Kalpar gitmeli mi kalmalı mı?

Başlatan Nuri Asan, 19 May 2014, 12:19:07

« önceki - sonraki »

cakir55

Elimizdeki kadroyu koruyup bir kaç takviye ile devam etmeliyiz. Kalpar kalmalı, ligi ve oyuncuları tanıyor.

Nuri Asan

@23

bence kalpar kalmak ister. baska takim ne kadar para verirse versin daha az miktarina bizi tercih edecektir. baska bir şehirde rahat edemez. bunu kendisi daha önce yaşadı.  ve en onemlisi de kalpar takımın ve ozellikle de sehrin kimyasini iyi biliyor.

King1965

Duško Milinković

1980'lerin futboluyla olmuyor.Bence gitmeli. takımın bir antreman programı bile yok. Yani ligin ilk yarısında hangi gün hangi tip antremanın yapılacağı bir program yok. Bu tip futbolla bizim kritik finalleri geçmemiz imkansız. Defansı sağlam tut. Atarsak 1 tane atıp hemen üstüne yatalım mantığı ile gelir gelir bir yerde tıkanırsınız. Bu sene ligi düşme hattının bir üstünde bitirmekle playoff finalinden dönmek arasında ne fark var? Haticeye değil neticeye bakarlar. İkiside başarısızlık sonuçta. Kalacaksa da onun oynattığı vatan millet sakarya şeklinde savunma tipine göre oyuncu alınmalı.Öncelikle iyi bir kaleci olmalı.Sonerin sakatlıklarını kaldıracak halimiz kalmadı. Forvete gerek,orta saha ve defansa takviye al sana kalpar takdiğine göre takım. Adiloviç'i satın lütfen, hertürlü.....

55ertan

19 May 2014, 13:38:18 #19 Son düzenlenme: 19 May 2014, 13:47:52 55ertan
Alıntı yapılan: uykan - 19 May 2014, 12:30:46
İyi Bir forvet ve oyun kurucuyla, Bir kaç nokta atış saç baş yoldurur ama bizi ama bizi çıkarır liğe
aynen al abdulkadiri oturmuş kadroda kalsın çıkariz seneye. Kalpar giderse gelecek gene bir amatör teknik direktör düşmemeye oynarız. En büyük sıkıntımız golcüydü. Abdulkadirin her mac golü var. Oturmuş kadro ve kalpar bunun acısını çıkarmak isticekdir.
Bize buzamana kadar gelen teknik direktörlerin kalpar hariç hiçbirinin basarisi yokdu

55__Gurbet__55

19 May 2014, 13:48:42 #20 Son düzenlenme: 19 May 2014, 14:06:47 55__Gurbet__55
Kaplar'dan daha iyisi gelcekse gitsin ama bu şartlarla gelme ihtimali 0.
Kalpar ne kadar kanser etsede bizi çok sayıda iyi yönleri de var.

cezayir55

mersindeki ben yahia  ve güven varol bizde olsa yeter

uykan

Yönetim Kalırsa Hüseyin Hoca bir kaç takviye ile kalmalı, bu yönetim daha iyisini zaten yapamaz...
kimse kızmasın, yada kimseyle tartışmak istemiyorum. Ben her gün gazetelerde 6 puan silenecek,Transfer tahtası kapalı, personel ödeme alamıyor, Yada Trabzon lobisine ezilmek taraftara bile gider yapıp 1461 laf atıp geri vites yapmak falan da filanda bunları görmek istemiyorum. Değerleri olacak bir yönetim...(Adnan güngör,1461 gibi olaylar)
Yönetim giderse, Galip öztürk yada kazım yılmaz veya Turgut tüfenk Yada ibrahim Ersöz gibi insanlara teslim etmek.Belki metro vb. samsunspor yada avea vb. 19 mayıs stadı gibi bir kalıcı marka değeri, parasız olmuyor atletico bilbao bile dayanamadı bugüngü futbol endüstrisine. Yeni bir yönetim şart emin başkana verilen destek sezgin gümüşe verilmedi.iyi destek aldı ama ortada başarı yok. Hedef 70 puan ve Şampiyonluk öyküsüyle yola çıkmak sözleri, futbolcu transferleri ortada... diyeceksiniz ki borç çok bilmem kaç yıl önceki sözleşmelerin borcunu ödüyoruz. e bu kulüp hep borç ödüyor ki Türkiye kupasında 3.liğ takımına elenmiyeceksin çıkacaksın finale borçlarını ödeyeceksin avrupa kupasına katılarak da eriteceksin borcu bu böyle olmalıydı ama malesef olmadı. Hüseyin hoca bu kadroyu kendi kurdu. en başından beride şampiyonluk vaadi verdi, 3-0 maç verirsen finalde yıkılırsın gerçekçi olalım getirdiği puanlar kadar götürdüğü puan vardır.asıl mucizeyi orduspor yaptı elindeki kadro ve parasızlıkla, biz başarılı değiliz ve kadromuzda iyi takviye yapılarak bir şeyler olur mu elbet de olur ama kayseri, antalya, ankara, elazıg, urfa gibi takımların arasından sıyrılmak gerçekten zor...
herşeyden öncesi ben şahsi fikrim olarak daha güçlü bir yönetim istiyorum. Höst lan diyebilecek...

ne olursa olsun yinede samsunsporluyum...

cakir55

Alıntı yapılan: uykan - 19 May 2014, 14:11:00
http://www.haberads.com/haber/iste-ptt-1ligin-en-pahali-takimi/2013-08-15

herşey ortada
Transfermarkt sitesinde alınan şeyler geçiniz bunu. Futbolcuların aldığı ücretlere göre değerlendirme yapmak en mantıklısı.

Levent ÖCAL

Bence kalmalı, istikrar lazım. mevcut kadro korunabilirse (arif, murat, serkan çalık, adnan hariç) ve ortasahada Zafere yedek alınıp birde forvet takviyesi yapılabilirse iyi olacağının kanaatindeyim.

samsunluhakan

benim şahsi görüşüm gitmeli

serkancengiz

sezon başından beri saç baş yondurdu helalleşip gitsin. bedduasını almayalım

oguz_5528

Yeni hocaların gelip ne yaptığını gördük,amaç süper lige çıkmak değil mi arkadaşlar ? Bu adam yarışa sokuyor takımı...
Ama önceden oturup konuşulması bu senenin şartlarının zor olacağını gençlere yönelmesi istenebilir kabul ederse kalır,Hüseyin Hoca bu şehri seviyor. Kalmalı..

Dartagnan

Valla alabılecegı maclarda beraberlıge yatmasını ıstıyorsanız kalsın. Ben ıstemıyorum gitmeli direk.