Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

3-4 sene önce herkese saç baş yolduran turgut doğan galatasaraya transfer olmuş

55.hakan

Yeni sezonda gelirlerin temliklilere gitmeyeceği kulübe geleceği yazıldı.Bu konu hakkında bilgisi olan aslı astarı var mı?

sadece55

Şehirin ayağı kalkması için yine bir Direniş Yürüyüşüne İhtiyacı var...Bu sefer geç kalmamalıyız. DİRENİŞ

5trawberry

Hıncal Uluç, güzel konuşuyor. Kurallar Aziz'e başka Samsunspor'a başka işliyor dedi. Benim adaletimin gücü Samsunlu Mehmet'e yetiyor dedi. Helal olsun beklemezdim kendisinden...

sadece55

Galatasaray muhabbeti yapmaz ama...Onunda biz umrunda değiliz Fenere vuracak amaç bu.

samsunmania

Samsunspor hukuk mücadelesi vermeli diyor. Bence de. Böyle bir saçmalık yeryüzünde yok. Fareyi kediye boğdurdu federasyon. İtiraz etmemiz lazım. Ama nasıl? Hukukçularımız bir açıklasınlar.

5trawberry

Yok Gs ve Fb'den bağımsız şekilde samimi konuştu. Bunlardan iş çıkmaz. Uluslararası spor mahkemelerine, AiHM'e gidin tazminatınızı alın dedi.

sadece55

Kimi kime şikayet edeceğiz ki...Bu çakalların her yere kolu uzanır.Daha da yüklenirler bize

samsunmania

Yüklenseler ne olacak kardeşim. Bundan sonra ya herro ya merro. Zaten bitmişiz en azından gündem yaratıp bir şeyleri ortaya dökelim. Korkunun ecele faydası yok bu saatten sonra.

sadece55

''Tribununuzdeki serkan bulut denen arkadasi uzaklastirmazsaniz tribununuzden cok basiniz agrir.10metrede bir samsunlu kadinlari kizlari kocalariniz nerde diye taciz edip durdu.Tünel gibi biyerde altta kıyafet satanlar vardi orda 2 tane yasli adama saldirdi,samsjnspor urunleri satan seyyarlari talan ettirdi... ''

Bu yorum Tribün Dergi'de Mersin sayfasından alıntı. Sakaryalı bir eleman yazmış. Kendini masum gösteren hayvan ruhlu İ.. neler de iyi okusun..

Serkan Bulut denen elemanın adresi https://www.facebook.com/serkan333333?fref=ts

Adama bakarmısınız İlk İnsan gibi

desperate1

bizim aramızda da böyle tipler vardı maalesef.samsunlu olduğuna inanmadığım ırkçılık yapmak istemiyorum ama sanırım doğulu bi arkadaş zaten maç çokta umrunda değil.polis müdahelesinden sonra 'kanki belediye otobüsünü yakalım' fln diyordu çevresindekilere.

GurbetciFanatik

CAS FIFA UEFA sikayet edelim.
TFF rezil edelim dünyaya gerci herkes biliyor rezil oldukalrini ama olsun.

lato

Alıntı yapılan: desperate1 - 20 May 2014, 21:56:46
bizim aramızda da böyle tipler vardı maalesef.samsunlu olduğuna inanmadığım ırkçılık yapmak istemiyorum ama sanırım doğulu bi arkadaş zaten maç çokta umrunda değil.polis müdahelesinden sonra 'kanki belediye otobüsünü yakalım' fln diyordu çevresindekilere.

Ev arkadaşımı Kadıköy'de oturan bir tanıdığı aramış. Maç günü eşiyle çocuğunu alıp gezmeye çıkmış. Bizimkilerden ortalıkta alkol alıp etrafa salça olan, nara atanların olduğunu söylemiş. Adam baya sinir olmuş İnşallah çıkamazsınız diye beddua etmiş. Bizde de çok sakat var malesef :(

Burak

Kulübün itiraz etme hakkı yok diye. Biliyorum ama bireysel olarak bu federasyona birşey yapmamız lazım  ama nasıl?

Desiqner

Emin başkan Atilla Cebeci'nin programına bağlandı.Üzgündü ama gelecek içinde umutsuz değildi ses tonu.İnşallah iyi olur.