Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

desperate1

tribün olarak tezahürat desteğini 90 dakikaya yayamıyoruz maalesef.Fakat bu önemli maçta top rakipteyken rakibi ıslıklamak çok daha önemli bir baskı oluşturur diye düşünüyorum.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: yirmiuc - 08 May 2014, 23:38:32
Samsunspor resmi sitesinde o'da Samsunspor hayrani, kinc boks federasyonu gibi ifadeler varken taraftarlarin boyle hatalar yapmasini elestirmek anlamsiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Onlar da onu elestirsinler o halde.
Anlamsız olan senin elmalarla armutları karıştırma çaban.

özkan

yirmiüç nolu arkadaşta kendi gençliğimi görüyorum.sürekli eleştiri  :deli:

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsun'un vergi rekortmenleri açıklandı

Süper Lig'e çıkması durumunda Samsunspor'a 1 milyon lira vermeyi taahhüt eden Kazım Gürol Yılmaz, Samsun'un vergi rekortmeni oldu.
2013 yılında beyan ettiği bir milyon 442 bin 559 lira 29 kuruş gelir beyanında bulunan  Kazım Gürol Yılmaz, gelirine istinaden ödediği 497 bin 740 lira 75 kuruş ile Samsun'un vergi rekortmeni oldu.   Yılmaz ayrıca  Süper Lig'e çıkması durumunda Samsunspor'a 1 milyon lira vermeyi taahhüt eden işadamı.

http://www.haberexen.com/samsunun-vergi-rekortmenleri-aciklandi-610421h.htm

Duško Milinković

Arkadaş sen önce temlikleri kaldır.Samsunspora yaptığın 15 trilyon zararı öde. Anladığım kadarıyla ticarette Samsunda sıkıştırıyorlar.samsunspora yardım etmekten başka çare bırakmıyorlar.

yirmiuc

Alıntı yapılan: özkan - 09 May 2014, 11:19:32
yirmiüç nolu arkadaşta kendi gençliğimi görüyorum.sürekli eleştiri  :deli:

Oyle kasitli bir tavrim yok aslinda. Sadece gercekleri yaziyorum.

samsunum

yirmiuc

helal olsun , ordu'ya.
eger mersini elerseler benim
icin surpriz olur. (insallah elerler)

yirmiuc

ordu yedi malesef.

ugurozkan

m.i.y. ile ordu mücadelesinin çekişmeli olması -finale çıkarsak- bizim için iyi olur, kırsınlar birbirlerini.

berusa55

ngonge

Baya sarı kartlı maç gidiyor Ordu-Miy. İnşallah finale çıkarız kim gelirse gelsin, bize en önemli adamları cezalı olsun.

ugurozkan

m. yıldız-ben yahia , anıl-landall cezalı olsun :)

Theofanis Gekas

osman özköylü iti sahayı ıslatıyolar rakibi oynatmamak için diyor,anlaşılan çok zoruna gitmiş ankarada da borusuna gider inşallah

Kaya

Şeytanlık yapıyorlar kelimesi ile ilgili hukuki işlem yapılmalı.Ankaradaki maçta tribünden izlesin o ******* Osman...