Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isa55

Tavşanlı+1461+K.Maraş düştü.

isa55

Fethiye yener Boluda kazanamazsa Bolu düşüyor.

isa55

1461
Güle güle sana güle güle
Güle güle yavrum güle güle

furkan5534

berusa55

27 April 2014, 21:19:13 #40474 Son düzenlenme: 27 April 2014, 21:23:11 berusa55
Düştü Furkan... Fethiye veya Bolu düşen son takım olacak haftaya. Bunların üçlü averaja kalma olayları yok çünkü aralarında. Bolu, Tavşanlı!ya ikili averajda üstün olduğu için Tavşanlı bugün havlu attı.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/ptt-1-lig/ozet-tavsanli-kume-dustu-70487.html

CurvaSs

play-off ilk maçı için bilet işini çözmemiz gerekiyor bence. cezası 100 bin TL ise farklı bir şey yapıp elden bilet basıp 100 bin TL'ye tamamlayamaz mıyız hasılat olayını. yani hasılatın 100 bin TL olması için bilet fiyatı kaç lira olması gerekiyorsa o fiyata satılır biletler. kimsenin de itiraz edeceğini sanmıyorum ama kombine de olabilir fakat play-off ilk maça e-biletle girilmemeli. yani ne bileyim hukuki prosedürler vs vs, bi şeyler yapılmalı bence.

jean

termenin cikmasi iyi olmus bir zamanlar carsamba ile ikisi 3.ligde ayni gruptaydi ins yine cikarlar

Sadece Samsunspor

Huseyin gocek bugun yine bir takimi daha ligden dusurmus. Penaltisini vermemis Tavsanlinin. Aynisini bizr dustugumuz Sivas macinda yapmisti.

ugurozkan

bugün takımlarının son gollerini atan yedi futbolcunun üçü eski oyuncumuz.

Stoper

Bravo Terme..
Çok sevindim.
Hayırlı uğurlu olsun.
Hedef 3.lig olmalı.

Bafra
Çarşamba
Terme
Ladik

En az birini 3.lige göndermeliyiz.

ugurozkan

buca'nın fikstürünü incelerken çok garip bir tesadüfe denk geldim. adamlar son 6 maçın 4'ünü seyircisiz oynamışlar. bunların 3'ü deplasman 1'i iç saha.

biraz daha dikkatli bakınca farkına vardım ki buca, balıkesir'i 2 hafta sonra takip ediyor. yani balıkesir'i konuk eden takıma kesilen ceza bunların maçlarında uygulanıyor. ve ne tesadüf ki buca da kendi evinde seyircisiz oynadığı maçtan iki hafta önce evinde balkes'le oynamış.

ayrıca sezon başında fethiye de balkes ile oynanan maçtan sonra ceza almıştı.
yalnızca rastlantı mı acaba?

Ellibeş Numara

Bafra ile Çarşamba 3.lige çıkıp çıkıp düştüler. Balda oynarken Bafra'nın 3.lige çıkmasını çok istemiştim çıktı ve düştüler. Çarşamba'nın çıkmasını istedim çıktı ve düştüler. O yüzden önümüzdeki sezon samsundan bir takım 3.lige çıkacaksa; ya ladik yada terme olsun.

Samet Torun

Ladik olsun ladik :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Levent ÖCAL

TFF yeni sezonda devrime hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önümüzdeki sezondan itibaren devrim niteliğinde üç önemli karara imza atmaya hazırlanıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre TFF, ceza yönetmeliği değişikliği üzerinde uzun süredir yürüttüğü çalışmaları bitirme noktasına geldi.
İşte TFF'nin uygulamayı planladığı o radikal kararlar:

1-Saha değil tribün kapatma
TFF, artık kötü ve çirkin tezahürat veyahut saha olayları nedeniyle kulüplere saha kapatma cezası vermeyecek. Bunun yerine, küfür veya olayın meydana geldiği tribüne kapatma cezası uygulanacak. Bu yeni uygulama, tıpkı Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun TV'ye kapatma değil de suçun işlendiği programa yayın durdurma cezası vermesi gibi olacak.

2-Kadınlar maçı tarih oluyor
TFF, gelecek sezondan itibaren 'kadın ve çocuklar maçı' uygulamasının da kaldırılması hedefleniyor. Saha kapatma cezası kalkacağından bu uygulamaya sonlandırılacak ve böylece kadınlar ve 12 yaşaltı çocukların bedava maç izleme şansı kalmayacak.

3-Küfüre 7 saniye sınırı geliyor
Çirkin tezahüratta kaldırılan 120 saniye limiti yeniden devreye sokulacak ancak süre çok düşürülecek. Küfürde yeni süre limitinin '7 saniye' olarak belirlenmesi düşünülüyor. Yani küfür cezası ancak 7 saniye sınırı aşılırsa ceza verilecek. (Hürriyet)

ult55ras

7 saniyede ne kadar küfür edilebilir ki :S