Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Spor55 kime güvendiklerinin farkında değiller kimin avukatlığını yaptıklarının hiç farkında değil.

samsunum

ortada çok pis birli kirliligi var .

kimi diyor idmana cıkmadi kimi diyor bugün zaten idman yoktu. yönetimden acıklama yok..

ankarada, finalde passolig uygulanacak mı , uygulanmayack mı her kafadan bir ses ve uyuyan fedarasyon!

beşnumara

Arkadaşlar ister ankara olsun ister istanbul olsun yeni sistemde statlara bu kartı olmayanlar gi-re-me-ye-ceeeeekk. Alın kartınızı sıkıntı yaşamayın bu tür şeylerle kafanızı yormayin.

muzaffer4

Istanbulda yasayip senede 2 mac izleyen de bu mac icin passolig alır mı sence
ben alırım ama  herkes alır mı bilemem

beşnumara

Isterse 10 yılda bir maça gitsin. Türkiye'de stada gidecek adam bu kartı alacak diyor bu sistemi getirenler.

celebi

06 May 2014, 08:32:06 #40610 Son düzenlenme: 06 May 2014, 09:41:50 celebi
ben maça gitmem yine de almam o kartı.

s_uzunkaya

nası kartmış bu arkadaşlar. nerden alınıyor, nasıl alınıyor çocuklarımı götürmeyi düşünüyorum mesela final maçına(inşaallah) onlarada almam gerekiyor mu???

celebi

beşnumara

Sistem çocuklara kart cikarttiriyor ama kart geldikten sonra tanımlama işlemi yapmıyor. Sistemde sorun varmış düzeltmek için uğraşıyorlarmis. Bir abimizin başına geldiği için ordan biliyorum. Bu konu ile ilgili ne passoligden ne de tffden ilgilenenler var. Siz yine de passolig müşteri hizmetlerini arayın çocuk kartlarındaki sorun ile ilgili bilgi alın.

eprianu

Tam bir fiyasko. Madem yeni bir sistem uygulayacaksınız ligler bitince tanıtırsınız
alacak olanlar bir sonraki sezon için alırlar. Hem insanlar iki-üç ay zaman kazanmış olur.
Sezon sonu uygulama mı yapılırmış, her şeyin içine ettiniz.

samsunum

10 500 adet kombine satışa çıkmış hadi 3 bin de önceki kombineler dersek geri kalanı ?

ismail

Alıntı yapılan: samsunum - 06 May 2014, 12:15:19
10 500 adet kombine satışa çıkmış hadi 3 bin de önceki kombineler dersek geri kalanı ?

passolige yer bırakmışlar kanka ama çıkmaz o kadar pasokart

samsunum

aynen ya dolmayacak anlaşlan stad

Kais

stad her turlu dolarrr   mıllet passomu tınlar bu mac merdıven boslukları bıle dolacak mılle demırlerden ızlıcek o kadar ınanıyorum

ismail

bugün de idmana çıkmamışlar galiba tgrt haberde gördüm şimdi  ???