2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

eprianu

Geçmişte Samsunsporu aşağılayarak gitmiş, boşta kalınca malum lobinin bizzat Suat amcasının emriyle takıma zorla alınmış, performansı ortada iken yeri gelince emirle kadroya alınmış, Emin Kar'ın gereksiz yere uğruna taraftarı karşısına aldığı bir ismin gitmesi bence Son yılların en iyi haberi. İmzayı gördüm içim rahatladı. Adnan ın Forma giydiği her an bence Samsunspor tarihine sürülmüş lekedir. Ben Türk Telekom gibi bir takımdan beş yediğimiz zaman bile Adnan ın imza attığı gün kadar üzülmedim. Allah bir daha böyle isimlere Samsunspor formasını nasip etmesin.

Seni çok seviyordum(!)  iyi ki gittin Adnan :)

55.hakan

Demokratik Kongo ya mı imza atmış ednan.haberi bile açmaya değmez.

desperate1

Alıntı yapılan: yirmiuc - 14 July 2014, 17:15:06
Kulüpten 1 Trabzonlu eksilmiş oldu. Acil Trabzonlu takviyesi bekliyoruz.

Serkan Çalık da kadroda olmadığına göre artık ince eleyip sık dokuyup has bi trabzonlu tansferi yapılır...

Gorkem

güle güle adnan efendi ,transfer yapmışız gibi sevindim  :)

ult55ras

uykan

Shane_Falco

O değilde gerektiği zaman sahada takim icin cirkeflik yapacak adam kalmadi. Cok mütevazi adamlardan oluşmayalim yeri geldiginde bu ligde sahada çirkeflik gerekli :)

yavuzselim

melihözkan

hepsi gitsin nasıl olsa gelcek yönetim bunlardan daha parasız olamaz

lucarelli

Adnan giderse umar da gider. Ya kim alir adnani yalandir veya isim benzerligidir

beşnumara

Alıntı yapılan: lucarelli - 14 July 2014, 22:22:05
Adnan giderse umar da gider. Ya kim alir adnani yalandir veya isim benzerligidir

Olay ciddi imza fotosu da var :)

cembaba

Taraftarın istemediği her isim gitti. Adnan, Turgay, S.Çalık, vs. Geriye gençlerimiz kaldı. Kadro %80 korundu. Umar satılacak deniyordu satılmadı. Resmi teklif bile yok. Gidenlerden sadece Musa Sinan handikap sayılabilir. Bence yönetim acele etmemeli. Takımların kamplarını beklemeli. Illaki daha kaliteli uygun oyuncular boşa çıkacaktır. Mehmet Batdal a geçen sene IBB 1 TTL verdi. Böyle harcama yapamayacağımıza göre para olmadığına göre mecbur beklenecek.

Duško Milinković

Mesele Adnan'ın gitmesi değilde yönetime güvenin kalmaması bence. Aday olmayacağım,kesinlikle aday değilim dedikten sonra ertesi gün aday olunması, kaptanlarla sözleşme imzalandı dedikten sonra adamın kocaelispora gitmesi. Yönetimin hangi lafına kim güvenecek bundan sonra?

Sadece Samsunspor

lato

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 July 2014, 23:28:05
Taraftarın istemediği her isim gitti. Adnan, Turgay, S.Çalık, vs. Geriye gençlerimiz kaldı. Kadro %80 korundu. Umar satılacak deniyordu satılmadı. Resmi teklif bile yok. Gidenlerden sadece Musa Sinan handikap sayılabilir. Bence yönetim acele etmemeli. Takımların kamplarını beklemeli. Illaki daha kaliteli uygun oyuncular boşa çıkacaktır. Mehmet Batdal a geçen sene IBB 1 TTL verdi. Böyle harcama yapamayacağımıza göre para olmadığına göre mecbur beklenecek.

Abi sorun transferlerin beklemesi,maddi sıkıntı değil de saf yerine konulup kandırılmamız. Geçen sene 20'ye yakın oyuncu izledik denildi herkes alt liglerden, yurt dışından ismini duymadığımız transferler beklerken hepimizin izlediği ligin kalıplaşmış adamları alındı. Bu sene başında da izlediğimiz oyuncular var devam edilirse görüşmelerimiz yapılacak olmazsa yeni yönetime sunacağız denildi. Kongreden önce izlenilen adamlar 1 ay geçti hala ortada yok. Yola devam edilirken para sıkıntısı olacağını bilmiyor muydu yönetim şimdi bunlar bahane ediliyor. Keşke en baştan başkan çıkıp güven oyu alırsak devam edeceğiz imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapacağız deseydi. Dün yalanladıklarını yarın yutmak zorunda kalıyorlar. Camia olarak biz alıştık zaten ama dışardan takip eden bir adam yaşananlara bir tarafıyla güler. Umar takımda kalacak denildi en son bu adamın gidişini de yarın duyarsak kimse şaşırmaz artık. Bir insan kendisine duyulan güveni ancak bu kadar insan üstü çabayla heba edebilirdi. Kadroya gençleri de dahil etsek orta sahada, forvet hattında bariz sıkıntı var. Normal bir süreç olsa bu kadar tepki konulmaz vakit geç değil ama kongre süreci vs. derken iyice zıvanadan çıktık artık