2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

beşnumara

Taha galpar başarısı ;)

sadece55

Gerçek gazetesinde Erdal KILIÇARSLAN isteniyor diye bir haber var.

Ayberk

Erdal gerçekleşirse muhteşem olur ama yüksek ücret talep edecektir. Ayrıca adamın konya ile göbek bağı var :D bence pek muhtemel değil ama hayırlısı

55.hakan

Erdal çok iyi oyuncu gerçekten.5 tane dandirik adam alacağına böyle sağlam adamlar almak lazım.Yedekte de Turgay gibi adamları alıp oturtacağına gençleri alırsın kadroya.

Ayberk

İşte bu da başka bir mantıklı bakış açısı Serkan Çalık gibi 5 tane ıskarta adama boş yere para vereceğine şöyle bir tane kilit oyuncu al yaslan arkana maçını izle ondan sonra.

uykan

Bir Tanede benden göstepede sözleşmesi biten aytek aşıkoğlu :)

özkan

erçağ gününde olduğunda keyfi beklenenen bir oyuncu bana göre tam bir musa sinan / ekigho.alınmasını istemem.gelmiş 52 yaşına 3600 günü doldurmuş emekli olsun gitsin.

55.hakan

Alıntı yapılan: uykan - 25 June 2014, 10:27:39
Bir Tanede benden göstepede sözleşmesi biten aytek aşıkoğlu :)
Papaz moduna girenler gelmesin mümkünse

oguzhann555

Umut Gündoğan'ı kiralık olarak gs'den almayı denesek olma mı ya la  :o

SSKLA

Alıntı yapılan: ask55 - 24 June 2014, 23:46:04
olması ıhtımalıne karsı konustum berkay.
ercagın bıze karsı degıl sezon ıcerısınde ne yaptıgı onemlı.
kazma olduğunu bal yapmayan arı oldugunu herkes bılıyo.
ayrıca sen bana ters yapma agzını burnunu yırtarım senın benı tanıyamadın galıba ?  ;)

Uzun zamandır siteye girmediğim için seni tanıyamadım ahmet sefa abi ama önemli değil ben kişilere yorum yapmam fikirlere yaparım  :peeh:

Raqua55

Abdülkadirin bonservisini Urfa Almış Musa sinanın takasında kullanılacak Futbolcu İnşallah Ahmet Aras Olur

sadece55

Ahmet Aras olsaydı açıklarlardı.Açıklamadıklarına göre kamp sonrası bir tane işlerine yarama ihtimali olmayan genç gönderecekler.Yani anlayacağımız 400 bin liraya sattık Musayı.

uykan

Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

isa55

Batuhan diye bir cocuktan bahsetmis bir sivasli. A2 de oynamis.

germencisse

Bize gönderilecek muhtemel isim Ahmet Şahbaz yada Cihan Özkara olacaktır.Ahmet Silivrispordan takip ettiğim ptt 1.lig için ideal bir stoper.Cihan çift kanat oynayabilen Dilaver güçlü stilinde bir isim..