Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 18 May 2014, 13:32:35
tatangalar mersinlilerin yaninda. resimler düşmeye basladi.

laan sakarya amatör e düş insallah.

Mersinliden çok sakaryalı var resmen , gözümde sakaryasporun hiç bir değeri yok artık

yirmiuc

Yonetimin gelecek sezon icin bir b plani var miydi?
Bilgisi olan var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Desiqner

Türkiye'nin büyük takımlarından birini batıran , futboldan bir haber , yalaka bir adamı futbolun başına getirenlerin , her türlü haksızlığa kulp bulup adamlıktan bahsedenlerin adaletine inanmıyorum.Benim için bu ******* düzen yok Yalnızca Allah'ın adaleti var.O da tecelli edecek ve siz o zaman gündemi değiştiremeyecek , kuralları kafanıza göre belirleyemeyeceksiniz.
Diyelim ki bugün Samsunspor 3. lig'e düştü.YİNEDE SAMSUNSPOR...
BU ALÇAK DÜZENE İNAT MEMLEKETİMİN TAKIMIMI...

isa55

şurası bir gerçek.
işi play-offa bırakmayacaksın.

Sadece Samsunspor

Olan oldu sonuna kadar denedik bu yoklukta ama olmadi. Onemli olan bu yonetimi ve futbolculari kaybetmemek. Keske takim bozulmasa ve 2-3 transfer ile seneye direkt ciksak ama hepsi hayal gibi bu parasizlikta cok zor

Dartagnan

Milletin elinde kukla olurken bu hayalden öteye gecemez.  Kendimizi hazırlayalım herseye.

kuzey55

açıkçası zor olacak ama siyasetten arındırılmalı bu kulüp.bu yavsakların elinde oyuncak oldugumuz sürece onlar istemezse final maçında kaybedip onlara muhtaç kalmaya devam ederiz.Allah yardımcımız olsun

sadece55

Mersin İdmanyurdu'na kupası ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Başkanvekili Mehmet Baykan ve PTT Genel Müdürü Osman Tural verdi. Makam için herşeyi yaparsınız. Seçim zamanı da yine Milletvekili adayı olursun Samsunsporluyum dersin.

55.hakan

Kesinlikle katılıyorum siyasetçi ve reklamcılardan takım kurtulmalı.Kazım Yılmaz niye ağzının suyu akarak yardım etmeye çalıştı son zamanlarda.Çünkü süper lige çıkarsak parasını bir an önce alacak da ondan.Para akışı daha fazla artacağı için temlikçilere bir an önce sıra gelecek.Tabii 2 ucu boklu değnek.Bu adamlar olmasa lazım olan zamanlarda takıma para gelmiyor.Ve maddi gücü olmayan yönetimlerimiz bu adamlara mecbur kalıyorlar.Kurtuluşumuz hem Emin Kar gibi takım sevdalılarının olduğu hem de maddi gücü ile bu illet adamlara mecbur etmeyecek bir karışımda yönetim..

Dartagnan

Oyle bı yonetim olmayacak bunu hepimiz biliyoruz.  Karamsarlıga saplanmıs bı haldeyız.  Cıkabılecegımızı dusunmuyorum.

mimar55

SAMSUNSPOR SENİN OYNADİGİN LİG BENİM İCİN HER ZAMAN SUPERLİG de gene aglattin ya beni caninsagolsun

celebi

ben artık bu akşamdan itibaren bünyem artık kaldırmıyor tribünleri bırakıyorum. :( :( :(sevdamı tv başında izleyeceğim artık. lanet olsun yüreğim sızlıyor. oğlumun hali beni oldukça kötü yaptı. çocuğuma kötülük yaptım resmen. maçtan sonra ağzını bıçak açmıyormuş. yanında da değilim şu an. 8 yaşında dert sahibi oldu çocuk. ama şunuda itiraf etmek gerekir ki tribünleri bir Truva ile bitirmek güzel oldu. aksiyonu bol. TÜPÇÜ SENİN TAAAAAA ***.

55.hakan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 May 2014, 23:10:10
Oyle bı yonetim olmayacak bunu hepimiz biliyoruz.  Karamsarlıga saplanmıs bı haldeyız.  Cıkabılecegımızı dusunmuyorum.
Karamsar olmayanımız var mı acaba.Muhtemelen olağanüstü genel kurul silsilesi topçuların birer birer gidişi.Son dakika transferleri bizi bekliyor.Yönetim de bizim gibi karamsar olursa bu söylediklerim gerçekleşir.Seneye başarı istiyorsak yarın çalışma başlamalı kalacak gidecekler belli olmalı.Balıkesir in yaptığı gibi.Umarım bu kadar acıya rağmen önceki seneler yapılan bu hataya düşülmez

mimar55

Biz marasmacinda cezali degilmiydik ya nasil bida direk kapama yedik

YaSeF55

Bi iki çift sözüm var..
Bu takım bu sene bu kadar imkansızlığa rağmen finale kadar çıktı.. Federasyona Hakemlere iyi direndik..İyi tarafından bakarsak en azından bize final heyecanı yaşattın..Ne oldu süper lige çıkmadıysak birşeymi eksildi hiç bir şey..
Kötü tarafından bakarsak önümüzdeki sezon sonumuz çok vahim..
Ama kafana göre Samsunspor'um
#GünGelirDönerizElbet..