Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

bugün bazı arkadaşlara kimliklerinde Samsun yazıldığı için bilet verilmedi,kaynak tugay kömürcü(batıyaka)

samsunum

Hiç sanmıyorum ama umut işte  :( :(
AlıntıBÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARININ DİKKATİNE
YARIN KARAR DEĞİŞEBİLİR. DEVREYE YÜKSEK MAKAMLARDAN BİRİLERİ GİRDİ.İNŞALLAH KARAR DEĞİŞECEK BİZDE SİZLERE BURADAN GÜZEL BİR HABER VERİRİZ.
TEKRAR SÖYLÜYORUM KARAR SONUÇLANMASI KESİN DEĞİL AMA DEVREYE YÜKSEK MAKAMDAN BİRİLERİNİN GİRDİĞİ KESİN

kumköylü ahmet

yav arkadaslar ben yarin ALLAH`in izniyle istanbuldayim..kimlige bakarlarsa samsun yaziyor...Hollanda Passportunu Göstersem kabul ederlermi? la bunlar yine typimden anlar sarisin mavi gozlu ne ariyela mersinde derlerse poku yedik  :D

cgr

55__Gurbet__55

AlıntıTahkim Kurulu kendisine yapılan başvuruları kesin ve nihai olarak karara bağlar ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=236

Bu kararın bozulması imkansız araya kim girerse girsin.

kumköylü ahmet

aramakla degilde yarain toplanilip TFF binasini altini üstüne getirsek hic yokdan sesimizi duyurmus oluruz..Telefondan Daha Anlamli...Bu arada bende aradim bugun TFF`yi dedim hollandadan gelicem eger samsunspor taraftarini almayacaksiniz bileti almicam( zaten almisdim)dedim..Bana Bilgiler sayfamizda mevcuttur oradan takip edin dediler..Yani aramakla biryere varamayiz
...Bazilarina sadece ismimiz Yetti..Bugün SAMSUNSPOR`lu Oldugumuz icin Kendimizle Birkat Daha Fazla Gururlanmaliyiz..Saygilar

kumköylü ahmet

Arkadaslar Yarin Ucaga Binicez Daha Sayfaya Giremeybilirim..Simdiden Hakkinizi Helal Edin..ALLAH`a Emanet Olun..

Jnr.Serkan

Sivastan tek otobuse atlayip gelicem nasipse,orada gorusuruz İnsallah.Mazereti olmadan gelmeyen de bir zahmet Samsunsporluluktan bahsetmesin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ali ihsan

Biletlerimizi aldık.Her dain seninleyiz Samsunspor. ..

muzaffer4

Sadece tc kimlik noyla aliniyormu yoksa bizzat orada olunmasimi gerekiyor.
ben tek basima 8 bilet alabilirmiyim.

atakumlueray

Arkadaşlarımla toplam 16 bilet aldık,pazar staddayız inş...

Ertuğrul Sağlam

Çifte standardın böylesi! Galatasaray'a var Samsun'a yok

Galatasaray'ın cezası beklenip Eskişehir'le kupa finalini oynadıktan sonra kesilirken, Samsunspor'un cezası Mersin'le oynayacağı finale denk getirildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçtiğimiz hafta yaptığı uygulamayla büyük bir çifte standarda imza attı. Kurul, 'çirkin ve kötü tezahürat konusunda ceza sınırında' olan iki takım için farklı kararlar alarak 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Olay şöyle gelişti: Samsunspor; PTT 1. Lig play-off yarı finalinde 9 Mayıs Cuma günü oynadığı Ankarspor maçındaki taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez tekrarından dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. PFDK, bu cezayı 13 Mayıs Salı günü açıkladı. Aynı gün Samsunspor'un Başkent deplasmanında 21.45'te Ankaraspor'la rövanş maçı vardı. Ancak ceza bu maçta uygulanmadı. Cezanın uygulanması İstanbul'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İY ile oynayacağı PTT 1. Lig finaline kaldı.

GALATASARAY'A KIYAMADILAR!
Samsunspor ile hemen hemen aynı şartları yaşayan Galatasaray ise PFDK'nın önemli bir ayrıcalığını yaşadı. Sarı-kırmızılılar 3 Mayıs Cumartesi günü oynadığı Gençlerbirliği maçındaki taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez tekrarından dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. PFDK 6 Mayıs Salı günü toplanmadı. 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray, Konya'daki Türkiye Kupası finalini seyircili oynadı. PFDK, seyircisiz oynama cezasını bu finalden bir gün sonra 8 Mayıs Perşembe günü verdi. Galatasaray cezayı yarın K.Erciyes ile oynayacağı ligin son maçında çekecek. Tahkim Kurulu da cezayı onarken, bu tutum "çifte standart" olarak nitelendirildi.

> Ömer Faruk Ünal / TÜRKİYE GAZETESİ

samuray

tvitirde   tepki mesajları ne durumda bu karara karşı

Theofanis Gekas

Atakumlu

16 May 2014, 11:48:49 #269 Son düzenlenme: 16 May 2014, 11:52:03 Atakumlu
Biletler sadece stad dan mı satılıyor yoksa biletix gişesi olan yerlerde satıyor mu ona gore bilet aldircam