2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 July 2014, 02:40:00
Aykut ciftin boyu o kadar yok yaa emin misiniz aykut cift olduğuna?

Aykut o maalesef ki... Bira ve sigarayı bırakırsa 3.lig oynar...

Ayberk

Maraton başkanın daha once ifade ettiği gibi aykut uzun etmeden lise önlisans kpss ye başvurmalı

cgr

Alıntı yapılan: Serpico - 08 July 2014, 21:14:55
Alperen için iyi diyorlardı doğru mu ?

Kardeşim şöyle tarif edeyim sana. Bir çok kez izledim. A takımla idmana çıkmadan önce en çok bu oyuncu dikkatimi çekmişti. Hatta foruma da yazmıştım...

Fatih Tekke tarzı bi stili var. Çok koşuyor, çok pres yapıyor. Hava toplarında iyi ama bitirici özelliği zayıf. Enerjisini koşmaktan, rakip defansı yormaktan biraz fazla harcıyor. Ama üzerine düşülürse iyi bir FORVET kazanılabilir. Dikkatini çekerim iyi bir forvet, santrafor değil...

beşnumara

Turgut bile süper ligde kapışılan oyuncu oldu onun da ayağı düzelir ama biz kanser oluruz olan bize olur :)

##kdc##

Baboşlar benim futboldan anladığım ileridekin gol atması geridekilerin de tutması.
Siz ne ara santraforla forvet diye birbirinden farklı şeyleri buldunuz ya  :rulet:

cgr

Alıntı yapılan: ##kdc## - 09 July 2014, 03:33:07
Baboşlar benim futboldan anladığım ileridekin gol atması geridekilerin de tutması.
Siz ne ara santraforla forvet diye birbirinden farklı şeyleri buldunuz ya  :rulet:

Beğenecem mesajını da, bu başlıkta niye "Beğen" sekmesi yok ?  :-\ :-\

##kdc##

Benim de dikkatimi çekti o, hemen tanıdık adminleri arayıp düzelttirdim.

Abi, bizim stoper Fatih rövaşata golü atıp bize puan kazandırdı, golcü diye aldığımız Uğur Tülümen bırak gol atmayı kaleye adam akıllı şut çekmeden takımdan kovuldu. Siz burada forvet santrafor muhabbetine girince aşırı yüklenme oluyor, bünyem kaldırmıyor  :deli:

Kaya

Bu kadroda rahatlıkla bu ligde oynayabilecek 5 genç görüyorum.Sağa sola göndermeyelim oynatalım.

yirmiuc

Nduka olursa süper olur bizim için.
Umar ve Adiloviçin takıma katılmaları da çok güzel oldu.

amisos5506

nduka ahmet aras recep niyaz ve serdar eylik iyi transferler olur bence.defansa sağlam bir stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.inşallah emin abi para olayını halleder de sağlam bir takımla gireriz.umar ın gitme ihtimaline karşılık da yeri dolar inşallah.

isa55

ask55

orta sahaya ben olsam 2 topcu alırım en az.ama görunen 1 transfer olacak gibi.
inşallah geçen seneki gibi irfan başaran tarzında biriyle riske girilmez.
alaattin modunda biri işimizi çokça görür.iki yönlü oynasın dikine oynasın yeter.yanına taha çok zorlanırsak adnan olur.
sol kanada nduka ilaç olur.biraz bencil ama çok güçlü bir isim.sahaya çıktığımızda rakiplere korku salarız.

adilovic ahmet aras

nduka                                   umar

taha transfer

a.b.s       transfer fatih      canberk

furkan

King1965

Ertuğrul Sağlam

Yabancı konusunda süpriz yaşanabilir! aşağıdaki durumların üçüde olasılıklar arasında.

Nduka - Adiloviç - Umar
Süpriz - Adiloviç - Umar
Süpriz - Nduka - Umar

beşnumara

Bence en büyük sürpriz umar'in bizle sezona başlaması olur abi ;)