2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Erhan hoca istemiyordu sanirim Adnan'i acikcasi biraz degisik oldu bu transfer.

beşnumara

Adnanin kalmayacagini parasını alamıyor diye gidecegini 20 gün önce futbolcularla görüşen çaycı söylüyordu :) bugün haberi kuaför verdi :D
Yalnız adnan ile musayi antalya istiyor deniyordu bu ligde de her türlü gideri varken alt lig olayı enteresan geldi bana.

King1965

bu ısler paraya bakıyor, duyduguma gore Körfez FK'nın  A.Demirspor'dan Efe İnanç, Balıkesir'den İsmail Dinler ' ide ikna ettiğini öğrendim Adamlar epey para koydu ortaya sanırım.

beşnumara

Adamlar yeni kuruldu hic borclari yok ve vali belediye baskani ve is adamları saglam destek vereceklermis. İki senede süper lig.

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1521

Bu 8 temmuzdaki resmi site haberi. Idman oncesi musa ve adnanla sozlesme yeniledik yaziyor ama adnan gitmis nasil olfu o zaman para kazandirmasi lazim. Ben bu kulubu senelerdir cozemedim arkadas.

yirmiuc

Adnan gittiyse hayırlı olsun. Genç oyuncularımız için güzel gelişme.
Kulüpten 1 Trabzonlu eksilmiş oldu. Acil Trabzonlu takviyesi bekliyoruz.

King1965

sözleşme imzaladıysak ve adnan gittiyse kulübe bonservis parası geliyor mu

yirmiuc

SSKLA

adnana bonservis bedeli verecek olanın aklına şaşarım. öyle bir durum varsa hiç durmayalım aykut çifti falan da iteleyelim pardon bonservisiyle verelim birlikspor'a ;D

bu adamların imzası söze dayalı da olmuş olabilir, yok gerçekten imzalamış da olabilir. ama şimdi iyi para teklif etmişlerse "gideyim başkanım" dediğinde kimsenin adnanı tutacağını da sanmam fesh edilmiş de olabilir.

beşnumara

Adnan zannetmiyorum ama cok cok geçen yıldan alacağını silip gitmistir ama oykeybi ihtimal yok :)

Sadece Samsunspor

Ulan Adnan yat kalk Samsunspora dua et burdaki son 2 yilin ve orada gececek 2 yilin yani 4 yilda kazandigim ve kazanacagin paralar Samsunsporun sana sahip cikmasi sayesinde

ngonge

Oba süper oldu Adnan'ın imzalaması. İlk 11'de torpilli, işe yaramayan bir adam gitmiş oldu. İnşallah Musa kalır ama.

Şaka maka baya adam gitti gibi görünüyor ama öyle takım için vazgeçilmez birini kaybetmedik.

Ellibeş Numara

Sözleşme imzalansaydı, imza töreni yapılırdı. :evet: Gelen yok ama giden çok. Kulüp transfer etmek istediği futbolcularla görüşüyor, topçular imza atmadan önce biraz parayı görelim sonra imza atarız diyorlar. Bizim kulüpte de şuan sıcak para yok. Anca öyle bekliyoruz.

Yönetim geçenlerde bakan kılıç'ı ziyaret etti. Maddi anlamda destek sözü almışlar ama şuana kadar tık yok. Geçen sezon Play off öncesi de söz verdi bakan kılıç ama sözünde durmadı. Mevcut futbolcuların geçen sezondan kalma hala alacağı var. Allah sonumuzu hayır etsin. Herşey para da bitiyor.