2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

cezayir55

millet ne gurbetçi genç oyuncular buluyor bizden tık yok bu konuda

isa55

Ahmet Aras maçkolike göre bizde.
Orta sahaya iyi bir 10 numara lazım.
Ahmet solda oynar mı bilmiyorum oraya da transfer şart.
Gençleri tam bilmemekle beraber şöyle bir kadro oldu.

SONER
                                (Furkan)
  MURAT         FATİH             TUNA          A.BURAK
(Canberk)                           (Ercan)          (Şaban)

ADNAN                 TAHA
                (Doğan)

UMAR                        X                             X
                           (Musa A.)

ADİLOVİÇ
                             (A.Aras)

samuray

adiloviç umarın takımla birlikte çalışmalara başlaması güzel inşallah bu sezonda kalıcı olurlar söylenen isimler nduka mehmet besler ahmet aras recep niyaz olursa hed7efe oynayan bi takım olşuturulur hadi hayırsılıs

beşnumara

Nduka için fazla bir beklenti icine giremem recep niyaz ve serdar eylik isimleri ise içime hiç sinmiyor. İrfan basarandan hiç farkları yok bence.

beşnumara

İsimlere takılıp kalmayın. Allah aybaba gibi adamı kulüplerden uzak tutsun. Ünal karaman 7. Haftayı göremez o kulüpte. Adsyi yapısını transferleri hedefleri bana sorun ;) bize sıkıntısı sadece transfer sürecindeki istediğimiz oyunculara onların da talip olması olur.

beşnumara

Gizli admin mi varmış :D Oruç tutuyorum  da oruç beni tutuyor mu bilmiyorum ;)
Ben bildiğim bazı şeyleri yazıyorum. Adana takımlarından cekinmeye gerek yok.Onu söylemeye çalışıyorum.

samsun 55

Ahmet Aras'a İsrail'den teklif

İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, Ahmet Aras'ı almak için Sivasspor'a teklif yaptı.

Geçen sezonu Fethiyespor'da kiralık geçiren Ahmet Aras, Sivasspor'a döndü. Ahmet Aras, antrenmanlarını sürdürken, forvet oyuncusuna sürpriz teklif geldi. İlk olarak Ahmet Aras'a sözlü teklif yapan İsrail temsilcisi, daha sonra Sivasspor'dan oyuncuyu resmen istedi.

Sivasspor, Ahmet Aras'ı kiralık göndermeye sıcak bakarken; Maccabi Tel Aviv'in bonservisiyle almak istediği öğrenildi.

(ligtv.com.tr)

Sadece Samsunspor

kamp görmüş bir umarla adilovic coşar ligde kanımca

GurbetciFanatik

Ayberk

Alıntı yapılan: samsun 55 - 10 July 2014, 22:45:55
Ahmet Aras'a İsrail'den teklif

İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, Ahmet Aras'ı almak için Sivasspor'a teklif yaptı.

Geçen sezonu Fethiyespor'da kiralık geçiren Ahmet Aras, Sivasspor'a döndü. Ahmet Aras, antrenmanlarını sürdürken, forvet oyuncusuna sürpriz teklif geldi. İlk olarak Ahmet Aras'a sözlü teklif yapan İsrail temsilcisi, daha sonra Sivasspor'dan oyuncuyu resmen istedi.

Sivasspor, Ahmet Aras'ı kiralık göndermeye sıcak bakarken; Maccabi Tel Aviv'in bonservisiyle almak istediği öğrenildi.

(ligtv.com.tr)

Van minüt :x((

Aslankaya

turgay ve serkan çalık'ın kadroda olmaması iyi olmuş.artık alanyaspor giresunspor transfer eder ya da 2.lig beyaz gruba.
orta sahaya 2 , sol kanata 1 , forvet 1, stoper 1 ve yedek kaleci transferi şart.
6 transfer diyorum.
emin kar da 4-5 kaliteli isim alacağız demiş.hayırlısı...

Shane_Falco

Yedek kaleciye hiç gerek yok. Ztn alinmayacaktir. Soner, Furkan, Hasan gayet yeterli...

amisos5506

ben soner i beğenmiyorum.bir ahmet şahin değil.furkan da kaldıramaz bu ligi şu an.soner gönderilip iyi bir kaleci alınmalı bence.

SSKLA

Alıntı yapılan: amisos5506 - 11 July 2014, 13:48:53
ben soner i beğenmiyorum.bir ahmet şahin değil.furkan da kaldıramaz bu ligi şu an.soner gönderilip iyi bir kaleci alınmalı bence.

Yarım sezon gayette kaldırdı ligi ama... :-X ??? :o

brigand

Furkan'a güvenmemiz şart. Diğer yetenekli gençlerimizede. Başka çaremiz yokken hala spekülatif transfer istemek gerçek dışı oluyor.