2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

lato

Erhan Altın'dan çok büyük işler bekleyemiyorum. Ama sıkıntılı dönemde getirdiği Erdem ve Musa Sinan Süper Lig takımlarına transfer oldu. Soner Şahin de çoğu maçta takımı ipten aldı. İnşallah daha rahat bir pozisyonda fayda sağlar

YaşarDoğu

Halil İbrahim in sözleşmesi bitmiş gözüküyor . Şimdiye kadar sözleşme yapılırdı  :-\ Hoca kampta gördükten sonra mı değerlendirecek acaba.

sadece55

Erçağ kaliteli bir isim ama piyasası vardır.Bizim Piyasa önünde olacak bir isim alabilceğimizi sanmıyorum.

5trawberry

Bomba Erçağ mı?
eldeki isimler Erçağ'dan beş gömlek üstün. Eldekileri satıp Erçağ'ı almak bu ligde kalıcı olmak istiyorumdur.

brigand

Erçağ'ın Demir dışında bir takımda daha başarılı olacak kapasitesi var. Erdinç'in dediği gibi piyasası da var. Ücretleri yüksek perdeden açan oyuncularla ilgilenebileceğimizi hiç düşünmüyorum.

sadece55

Erçağ Adanada ki misyonunu doldurdu.Orda beklenilen patlamayı yapamadı.Gittiği takımda ya tam bir yıldız olacak yada umudu kesilen orta ayar bir futbolcu olacak.Fiyatı makul bir seviyede olsa bizim taraftar ile patlama yapacak bir oyuncu olacaktır.

sadece55

beşnumara

Ercağ ismini bana soracaksiniz bana saksı değilim ben :D
Ercağ öyle bir isim ki istese tek başına mac alır ekigho gibi ama bazen buna kilosu bazen de beyni izin vermiyor :)
Ercaği geçen yil istedik ama Ads daha fazla ücret verdi kaldı muhtemelen bu yıl yine isteyeceğiz bu sefer kendisi de mecbur fiyatta düşecek çünkü bu yıl düşürdü piyasasını.
Bi ara kayseriye gidecek dedikodusu vardı ama kayseri mehmet ereni aldı ercagi alacağını zannetmiyorum. Ayrıca hangi Adsliye sorarsaniz sorun ercaği önce iyi bi söver sonra anlatmaya başlar :D

55ertan

:rulet:
Bu sezon cikdik cikdik, cikamadik süper lig isi yatar.
Bu sezon oturmus kadroya 2-3 takviye lazimdi.
Bidaki sene elimizde futbolcu kalmiyor.

sadece55

Bu sene çıkarsak Süper Lig için de rahat rahat kadro kurmak için kadro sıfırlanıyor.Rakiplerde bu sene çok çok güçlü inşallah bu senenin süprizi biz oluruz.

ask55

şaka gibi cidden.erçağ kazmasına para verirsek daha neyi tartışcaz.
emin kar hedefi madem küçük tutacaktı olmasaydı başkan kardeşim.
bu ne ya yok erhan altın yok erçağ.
umarı satıp erçağı alırsan bir tarafıyla gülerler adama.
böyle bir hata yapılmaz yapılmamalı.

SSKLA

Alıntı yapılan: ask55 - 24 June 2014, 23:16:19
şaka gibi cidden.erçağ kazmasına para verirsek daha neyi tartışcaz.
emin kar hedefi madem küçük tutacaktı olmasaydı başkan kardeşim.
bu ne ya yok erhan altın yok erçağ.
umarı satıp erçağı alırsan bir tarafıyla gülerler adama.
böyle bir hata yapılmaz yapılmamalı.

Birincisi erçağ ile ilgili daha hiç bir yerden duyulan bir şey yok, ikincisi ads ile olan maçlarımızı izle erçağın bize nasıl sancı çektirdiğini gör.

ask55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 24 June 2014, 23:24:55
Birincisi erçağ ile ilgili daha hiç bir yerden duyulan bir şey yok, ikincisi ads ile olan maçlarımızı izle erçağın bize nasıl sancı çektirdiğini gör.
olması ıhtımalıne karsı konustum berkay.
ercagın bıze karsı degıl sezon ıcerısınde ne yaptıgı onemlı.
kazma olduğunu bal yapmayan arı oldugunu herkes bılıyo.
ayrıca sen bana ters yapma agzını burnunu yırtarım senın benı tanıyamadın galıba ?  ;)

beşnumara

Gençler istiyorsanız size üç tane adslinin numarasını vereyim arayın ercağ deyin bakalım ne diyecekler size. Bir ekigho bile değil neyi konuşuyoruz Allah aşkına :)

Ayberk

Ok adam kazma olabilir de adslilerin beyanı önemli değil.  Tahaya da salliyorlardi sayin cukurova55