Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ask55 - 12 June 2014, 21:01:39

2-) parasız bir isim veya grup(taraftar grubu veya ss.biz) gibi bir oluşum yönetimi alırsa ; parasını alamayan topcular federasyona başvurup sözleşmelerini feshederler.küme düşeriz.diğer sene yine başkan adayı bulamazsak sonumuz amatör olur.

Halen böyle bir şeyi yeniden yapabileceğimize ihtimal verebiliyor musun?
22 Temmuzda yapmamız gerekiyordu, yaptık. Bundan sonra asla...

Erkut Tutu ismi ciddiyet kazanmış. Liste yapacaklar sanırım. Bekleyip görmek lazım.

evolution55

Nuri Asan

Samsunspor hiçbir zaman amatör kümeye düşmez.  sahipsiz sehrin sahipsiz takımı olabiliriz ama oda bir yere kadar.

Bizim kazim yilmaza temlik koymamiz gerekirken onun bize temlik koyması da cok ilginç. hem işi bilmeyeceksin hemde bir yeri batiracaksin. ustelik gelecek olan paralarla borcumuz kalmiyordu.

Kazim yilmazdan alacağımız en az 3 sene ve 20 milyon tl paradır.

Levent ÖCAL

Bence Galip Öztürk desteğiyle Erkut Tutu adaylığını açıklar, Yine en büyük kurtarıcımız! kahramanlığını ilan etmiş olur.

beşnumara

Eğer erkut galipin desteğiyle gelecekse yuhh be kardeşim.  Erkut Tutu zaten kendi başına gelmez biri yürü ya erkut der ona güvenerek gelir.

ask55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 12 June 2014, 22:23:28
Halen böyle bir şeyi yeniden yapabileceğimize ihtimal verebiliyor musun?
22 Temmuzda yapmamız gerekiyordu, yaptık. Bundan sonra asla...

Erkut Tutu ismi ciddiyet kazanmış. Liste yapacaklar sanırım. Bekleyip görmek lazım.

sonuçta biz bir terbiyesizlik yapmadık, hırsızlık yapmadık, camiaya halel getirecek bir durumla karşı karşıya kalmadık.

kayyuma kalmamızı istemediğim için bir liste çıkarılabileceğini düşünüyorum.

hakkımızda hayırlısı olsun.

Desiqner

Erkut Tutu'nun haberi yok muhabbetleri artık bayat.
Muhtemelen destek arıyor.Ve umarım bulur çünkü saçma sapan bir yola gideceğiz.
Bütün rakiplerimiz atılımlara başlıyorlar.

samuray

ulan nedir şu kazım yılmazdan çektiğimiz hem küübün anasını ağlattı hemde teklik samsunspor oarak bu yaptıklarının hesabını vermesi olarak mahhkemeye vermeli bunu ya  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

beşnumara

Bildiğim kadarıyla erkut tutunun öyle bir çalışması yok tabii gizli gizli hazırlık yapıp kimseye söylemiyorsa.
Paralı olan adam bile şu süreçte çıkıp kulübü almaz. Alır almaz acil ödenmesi gereken bir sürü borç var.
Bu kulübü bu hale getirenleri Allaha havale ediyorum.

samsunsporlu1994

Emin Kar aday olmayacağını söyledi. Bundan sonra da aday olacağını düşünmüyorum. Basında çıkan Erkut Tutu haberleri ne kadar doğru ancak ben aday olacağını düşünmüyorum. Kongreye 2 gün kala aday olmaması düşündürücü. Bu gidişle Kulüp malesef kayyuma kalcak gibi görünüyor.

eprianu

Az önce facebook sayfalarından birinde gördüm. Daha önce de haberi çıkmıştı.
Şirinler Grubu'nun listesi hazırmış. Aday çıkmazsa biz çıkacağız diyorlar.
Hemen peşine de Bafraspor ile ilgili bir haber okudum. Aynı durum onlarda da varmış.
Bi taraftar adaylığını koymuş.

Valla Fatma Şahin'e helal olsun kadın başına sahip çıkmış takıma. Bizde de durumlar ortada.

isa55

Şu Samsundan bir başkan adayı çıkmaması çok ayıp.
Emin Kar görevi Samsunspor sevdasından dolayı aldı.  Ne para vardı, ne topçu. Borç gırtlaktaydı.

Şimdi yine borç var, doğru. Ama süper ligin eşiğinden dönmüş hazır bir takım var. 4-5 transferle lige çıkacak durumdayız.
Sıcak para ihtiyacı için satılabilecek oyuncular da var.

Şahsa olan borçlar bence çok ta önemli değil. Kazım Yılmaz ve diğer alacaklılarla konuşularak borçlar ertelenebilir. Önemli olan eski futbolcu alacaklarının ödenmesi. Oda mevcut kadrodan, il teşkilatı, belediye bşk. ve/veya valilikçe bir şekilde bulunur, ödenir.

Kısacası çok daha vahim durumlar gördük. Bu sene öyle değil. Bu kadar korkulacak durum yok ortada.

Sadece Samsunspor

Sirinlerin falan talip olmasina inecek kadar durum olmaz bence. Suan liste yapiliyordur birileri tarafindan. En kotu Emin baskan birakmaz kulubu acikta

beşnumara

Acil ödenmesi gerekenler ödenmesin de görürüm ben o zaman kulübün halini. Kulüp öyle göründüğü gibi değil. Pembe tablo çizmeye gerek yok gerceklerle yüzleşmek gerek.

sadece55

Malesef biz Yzynin 20 yıllık saltanatına denk geldiğimiz için bu haldeyiz.Bir Şehrin belediye başkanı düşünün ki Şehir takımına harcanacak para ile otel yapılırdı diyebilecek kadar takımdan nefret ediyor.Daha nasıl aday bekleyebiliriz ki.