Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

saraçoğlu'nda passolig kurulu değil, ankara asaş'ta da kurulu değil. gerek yok passo almanıza bence.

samsunmania

yirmiuc

kinc boks federasyonu :)
o'da artik Samsunspor hayrani :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

sadece55

Pasolig olan arkadaşlar Kombineleri almazsa stadı daha rahat doldurabiliriz.

Ellibeş Numara

HaberAks tv de,, Spor Hattı diye spor haberleri vardı az önce, Trabzonspor ve Ç.Rizesporla ilgili haberler vardı.. Samsun kanalı olan bir kanal, neden ts ve rize haberleri verir.!

desperate1

play off maçımızı 20 000 kişi izleyemyecek mi yani?sadece maraton için değil bütün stat için kombine çıkardılar ama

CurvaSs

bu 10.500 muhabbetine ben de takıldım. passoligi olan sayısı 400 falan sanırım. kombineli kişi sayısı kaç bilmiyorum ama en fazla 2 bindir. 13 bin kişi eder toplamda. yani stad dolar dolmasına da, kombine biraz az basılmış sanki ya da ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım:)

beşnumara

Kombineler bitsin son ana kadar basılmaya devam eder. O konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Forvetim

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 06 May 2014, 20:17:08
HaberAks tv de,, Spor Hattı diye spor haberleri vardı az önce, Trabzonspor ve Ç.Rizesporla ilgili haberler vardı.. Samsun kanalı olan bir kanal, neden ts ve rize haberleri verir.!
aks tv Samsun kanalı değil, olamadı olamayacakta, çünkü Samsunsporlu değil. Samsunumuzun maçlarında dahi köşeye skoru koymayan kanal Samsunu temsil edemez. konu üzerine kaç kez telefon etmiştim hatta bi seferinde telefona çıkan kişiyle tartıştım bile ama adamlar Samsunsporun yanından bile geçmiyor. bu hususta tv52 çok iyi, canlı bağlantıyla maç anlatıyor. kaçkar tv de keza rizespora ilgili.

binikalamadım

Stoper

Arkadasim storeden kombine almis.Yalniz 2012-2013 sezonu kombinesi.Giriste bir sikinti olmaz dimi?

Kodalak

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 07 May 2014, 14:38:01
passolıg kartım ıle maraton bıletı aldım 10 lıra  cok sukur bılet sıkıntım olmıcak daha

kart eline ulaştımı,yoksa kartsız mı aldın

Kodalak

ben müracaat ettim kart gelmedi,gerçi kartın gelmesine gerek yok deiler gişlerden t.c ile bilet alabiliyorumuşum

Stoper

Benim soruna cvb verecek birileri yok mu?

berusa55

07 May 2014, 16:51:28 #40634 Son düzenlenme: 07 May 2014, 18:45:39 berusa55
Alıntı yapılan: Stoper - 07 May 2014, 14:17:48
Arkadasim storeden kombine almis.Yalniz 2012-2013 sezonu kombinesi.Giriste bir sikinti olmaz dimi?

Herhangi bir sorun olmaz. O kartlar da staddaki kapılara tanıtılmıştır ama net bilgi almak istersen kulübü arayıp sorabilirsin: (362) 2383696