Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Furkan

Arkadaşlar allah neşemizi artırsın devamını nasip eylesin insallah. Ankaraya organizasyon yapılacak mı site olarak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nuri Asan

Finale mersin gelmesin cenabet takim ters geliyor bize. ama cikarsak da mersin gelebilir mumkunse penaltilar ile eleyelim onlari.

Desiqner

Osman Özköylünün konuşmalarını izledim de sinirden patladım.
Bu cesareti nereden buluyorsun sen ? Yok Ankarada herşey farklı olacak.Orada yenip finale çıkacaz.Samsunspor Ankarada sahayı ıslatamayacak.5 bin kişi giremeyecek...
Gökçek yalaması ******* Allah büyük...

alperen_55

Osmanın açıklamaları tamamen tehdittir,"bu işin ankara ayağıda var orada ne yapacağımızı göreceksiniz burada samsun eğlendi orda biz eğleneceğiz orada da bizim istedğimiz olacak."Bu açıklamaları federasyona delil olarak sunmalı hakemleri etki altına almamalılar .

Ekrem

Bu otman bu kadar   iddiali konusuosa bi bokluk vardir ya hayirlisi

furkan5534

bu yavşaklar neyin kafasında anlamıyorum.nası tarafsızsınız siz mubarek.adam inşallah ankarasporumuz elicek diyor.aptal insan resmen kışkırtıyor ya.. Allah çok büyük çoookkkk !!

Sadece Samsunspor

ertem şenere twitterdan bi dürtelim kendine gelsin

furkan5534

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 May 2014, 11:30:09
ertem şenere twitterdan bi dürtelim kendine gelsin

harbiden ondan beklemezdim

Theofanis Gekas

ertem şener parayla çalışan bi yalamadır,kendisinden beklemezdim diyenlere şaşıyorum :)

Gorkem

salı günü koyalım da şunların hepsi sussun

Duško Milinković

Twitter dan biraz dürttüm kendilerini.

kamuri

ben de 6_7 tane twett attım ertem şenere yazık ya anlaşılan bu sinan inonudeki 4_1 unutamamış

Tufan

Takım Ankara'da hangi otelde konaklayacak bilen var mı?

eprianu

Vay arkadaş ya anlaşılan sadece Ankaraspor'a koymamışız.
Hakem tüm takdir haklarını Ankaraspor'dan yana kullandı hakeme bile laf attı p*çler!
Siyasete koymuşuz, Ertem Şener'e koymuşuz, Sinan Engin'e koymuşuz, Beyaz Tv'ye koymuşuz.
Koymuşuz da koymuşuz...

Allah'ım bize finale kalmayı nasip et şu karaktersizlere karşı!

Nuri Asan

giresunspor ptt 1. ligde.

ama az önce yendigi malatya maçı bir incelensin.  uzatmalarda ki son 3 dakika cok ilginçti.

malatya gol atmamak icin atak yapmamak icin cabaladi durdu.