Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

yirmiuc

Kazim Yilmaz tekrar aday olup pisligini temizlemeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

özkan

Şu an için sadece yazmak istediğim samsunda durmak yok amatöre kadar devam.İçimizin nası yandığını oraya gelen bilir.

fanatik samsunsporlu

yönetimden açıklama yapılır bugün.olağanüstü kongre için çağrı yapılır.istifa gelir mi bilmem.sahip çıkan olur mu?zor.futbolcu alacakları duruyor ödenmezse tek taraflı fesihler gelebilir.bu kadar borçla ne yapılır?sıkıntı çok.suat kılıç ta para konusunda artık bu sene son demişti.yeni bakan pasif.yeşilyurt,fuat köktaş nereye kadar.borsan,galip öztürk,turgut tüfenk
nerelerde.hadi hayırlısı diyelim ama pek te hayırlı gözükmüyor.

GurbetciFanatik

Köktas-Galip Öztürk-Yesilyurt-Turgut Tüfenk ve Ismail Uyanik.
Toplanin birlesin herkese inat Efsaneyi geri döndürün.
alin yönetime Serkani Celili Tanjuyu

Nuri Asan

iş yerimde bulunan "süper lig için yüreğini ortaya koy" afisini göz yaslari içerisinde söktüm. :'(

Ellibeş Numara

Tanju gitsin Gs'de yöneticilik yapsın.! Samsunspor'a dokunmasın.

Ellibeş Numara

Alıntı31 Mayıs 2014 Tarihinden Sonra Sözleşmesi Bitecek Olan Futbolcularımız; Adnan Güngör, Musa Aydın, Atilla Özmen, Turgay Gölbaşı, Cemil Adıcan.

Tff'nin Sitesinden Alınan Bir Bilgi. Musa Aydın ve Cemil Adıcan İle Acilen Sözleşme İmzalanması Lazım.

samsun 55

taraftarın sesi yayından kaldırılmış

sadece55

Galip Öztürk ile bayağı sıkı fıkılar büyük ihtimal ordan sponsor bulurlar halledilir bir türlü.

lato

Bildiğim tek şey var: Bugünden sonra siteye girip okuduğum haberler sadece kanser sebebi olacak. Zor bir süreç bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun :(

Sadece Samsunspor

Fanatigin haberine gore. Baskan mersin macindan snra soyunma odasinda bundan sonra burda kimse kalmaz bende sende futbolcularda demis. Gerilim olmus. Kalpari elestirmis. Herkese gule gule deyip cikmis. Fanatigin haberi bu dogrumu bilmem

Nuri Asan

jean

En cok bana dokunanda Istanbul takimlarini tutup sadece basari aninda memleketinin takimini tutanlarin kafa yapmasi mersinli bir tanidik mesaj atti alay ederek en cok o zaman dokundu bende o arkadasin dugunune gitmeme karari aldim