Kongre Süreci

Başlatan samsunum, 28 May 2014, 13:11:25

« önceki - sonraki »

samuray

fuat yköktaş ne demek istiyıor emin başkan için istemem ama yan cebime koy  manidar budum

lato

Ben de Köktaş'ın Emin KAR'a olan bakışını çözemiyorum bir türlü. Geçen başkan olduğunda da söylentiler dolaşıyordu. Emin KAR için aday olup milletin önünü kesti gibisinden konuşuyor diye. Bu arada Samsunspor'la alakası olmayan bir KÖKTAŞ ya da Nihat SOĞUK zerre kadar dikkatimi çeken isimler olmazdı. Yalandan bana faydası yok diye maval okumasınlar

beşnumara

Adamların Samsunspor umrunda değil ama çıkıp da la Samsunspor umrumuzda değil de diyemiyorlar çünkü o g.t yok onlarda ama arka planda her türlü pisligi yapabiliyorlar.

Nuri Asan

Köktaş in elbet faydasi olmuştur.  ama artik bu saatten sonra bu tur konuşmaları bu camiaya zarar verir. ya icinde olursun ya susarsin. hem listeye karismam diyeceksin hemde alttan durtukleyeceksin.

bu gune kadar yaptigi hizmetlerden dolayi teşekkür ederiz.

55.hakan

Pazar günü kısmetse kongredeyim.Ne olacağı belli değil ama yine de içimde güzel bir şeyler olacağı yönünde ümit var.Bu takım sahipsiz değil geyiklerine gerek yok.Bu takımın aslında sahipsiz olduğunu sahip çıkanın taraftarlar olduğunu hepimiz biliyoruz.1 aydır hepimizin psikolojisi bozuk.Bu stresli dönem yüzünden fizyolojim de bozuldu.1 aydır hastane hastane geziyorum.Ama yine de ben artık tutmuyorum bu takımı diyemiyorsun.Bir kere işlemiş kanımıza.Bütün yaşanan olumsuzluklara rağmen her şeyi geride bırakmalı kongre sürecini bir an önce tamamlamalı ve takım yoluna devam etmeli.

evolution55

hala ortaya çıkan bir aday yok mu arkadaşlar?

Sadece Samsunspor

Kongreye 4 gun var aday yok. Son dk olusturulan bir liste ile yine biri baskan olacak

Shane_Falco

Güzel bir gelisme olmustur umuduyla sık sık girip cikiyorum siteye ama hic haber yok. Emin baskan birakmak konusunda kararliysa 2 yil onceki duruma gelmemiz yakindir.

eprianu

Bugün internette Fuat Köktaş'ın tuhaf açıklamalarını okudum. "Bir de kayyumu görelim" felan demiş.
Bilgisi olan var mı acaba?

sadece55

Paraşütsüz düşeriz kelimesini yine sıkça duyacağız galiba...

Lusage

Alıntı yapılan: eprianu - 11 June 2014, 16:19:23
Bugün internette Fuat Köktaş'ın tuhaf açıklamalarını okudum. "Bir de kayyumu görelim" felan demiş.
Bilgisi olan var mı acaba?

Ne kadar kolay geliyor Kayyumdan bahsetmek. Bu takımın kayyuma kalması sonun başlangıcından başka bir şey olmayacak. Son maçta yenilmeyip Süper Lig'e çıktığımızda aday olacaklar şimdilerde kuyruklarını kenara sıkıştırmış öyle usulca izliyorlar. Nasıl olsa bu ligde para yok. E o zaman takımın başına geçmeye de gerek yok. Daha henüz sağılacak inek konumuna gelmedik ya..

beşnumara

Fuati pek sevmem ama açıklamalarının bir kısmında adama hak veriyorum. Bizi Kazım zor durumda bırakıyor o bi taraftan gelire temlik koyup alacağını ufak ufak alıyor ama fuat Köktaş veya bakan is adamlarına gidecek sağdan soldan para getirecek öyle mi? Fuat bu konuda baştan sona haklı. Kazım bizi bu hale getirdiği yetmezmiş gibi fuatin kucağına bırakıp kaçtı kulüpten. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi final maçı öncesi çıktı ortaya. Fuat Köktaş'ın internette bu konu ile de açıklamaları var onda da haklı.
Pal lazar transferini söylemiş Köktaş. Tarık cengiz de cevap vermiş. Ben öyle cevap vereceğime susar otururum. Resmen bu konuda da Köktaş'ı haklı konuma getirmiş. Bakın Tarık Cengiz ne demiş: http://www.samsunmedyahaber.com/haber/2731/tarik-cengizden-fuat-koktasa-jet-yanit.html
Biz forvet almak için bir adamı arıyoruz ama adamdan senin elinde hangi futbolcular var diye liste istiyoruz. Sonra o listeden karpuz secer gibi futbolcu seciyoruz. Neye göre ismine göre mi mevkisine göre mi? Forvet için aradığın adamla olayın nasıl sağ bek transferine dönüyor anlayan varsa anlatsın ve bu açıklamaları t.cengiz, Köktaş'a cevap olarak veriyor.
Çıldırmamak elde değil.Bizi kimler yönetmiş biz niye bu haldeyiz cevabı çok belli.
Yazıklar olsun. Allahınızdan bulun.

samsunsporlu1994

Aday cikar mi sizce arkadaslar? 

Sadece Samsunspor

Fuat koktas kimde birde kayyum gorelim diyor. Babanizin cifligi mi bura deneme yanilma yapiyorsunuz. Illaki aday cikacaktir son sn.de olsa kimse Samsunsporu kayyuma birakmaz.

beşnumara

Adam kendine göre haklı. Kayyuma bırakıp başından def edecek Samsunspor'u. Kayyumda olduğu sürece kafası rahat olacak. Önümüzde seçim var seçimle mi uğraşacam Samsunspor ile mi diye düşünüyordur.