PTT 1. LİG Play-Off Final | Mersin İdman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan 55__Gurbet__55, 14 May 2014, 00:17:38

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Takimla alakasi yok istedik aldik bizim anlimizda samsunsporlumu yaziyor hukmen falan veremezler

cakir55

Hükmen diye birşey olamaz ya sadece maça Samsun ve Mersin seyircisi gitmiyor hoş. Maçı izlemeye gidiyorum sadece. Ayrıca şike sahaya yansımıyor kural falan ihlal edilmiyor.

Mert

Hadi artık pazar günü gelsin çakalım şunlara süperlig için hazırlıklara başlayalım.

samsunsporlu1994

2 takim taraftarlarinin oldugu tribunde mutlaka olay cikacak. Bu hic iyi olmadi hic. Olan yine Samsunspor'a olacak.

King Of The North

havzalı55

Fenerium altta bilet bitmek üzereymiş bende mecburen ı dan aldım

ask55

bize hep alttan verdiler.
üst yok dediler.
inşallah üstten başımıza koltuk yağmaz.

ismail

üst kısım biletleri mersinden satılmış. pek inanmadım ama alt ve üst tribünler arasında geçiş varmış.

ask55

geçiş var doğru.bizim maratondan farkı yok.
nasıl bir kargaşa yaşanacağını siz düşünün artık.

samsunum

Haydi bakalım  tff  gel önle bakalım şimdi olayları

Sadece Samsunspor

La sunlarla ugrasmayin bi kasik suda bogacaz onlari lige biz cikcaz

havzalı55

Kırmızı Şeytanların facebook sayfasında yazılanlara aldırış etmeye gerek yok bugün sabahtan aksam 17:00 a kadar gişenin orda beklemişler göyaa ben gittim aldım biletimi herkez Samsunsporluydu hatta bitanesi Samsunspor formasıyla alıyordu :D

ercan0655

maçta sıkıntı olacağı kesin federasyon böyle bir karar vererek olayı provake etti samsundaki ilk maçta bu cezayı uygulatabilirdi ama kuralları ben koyarım diyerek güç gösterisinde bulundu sonuç inş kötü şeyler yaşanmaz işin b....ku çıktı.

yirmiuc

Ben hala inanamiyorum ama Yilmaz Vural'in olmamasi bizim icin cok buyuk bir avantaj olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kadir ÇELEBİ

bügün bende 16 bilet aldım başta problem yoktu 4 adetten fazla vermiyordu bir tc kimlik uzerinden ben 2nci tc verdim yine verdi 3 diyince git kimlik getir daha veremem dedi sağolsun orada bir restorantın müdürü orduluymuş ona aldırdım :) Bu arada Soner Şahin oda bilet aldı  maçta oynayamıyor sakatlığından ötürü dua edelim çıkalım lige benim oynayıp oynamam pek önemli değil önemli olan çıkalım dedi. ÇIKALIM inşallahh..