Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mert

Alıntı yapılan: Burak - 15 May 2014, 09:55:04
http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/genc-muhendis-koray-karadag-topraga-verildi-h264147.html

Maalesef çok yakın bir arkadaşımızın eniştesi ablasının eşi. Arkadaşımızın cumartesi gecesi nişanı vardı . Muhtemelen bir iki gün içinde izne ayrılacaktı merhum nişan için ama kader izin vermedi . Bu bizim bildiğimiz bir örnek şöyle onlarca eve ateş düştü göğsüme birşey oturdu kalkmıyor 2 gündür.  :( :(

Başın sağolsun.Hiç beklenmiyordu böyle bir olay.Artık kader mi desek ne desek bilemiyorum ama kader deyip geçmemek lazım.Artık gerekli önlemler alınmalıdır.En son 274'dü hayatını kaybedenlerin sayısı.Bu çok ağır bir ders oldu bizim için.Ne yazık ki ülkemiz birçok ülkeden iş güvenliği konusunda çok zayıf.Bu rakama istatistiklere göre Amerikada 7 sene sonunda ulaşılıyor.Biz 2 günde bu rakama ulaştık.Umarım bir daha böyle acılar yaşanmaz ve ocaklara ateş düşmez.
Burdan birkez daha Soma'da hayatını kaybeden işçilerimize Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

sadece55

Burak ile Ortak Arkadaşımız Dostumuzdu Vefat eden Mühendisin Kayınbiraderi. 30 yaşında gencecik bir Mühendis.İnsanın yüreği dağlanıyor.

beşnumara

sadece55

Galatasaray Futbolucuları Soma için 5 milyon Tl toplamışlar.Helal olsun büyük bir davranış...

Burak55

Yılmaz Vural'ın parasını alamadığı için antremana çıkmadığı,yönetimin de yolladığı söyleniyor, net bilgisi olan var mı ?

berusa55

Alıntı yapılan: Burak55 - 15 May 2014, 22:22:48
Yılmaz Vural'ın parasını alamadığı için antremana çıkmadığı,yönetimin de yolladığı söyleniyor, net bilgisi olan var mı ?

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/107351/mersinde-sok-ayrilik

Furkan

Hakan Kutluyu getireceklermiş Fanatiğin haberi.

Sadece Samsunspor

Samsunda oynanan 2.lige yükselme maçını izliyorum maraş önee geçti ilk başlarda taraftarları koyduk mu çekti, şimdi karagümrük uzatmalarda 2-1 öne geçti asıl koydukmu yu yapıyorlar. Bizim bazı taraftarlarımız daha 10.dkda koyduk mu yaptığı için örnek olsun

Dartagnan

Adamlar susmuyor :))

5trawberry

Yılmaz Vural işi biliyor. Zaten ayrılacağı belliydi. Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor.
Seneye mutlaka Süper Lig'de bir takım çalıştıracaktır.

cgr

Karagümrük - Maraş maçı güzel oldu gerçekten. Özellikle maçın son bölümleri ve uzatmalar gerçekten heyecanlı geçti.

Desiqner

Yapamadık arkadaşlar yapamadık...
Ben 2-3 gündür internette hem bizim tarafın hem mersin tarafının yazdıklarını , paylaştıklarını takip ediyorum.

İstanbulda birsürü aile , suçsuz günahsız münferit Samsunspor sayfalarının gazlamalarına güvenerek bilet aldılar.İstanbulda 50 yaşındaki adamlar 15 yaşındaki çocuklardan dayak yerse ailesinin yanında bu bütün Samsunspor gruplarının ve Samsunspor sayfalarının suçudur.

Herkes atladı yok şuradan bilet alıyoruz yok bunu yapıyoruz.Kardeşim ilk önce adamlarla konuşsaydık ne olurdu ? Böyle böyle oldu efendi gibi biz tribüne girmek istiyoruz ama tezahürat yapmıcaz sadece takımımızın yanında olmak istiyoruz diye ? Bence kabul edeceklerdi.Ama biz neyi seçtik ? Çiçodan sonraki tribünlerin modası olan "ÖNÜNE GELENE ATAR" yöntemini seçtik... Aynı durumun tersi olsa biz Mersinlileri keserdik içeride ama onlardan anlayış bekliyoruz şimdi.
Herkes sanaldan atar yapıyor , en son görüyoruzki Mersin'in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar bile silahlı , bıçaklı resimler yayınlıyorlar.Bu kadar insanın gazıyla birsürü kişinin canı yanabilir.
Eee madem hadi bu yanlışa gidildi.Kardeşim bir tane taraftar grubu Organize etseydi.Şurada toplanacağız.Şu saatte oradayız , birlikte çıkacağız , kimse tek gitmesin falan ? Onu da yapamadık... Yapamadık arkadaşlar maalesef.
Tribün kalitesi olduğu kadar seviyeside düşüyor günden güne.
Ben bunları sırf Samsunspor'u sevdiği için münferit olarak takıma desteğe gelecek kardeşime birşey olmasından korktuğum için söylüyorum.Yoksa taraftar grupları en iyi yaptığı işi yaparak Mersinlilere dışarıda giderini yapacaktır.
Bundan sonrasını tedirgin izlemeye devam ediyoruz...

Ertuğrul Sağlam

17 May 2014, 17:40:30 #40782 Son düzenlenme: 17 May 2014, 17:47:04 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: Desiqner - 17 May 2014, 17:32:54
Yapamadık arkadaşlar yapamadık...
Ben 2-3 gündür internette hem bizim tarafın hem mersin tarafının yazdıklarını , paylaştıklarını takip ediyorum.

İstanbulda birsürü aile , suçsuz günahsız münferit Samsunspor sayfalarının gazlamalarına güvenerek bilet aldılar.İstanbulda 50 yaşındaki adamlar 15 yaşındaki çocuklardan dayak yerse ailesinin yanında bu bütün Samsunspor gruplarının ve Samsunspor sayfalarının suçudur.

Herkes atladı yok şuradan bilet alıyoruz yok bunu yapıyoruz.Kardeşim ilk önce adamlarla konuşsaydık ne olurdu ? Böyle böyle oldu efendi gibi biz tribüne girmek istiyoruz ama tezahürat yapmıcaz sadece takımımızın yanında olmak istiyoruz diye ? Bence kabul edeceklerdi.Ama biz neyi seçtik ? Çiçodan sonraki tribünlerin modası olan "ÖNÜNE GELENE ATAR" yöntemini seçtik... Aynı durumun tersi olsa biz Mersinlileri keserdik içeride ama onlardan anlayış bekliyoruz şimdi.
Herkes sanaldan atar yapıyor , en son görüyoruzki Mersin'in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar bile silahlı , bıçaklı resimler yayınlıyorlar.Bu kadar insanın gazıyla birsürü kişinin canı yanabilir.
Eee madem hadi bu yanlışa gidildi.Kardeşim bir tane taraftar grubu Organize etseydi.Şurada toplanacağız.Şu saatte oradayız , birlikte çıkacağız , kimse tek gitmesin falan ? Onu da yapamadık... Yapamadık arkadaşlar maalesef.
Tribün kalitesi olduğu kadar seviyeside düşüyor günden güne.
Ben bunları sırf Samsunspor'u sevdiği için münferit olarak takıma desteğe gelecek kardeşime birşey olmasından korktuğum için söylüyorum.Yoksa taraftar grupları en iyi yaptığı işi yaparak Mersinlilere dışarıda giderini yapacaktır.
Bundan sonrasını tedirgin izlemeye devam ediyoruz...
Sadece o cümlenin üzerini çiziyorum neden dersen O cümle Türk Tribün kültürüne çok aykırı veya sen iyi niyetinde üzerinde iyi niyetlisin. Mesela ben Vur, Kır, Parçalacı bir taraftar değilim ama yarın o maça giremeyeceğimi bilsem bile gidip mersinlilerde böyle bir istekte bulunmam...

ask55

desiqner

300 bin kişilik sayfanın admininin çiço olduğunu biliyorsundur umarım ?

ama bence iyi yaptı.
başka türlü organize olamazdık.
izin isteseydik de kabul görmezdi.boşuna hayal kurmayalım.

Desiqner

Kardeşim tribünün genel tavrının değiştiğinden bahsediyorum Burak Güleçten sonra.Ona gerek yok ayrıca Çiçonun kişisel facesindede var bu organizasyon duyurusu.Bence yanlış.Niyet kötü değil ama organize birşey yapılmadığı zaman insanların canı yanabilir...