2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

beşnumara

Sağ açık sol açık orta-saha forvet işte abi. Oynamak isterse rahat 10 golü var bu sene ;)

sadece55

Kaliteli de bir yabancı transferi gerekli özellikle sol açık mevkii için.

nomak55

Hep gelecek vaadeden futbolcu.olarak lansd ddiliyordu potansiyeli var akilli olur da taraftarla butunlesirse cok is yapar bence iyi bir orta saha alinmali.ayrica bu sene zaferdende cok sey bekliyorum tabi defan ve forvette sart 4-5 oyuncu sart hyirli olsun ilk transfer bismillah

ask55

turgay adnan erdem arif gitti.
orta sahada adam akilli bir taha kaldi ki onunda ilk yari performansini dusunmek bile istemiyorum.
en az iki takviye sart.dogan ve kemal de alternatif olurlar.
bunun haricinde sol kanada, ikinci forvet mevkine, stopere transfer sart.
serdar eyilik dilaver guclu tarzinda bir topcu.alternatif olur kadroya.
hazir elimizde soner, ahmet burak, fatih umar adilovic gibi bu lig icin iyi isimler varken yanina bir kac kaliteli transferle cok zorlariz ust siralari.
genclerimizdende cok onemli performanslar bekliyorum ben.ozellikle favorim mehmet yilmaz.

beşnumara

Mehmet Keçiörene kiralanmis tekrardan :(

Shane_Falco

germencisse

Erhan hocanın bir baska öğrencisi Ali Zorlu'nun adı geçiyor oda başarıl bir transfer olur..

Sadece Samsunspor

samuray

nihayet sayfa 44 transfer bir hayırlı olsun serdar eylik musa sinanın yerini doldurur bence formda bi serdar

Sadece Samsunspor

King1965

Ertuğrul Sağlam

Bu resmi sadece bizim yerel basin ceker; Cunku resmi cekerken sadece Serdar Eyilik'e konsantre o zencinin farkinda degil bile. :)

King1965

samsun 55

beşnumara

Kayode gecen yıl niyerya u20nin 9 numarası mı? Umar ile birlikte isteyip de alamadığımız