taha'nın yaptığı gibi bir çıkış bekliyorum, inşallah faydası olur.

orucreis

bu adama şans vermedinya senin kalpar kere............ >:( >:( al_sana

beşnumara

Kendisine güvenilip forma verilirse eedem ve taha gibi oynayacagini düşünüyorum.

orucreis

erdem ve tahadan daha fazla olacaktır eminim

ismail

ilk 11 den çıkmaz bu sene

ask55

2.lig topcusu.iş yapmaz.

Sioux

Umutlu olduğum bir oyuncu değil.
Hayal kırıklığı olacak gibi.

berusa55

ERHAN HOCA BÜYÜK ŞANS

Samsunspor'un orta saha oyuncusu Özden "Hocamız forma konusunda herkese eşit yaklaşıyor. Adaletinden hiç şüphemiz yok. Hak edeni oynatacağını biliyorum. Biz ona çok güveniyoruz. Hem bizim hem de gençler için Erhan hoca büyük avantaj ve fırsat. Alternatifi olmayan oyuncu işini askıya alır. Rekabeti seviyorum. Daha çok çalışıp formayı hak etmek istiyorum.Başarıya aç futbolcular burada. Lig çok zor geçecek. Ancak bizim güvendiğimiz desteğini her zaman hissedeceğimiz bir taraftar var arkamızda. Yüzlerini kara çıkartmayacağız. Allah inşallah bizleri mahcup etmez. Samsun'u çok seviyorum. Samsun ve Samsunspor benim için huzuru ve mutluluğu ifade ediyor "dedi.

ADETA İÇİNE DÖKTÜ
Samsunspor'un orta saha oyuncusu Zafer Özden, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Geçen yıl fazla forma şansı bulamayan tecrübeli  orta saha oyuncusu bu sezon öncesi hem idmanlarda hem de hazırlık maçlarındaki performansıyla göz kamaştırırken oldukça iddialı. Orta sahada takım arkadaşlarıyla müthiş bir rekabet yaşayan Zafer, ilk onbirin değişmez ismi olmak için vargücüyle çalışıyor. Teknik Direktör Erhan Altın, takım arkadaşları, takımın performansı, gençler, taraftar ve geçen sezon yaşadıkları hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Zafer, bir anlamda içini döktü.

KALPAR'A SİTEM
Geçen sezon fazla oynayamadığı için çok üzüldüğünü dile getiren Zafer Özden, üstü kapalı olarak Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'a da sitem etti. Geçen sezon çok çalıştığını ifade eden orta saha oyuncusu, "Açıkçası benim performansımda çıkış veya iniş olduğunu düşünmüyorum.  Profesyonelce çalışmalarım devam ediyorum. Geçen yıl da çok çalışmıştım. Şimdi de çok çalışıyorum. Bakış açısıyla ilgili bir şey bu. Erhan hoca daha farklı bakıyor. Takım geneline bakıyor. Geçen sezon bu durum yoktu" dedi.

HOCAMIZA ÇOK GÜVENİYORUM  
Teknik Direktör Erhan Altın'dan övgüyle bahseden Zafer Özden, şunları söyledi: "Hocamız forma konusunda her futbolcuya eşit yaklaşıyor.
Bu çok önemli. Geçmiş dönemde oyuncunun oynayıp oynamayacağını biliyordu. Şimdi daha farklı.  Futbolcu çalışmadığı zaman oynamayacağını biliyor.

HERKESE EŞİT YAKLAŞIYOR
"Onun için herkes çok çalışıyor.  Ama bu kez öyle değil. Erhan hocanın adaletinden hiç şüphem yok. Tüm takımında benim gibi düşündüğüne inanıyorum. Hocamız sürekli bizimle konuşuyor ve motive olmamızı sağlıyor. Ona çok güveniyorum."

FORMAYI HAK ETMEK İSTİYORUM  
Rekabet her futbolcuyu olumlu yönde etkiler. Rekabet olduğu zaman futbolcu tedirgin oluyor. Bu da oyuncuyu daha fazla çalışmaya iter. Daha çok çalıştıkça hem kendisine hem de takıma katkısı olur. İnsanın alternatifi olmadığı zaman işini askıya alır. Ama ben rekabeti seviyorum. Sıkıntıya düşmek istemiyorum. Daha çok çalışıp formayı hak etmek istiyorum."

GENÇLER İÇİN FIRSAT
"Gençler için de iyi bir fırsat var. Hocamız onlar içinde büyük şans. Erhan hoca hem takım hem de gençler için çok büyük avantaj. Bu sezondan daha umutluyum. Erhan hocamızın hak edeni oynatacağını düşünüyorum."

BAŞARIYA AÇIZ
"Başarıya aç futbolcular burada. Özellikle gençlerimiz daha yolun başındalar. Hak ettikleri zaman formayı giyeceklerini, oynayacaklarını biliyorlar. Bir futbolcu için bunu bilmek, hocasına güvenmek çok güzel."  

YÜZLERİNİ KARA ÇIKARTMAYACAĞIZ
"Lig çok zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Ancak bizim güvendiğimiz bir taraftar var arkamızda. Taraftarımızın gücünü desteğini hep yanımızda hissedeceğiz. Onların desteğiyle çok zorluk çekeceğimize inanmıyorum. Yüzlerini kara çıkartmayacağız. Allah inşallah bizleri mahcup etmez. İnşallah başarılı olacağız. Samsunspor camiası adına bu çok iyi olacak. "  

SAMSUN'U ÇOK SEVİYORUM
"Samsunspor'da futbolu bırakmayı çok istiyorum. Niyetim gerçekten bu. Aileme de bunu defalarca söyledim. Kalıcı ve başarılı olmak istiyorum. Ailem Samsun'a gelecek bu yıl. Samsun'u çok seviyorum. Hem şehir çok güzel hem de insanları çok iyi.

SAMSUNSPOR HUZUR DEMEK
"İnanın Samsun benim için huzuru ve mutluluğu ifade ediyor. Dolayısıyla Samsunspor'da öyle. İnşallah futbolu da Samsunspor'da bırakmayı nasip eder Allah bana. Bu camiaya yıllarca hizmet etmek var gelecek planlamamda."    

ARKADAŞLIK SÜPER
"Takımda arkadaşlık süper. Kimse buradan ayrılmak istemiyor. Samsunspor deyince çok iyi bir arkadaşlık geliyor insanın aklına. Biz kanatlendik. Birlik beraberlik içersindeyiz. Birbirimize olan sevgimiz sımsıkı. Bu birliktelik inşallah bizi başarıya götürecektir."

GİRESUNSPOR'A ODAKLANDIK
"Lige Giresunspor maçı ile başlayacağız. Kendi sahamızda taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz. Şu anda tek düşüncemiz bu. Tamamen Giresinspor'a odaklanmış durumdayız. Takım olarak ta iyi durumdayız. İnşallah rakibimizi mağlup edip hem sezona güzel başlangıç yapmış olacağız hem de taraftarımızı mutlu edeceğiz."

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU

Kaynak

Desiqner

Sabredilirse birkaç maç sonra takımın değişilmezi olabilir.Fiziğiyle ortasahaya güç katacaktır.

Ertuğrul Sağlam

Bu sezon en iyi transferimiz omasını beklediğim futbolcumuz.