Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: ult55ras - 29 April 2014, 10:23:56
7 saniyede ne kadar küfür edilebilir ki :S

Etmeyeceksin diyor kısacası :)

Sadece Samsunspor

tribün kapatmanın bi farkı yok bizim için. maraton kapanır her maç al sana seyircisiz :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: ult55ras - 29 April 2014, 10:23:56
7 saniyede ne kadar küfür edilebilir ki :S

1 vine çekecek kadar edilebilir. ;D

samsunum

çiçonun playof macinda tekrar taşa çıkacagi söylentileri dolaşıyor ortalıkta

kuzey55

Alıntı yapılan: samsunum - 29 April 2014, 12:15:46
çiçonun playof macinda tekrar taşa çıkacagi söylentileri dolaşıyor ortalıkta

şirinlerde olacağını sanmıyorum ama maratona ayrı bir hava katar bence.

beşnumara

Mevcut şartlarda çok zor. Samsun tribünlerinin yapısını tribündeki varlıklarının sebebini bilmeyen yoktur heralde.

özkan

bizde iyi bi iş olmaz.mevcut durumda sıfır bu ihtimal ne yazık ki.

korayxyz

13 Mayısta Ankarada oynayacağımız playoff maçına giriş nasıl olacak? Pasolig almak zorunda mıyız yoksa bilet gişesinden alınan biletlerle girebilecek miyiz? Bu konu bir aydınlığa kavuşsa artık fethiyeden maça gelicem işten izin alıp, o kadar yolu gelip kapıda kalmak istemiyorum :( :(

ErkÇay55

Alıntı yapılan: korayxyz - 29 April 2014, 15:46:30
13 Mayısta Ankarada oynayacağımız playoff maçına giriş nasıl olacak? Pasolig almak zorunda mıyız yoksa bilet gişesinden alınan biletlerle girebilecek miyiz? Bu konu bir aydınlığa kavuşsa artık fethiyeden maça gelicem işten izin alıp, o kadar yolu gelip kapıda kalmak istemiyorum :( :(

Ankaraspor yönetimi daha önce passolig kartı kendi sahalarında kullanmıyacakları yönünde açıklama yapmışlardı.

korayxyz

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 29 April 2014, 15:50:57
Ankaraspor yönetimi daha önce passolig kartı kendi sahalarında kullanmıyacakları yönünde açıklama yapmışlardı.
O zaman biletixten bileti alıp maça gidebileceğiz yani?

berusa55

sadece55

Bu çok önemli taraftar olarak hep istiyoruz.Sahip çıkmak ta çok önemli Tebrikler Her iki tarafa da.

kamuri

18 mayısta passolig kartı olmayan giremeyecek mi final maçına sorular sorular  :D

ismail

19 Mayıs İlçesinde vatandaş Bilal Erdoğan Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayarak, ilçenin en işlek yerinde asılı bulunan Fenerbahçe bayrağının yerine Samsunspor bayrağının asılmasını istedi.
HİÇ BİR TARAFTARA SÖZÜM YOK

Bilal Erdoğan; "Bütün futbol taraftarlarına saygım sonsuz. Samsunspor'umuz Süper Lige çıkmak için gayret gösteriyor. İlçemizde asılacak taraftar bayrağı varsa oda Samsunspor'umuzun bayrağı olsun" dedi.

Diğer bir vatandaş Davut Yaman ise, Samsunspor'un hüküm sürdüğü bir yerde Fenerbahçe'nin bayrağının olması hoş olmaz, Süper Lige çıkma mücadelesi veren Samsunspor'un bayrağını oraya asalım Fenerbahçe bayrağına karşı biri değilim ama, Samsunspor'un Süper Lige çıkması için destekliyorum" dedi.

http://www.bafra55.net/neden-o-bayragi-asmadiniz-10853h.htm

beşnumara

Gazi caddesi ts clubin olduğu yere fener formali bayrak asmislar.