2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

ask55

beşnumara

Pal lazar videoda da iyi değildi bana göre.

beşnumara

Abdulkadir ile kafa kafaya transfer edelim :) ben bu hıyarı takımda görmek bile istemiyordum bu süper lige transfer yapıyor veya yapacak hee vay arkadaş :D

red_white

maviay55

AlıntıADİLOVİÇ-OLIVEIRA TAKASI

Azerbaycan'ın Karabağ takımı Adiloviç'i kadrosuna katmak isterken Samsunspor'un iyi para verilmesi halinde transfere sıcak baktığı, takasında gündeme geldiği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin Adiloviç'i verip Oliveira'yı almak istediği ancak Karabağ'ın bu takasa yanaşmaması nedeniyle gerçekleşme olasılığının düşük olduğu sızan bilgiler arasında

Samsunspor'un golcüsü Eldin Adiloviç, Azerbaycan takımlarının gözdesi. Bir süre önce Almanya 2. Lig ekiplerinden Kaiserslautern'in Adiloviç için yaptığı teklife Samsunspor olumsuz cevap vermişti. Bu gelişmenin ardından Azerbaycan'ın Karabağ takımının yanı sıra 4 ekibin daha Bosna Hersekli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Transferde ısrarcı olan Karabağ'ın yüksek bonservis bedeli vermesi halinde Adiloviç'in satılabileceği konuşulurken takasın da gündem de olduğu öne sürüldü.

KARABAĞ YANAŞMIYOR

Samsunspor'un Adiloviç'i verip Karabağ'dan 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Richard Almeida de Oliveira'yı kadrosuna katmayı hedeflediği öğrenildi. Uzun süredir seyredilen ve çok beğenilen Oliveira'nın takası konusunda Azerbeycan kulübüyle görüşme yapıldığı da ifade edildi. Ancak Karabağ ekibinin takımın gözdesi durumundaki Oliveira'yı bırakmayı düşünmediği bu nedenle de takasın gerçekleşme olasılığının şuan itibariyle çok zayıf olduğu sızan bilgiler arasında.

kaynak : haber gazetesi

beşnumara

Buraya ben bi şey yazayım da yanlış anlaşılmasın. Biz hakan arslani sivasa  verdigimizde Şabanın bonservis sözü de verilmişti ama o günün şartlarında mecnun cok tepki alırım Şaban sizin daha sonra resmi İşlemler yapılır demişti. Saban şimdi bizim mi sivasin mı?

Shane_Falco

Ahmet Aras da sanirim Sivassporun oyuncusuydu od iyi olabilir :)

maraton

altunay

[quote authhor=Desiqner link=topic=10161.msg622760#msg622760 date=1403427394]
Samsunlu Abdullah Ertürk diye bir abi facebookta yazmış oradan gördüm.Soufiane Laghmouchi adında bir oyuncuyu Emin Kar isterse getiririm menejeriyle her türlü görüşmeyi yaptım evet desinler getireyim yazmış.Sonra birde bu adamla ilgili bir video koymuş.İzleyene kadar bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim ama adam bir harika.Adam eksiltme , oyunu rahatlatma, zehir paslar hepsi var.Hollanda 2.liginde oynuyor galiba.Denenebilir aslında.Bu da videosu.
Soufiane Laghmouchibence  bu adami emin başkana izletmemiz lazım

cezayir55

Lusage

Adem Bolu'dan ayrılmış. Sağ bek için çok iyi olur.

beşnumara

Adem boludan ayrıldıysa bize gelir.

Shane_Falco

Murat Akyüz kadroda tutulacaksa onun yerine Adem gelsin.

oguzhann555

Şaban Sakarya'da çok mu iyiydi ? Ben Sakarya'dayken izleyememiştim. Sivas'a geri dönmek için görüşüyor falan diye haberler çıkmıştı. Bana kalırsa 2.Lig'de dahi iş yapmaz.

samsunsporlu1994

Samsunspor için konuşmak çok erken ancak bu sene lig geçen seneden daha kaliteli ve iddaalı takımlardan oluşuyor. Bana göre Kayserispor ve Antalyaspor lige tekrar çıkar. 3. takım kim olur orası belli değil. Kayserisporda Bobo ve Nobre takımda kalmışlar ve iddaalı bir kadro kuracaklar. Lige renk katacakları kesin. Antalyasporda da Diarra,Boum ve kaleci Fornezzinin kalacağı ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağı söyleniyor. Ankaraspor zaten bu yarışın içinde olacaktır. Samsunspor açısından konuşmak erken ancak mevcut kadronun şampiyonluğa oynayacak kalitede olduğunu düşünmüyorum. Umar'ın gideceği söyleniyor. Umar kalsa da faydalı olmaz artık. Musa Sinan da gitti. Ekigho Gençlerbirliğine geri döndü. Hedef ilk 6 olur bu sene de. Hayırlısı.