2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Tamer55

ALTIN İMZAYA KALDI

Bir süredir teknik direktör arayışına devam eden Kırmızı-Beyazlı ekibin Erhan Altın'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Pazartesi günü yapılacak toplantıda son kararı verecek olan yönetimin, başarılı teknik adamı resmi sözleşme imzalamak üzere Samsun'a davet etmesi bekleniyor
HEYECAN YARATTI
Samsunspor'da teknik direktör sorunu büyük ölçüde çözüme kavuştu. Bir süredir teknik direktör arayışına devam eden Kırmızı-Beyazlı kulübe çok sayıda isim önerilmişti. Ancak bu adaylar arasında Erhan Altın, Mehmet Altıparmak ve Erkan Sözeri isimleri ön plana çıkmıştı.  3 adaydan Erhan Altın'da karar kılındığı öğrenildi. Daha öncede takımı çalıştıran ve kısıtlı kadroya rağmen oynattığı keyif verici futbolla beğeni kazanan Altın'la prensip anlaşmasına varıldığı da sızan bilgiler arasında. Ancak yönetmin pazartesi günü yapacağı toplantıda son kararı vereceği ifade edildi. Çok büyük aksilik olmaz ise pazartesi günü başarılı teknik adamın resmi sözleşme imzalamak üzere Samsun'a davet edileceği öğrenildi. Kamuoyunun büyük çoğunluğunun da Erhan Altın'ı takımın başında görmek istediği biliniyor. Taraftarlar özellikle sosyal paylaşım sitelerinde Altın'ı göreve getirilmesini istediklerini belirtiyor. 

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU

Tamer55

O isim yine gündemde

Samsunspor'un transfer listesinde Ümraniyespor'dan Bahadır Taşdelen'in de olduğu öğrenildi.

Geçmiş sezonlarda da Kırmızı-Beyazlı ekibe önerilen 24 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusunun adı yine Samsusorla anılmaya başlandı. Forvet arkasında görve yaphan zve attığı gollerle dikkatleri üzerinde toplayan Bahadır'ın kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2014'te sona erdi. Samsunspor'un Bahadır Taşdelen ile temasa geçtiği ve futbolcunun gelmeyi çok istediği sızan bilgiler arasında.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU

cezayir55

Erhan altın tercihi yanlış tercih hic bir zaman hedef hocasi olamadı kalparı bile çok arayacağız boyle bir yanlışı yapmamalıydı yonetim

MeL_55

bence de kalpar kalmaliydi.
istikrar herseyden önemli.

Shane_Falco

Erhan hoca zamanında adamın elinde Adem Sarı, Uğur Tülümen gibi adamlar vardı. Takım güzel top oynuyordu ama bir türlü kimya tutmamıştı. Hoca karakter ve insanlık açısından iyi biri olabilir ama tekrar gelmesine bende sıcak bakmıyorum. Farklı yeni bir yüz lazım bize.

Kalpar konusunda ise çok çabuk unutuldu sanırım 3 pas yapamadan bitirdiğimiz maçlar. Oynanan korkak futbol. Herşey bir yana final maçında oynanan futbolu hatırladıkça kahroluyorum. Duran top, uzun top başka bir şey yok. Sezon boyunca bunu bizde gördük diğer takımlarda gördü.

Bir sürü takım var hocasını değiştiren hoca arayan hiç biri Kalpar ile ilgilendi mi ? Bir alt lige gider yada bu sezon boşta kalır Kalpar. Bizden uzak olmasını umarak yolunda bol şans diliyorum kendisine.

cezayir55

Erhan altın bir çok takım çalıştırdı hic birindede başarılı olamadı inşallah yönetim bu yanlistan döner erkan sozeri en ideali bizim için olmazsa kalpar

sinan tzn

Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz'ün yaptığı açıklamalardan çıkardığım sonuç teknik direktörün Erhan Altın olmayacağı yönünde ki; bence de doğrusu bu.

beşnumara

Anılın kaymağını ordu yedi. Helal olsun adamlara.
Uğur tütüneker gibi bir adam getirilemeyecekse bence erkan Sözeri ile anlaşmalı.

heryerdesamsunlu

Sırf samsunlu diye ve parasıda az diye takıma bir sene daha kaybettirmeye kimsenin hakkı yok.hoca önemli biraz fazla para verip baştan iyibir hoca alınmalı 3-5 hafta sonra değiştirdikten sonra ne anlamı var.madem yeni yönetim seçildi iyibir hoca bir iki tanede iyi topçu alacan kafaya oynayacan.

eprianu

Eğer aşağıdaki Twitter hesabı gerçekten de Erhan Altın'a ait ise Erhan Altın
Samsunsporumuzun yeni teknik direktörü diyebiliriz. Baksanıza ne yazmış twitter'dan;

AlıntıCanım kardeşim birlikde şampiyon yapacağız Samsunsporumuzu..

https://twitter.com/AltnErhan/status/480027589441228801

furkan5534

erhan altın nedir Allah aşkına  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

maraton

Bütün bunlar düş.. Sen istedin diye dedim ha umut mu yoksa birşey bildiğim yok , mu acaba , ki yok

maraton