İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

kuzey55

çok korkuyordum başıma geldi.Allah göstermesin kötü bir sonuç hepimizi derinden sarsar ve gelecek adına bizi çok kötü etkiler.Allah yardımcımız olsun

KotuCocuk55

Ankarayla eşleşir,
Orduyu yenip,çıkarız!

mimar55

Ölmeden kabir azabı dedikleri şey bu olacak sanırım
Bu arada mersin ve manisa macları öne geçip bu farkı koruyamamız playoff macları öncesi cok düşündürücü

jean

orduyla oynayacagimiza ankarayla oynayalim esasinda tersi olsada uyardi cunku finale kalsaydik ankaranin taraftari olmadigindan kendi sahamizda oynuyoruz gibi olacakti cok heyecanli olacak nasil yapacaz allah yardimcimiz olsun en cok korktugumuz altayin basina geldigi gibi son dakika goluyle cikamamak yenileceksek normal yenilelim

Forvetim

ankarayı eleyelim finalde mersini devirip çıkalım, ikisinden de alacağımız var, hırsımız var. ödeşelim. senelerce de unutamasınlar.

erkutdem55

Kim gelirse basar geçer Süper Lige çıkarız.Bence en favori takım biziz.Ordu 2. kez darma duman oldu mental olarak.Ankara bizden formsuz.Mersin'in ne zaman ne oynayacağı belli değil.3.takım biz olacağız.

desperate1

play off finali nerede oynanacak belli mi

berusa55

28 April 2014, 01:58:58 #743 Son düzenlenme: 28 April 2014, 02:17:04 berusa55
Henüz değil; finale kalacak takımlara göre belirlenecektir.

Nuri Asan

eğer hakemler bizi rahat bırakıp moralimizi bozmazlar ise biz çıkarız.  aksi bir durumda ise ankaraspor çıkar.  Başka bir takıma da yedirtmezler.

Burak

kamuri

abdullah karmil ve goksu allah buyuk gelin bakalım :-*

nomak55

ben sadece mersinden korkuyorum bize hep ters geliyor diğerleri traşşşş hepisini hallederiz inşallah

ali ihsan

Zurnanın zırt dediği yere geldik işte.Bu saatten sonra takım farketmez.İyi konsantre olan ve taraftarı arkasına alan çıkar bu kuyudan.Allah'ım sen utandırma...

emre

En iyi özelliğimiz iyi kötü yenilmezlik serisi oluşturduk (konsantre olunca en azından berabere kalmasını biliyoruz) ve son dakikalara kadar maçı kovalayabiliyoruz.

En büyük handikapımız öndeyken gol yediğimizde elimiz ayağımıza dolanıyor, disiplini, konsantreyi bozuyoruz. Örnek vermeye gerek bu sezon bir çok kez yaşadık.