İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

özkan

orduyla ilk maçı balkesle finali yaparsak ancak alırız.yoksa ne mersin ne ankara bizim geçebileceğimiz takımlar değil.

ngonge

İlk maçı kendi sahamızda oynayacağız bu kesinleşti. Hayırlısı olsun, belki böylesi daha iyi olur. Günümüzde olursak ilk maçtan koparma şansımız var. İlk rakip Ordu olursa bizim için daha iyi olacak sanki. Finalde kim olursa olsun artık 90 dakikada ne olacağı belli olmaz.

bluegreen55

keşke seçimler ligler bittikten sonra olsaydı belki çıkardık ama işleri bitti artık destekleri biter.
futbolcuların özverisi ile bişiler olursa olur ama benim umudum yok artık.
3-4 yıl sonraki seçimlere kadarda 2. ligde sürünürüz.
inş. yanılırım.

beşnumara

İlk maçı kendi sahamizda oynamamizin avantajı şu: lig bittikten bir hafta sonra yani hafta sonu playoff maçlarının ilkini oynayacağız ve ilk maçı hafta sonu kendi sahamizda rövanşı hafta içi oynayacağız ve deplasmanda olacaktır.  Kendi sahamizdaki mac pazar 17.00 veya 19.00'da olacak. Stat her ne olursa olsun dolar diye düşünüyorum.Hafta içi olsa tribünleri etkilerdi hafta sonu olacak olması bana göre avantajimiz. Bugün gördük işte taraftar olmayınca bu takımın hali ortada.

Ollivanders

%40 ankara %30 mersin %20 ordu %10 samsun . Benim görüşüm böyle playofflarla ilgili

özkan

Artık bizim için lig bitti dediğimiz anda modern futbol anlayışı ile birlikte yeşil sahaların gereklerini yerine getiremeyen hocamız sayesinde sadece 2 maçta yürekli oynayarak şu an balıkesirin olduğu konumda olabilirdik.İçerde 3 dışarıda 1 kafasıyla arabayı buraya kadar taşıdık,yeterlimi değil.Bu takım gördük ki fazlasını da yapıyor ama hoca el firenini çekmezse.Hangi akıldır geride olduğun maçta,berabere olduğun maçta bırak ikinci forveti almayı,var olanı çıkarıp yerine ne amaçla alındığı belli olan 55 nolu arkadaş ile s.çalıkdan birini almak zorundamısın be adam !

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok,kalan 2 maçta 6 puan farkı koruyacağımızdan şüphe yok ancak,üzerimizden bu korkak oyunu atmadığımız sürece geriye düştüğümüz zamanlarda gereken geri bildirimi bu takım veremez.Bir saniye gözünü kırpmaman gereken playof maçlarında da en ufak bir hata bizi önümüzdeki sene derin sulara gömebilir.

Ya çıkacağız , ya çıkacağız Kalpar ! Artık bu saatten sonra inşallah kafanda saçma planlar yapmıyorsundur da bu takımın önünü kesmezsin.

Son olan durumda görülen iki avantajımız ise,artık 5 yada 6ncı olacağımızın kesinleşmesinden dolayı ilk maçı içeride oynamamız.Çünkü bu maç hafta sonu,ikincisi ise hafta içi olacak.Buda bugün görüldüğü gibi sahaya mutlak yansıyacak.İkincisi ise kafa olarak diğer rakiplere göre daha zinde olacak olmamız.

Umarım ordu ile ilk maçları,finalde de balıkesiri eler,devam eden senede de rantçılardan uzak,menajer parasından sebeplenen sözde Samsunspor'lulardan uzak,akıllı bir mali sezon geçiririz.

Bu sene mutlaka çıkmamız lazım kalpar efendi,artık gerekeni yapın.

eprianu

İlk maçı içerde oynamak bence de avantaj. İçerde 1-0 da olsa yenip dışarda her zamanki gibi
beraberliğe yatarız olur biter. Kalpar'ın klasik taktiği play-off larda işe yararsa çıkarız: içerde 3 dışarda 1 puan :)

isa55

Ankara'yı play-offta rakip olarak istemem doğrusu. Ankara ile oynarken farklı güçlerle mücadele edeceğiz.
Yani öyle ya da böyle çıkar. Dua edelim de ilk ikiden çıksın, bizi yakmasın.

jean

Karsiyaka maci berabere bitse bile garantilicektik play offu kendimizi sikintiya soktuk

Ellibeş Numara

Play off'larda her takımın şansı eşit bence. Tabiki hiçbir sıkıntısı olmayan ankaraspor'u belki ulusal medya bir önde olarak görebilir. Biz şu e-bilet yüzünden taraftar desteğinden mahrum kaldık karşıyaka maçında. Play off'larda da aynısı olursa ilk maçta eleniriz. Taraftar sorununu çözersek, final'e çıkarız. Final'i kimle yaparız onu kestiremiyorum şimdiden.

Son 6 futbol sezonunda play off'tan süper lige çıkan takımları araştırdım. İlginçtir, normal sezonda ligi 4.sırada bitiren takımlar bir adım önde gidiyor.

2007-2008 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 4.Eskişehirspor
2008-2009 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 4.Kasımpaşa
2009-2010 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 6.Konyaspor
2010-2011 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 5.Orduspor
2011-2012 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 4.Kasımpaşa
2012-2013 Futbol Sezonu Play Off'tan Çıkan Takım: 6.Konyaspor

beşnumara

Süper Ligi ilk ikiden son anda kaçıran hiçbir takım playofta da kendini toparlayip çıkamadı.
Ordu bi aksilik olmazsa 4. bitirecek bizim de ne yapıp edip ligi 5. bitirmemiz lazım Ordu ile eşleşip ilk mactan evimizde bu işi bitirmemiz lazım.

ngonge

Maalesef ileri uç sos veriyor. Aslında bir süredir böle ama gitgide daha kötüye gidiyor ve Kalpar bir müdahelede bulunmuyor. Geride ne kadar disiplinliyse ileride o kadar gevşek. Rakip orta sahasının ilerisinde takımın nasıl bir oyun kuracağına dair bir sistem yok.

İleri 3'lü uzun zamandır birbirinden kopuk(Adil-Umar-Ekigho) Bu zamana kadar bir hafta Umar, öbür hafta Musa Sinan, diğer hafta Adil parlayınca maçları bir şekilde kazandık. Ancak bunların ön plana çıkmadığı son haftalarda zorlanıyoruz.

Bu 3'lüyü biraz toparlayan Musa Aydın'ın yokluğunda Arif de kendi kafasına göre gittiği için ilerideki 4 oyuncu pazara gitmiş gibi sahada dağılıyorlar. Buraya neşter vurulması lazım, böyle bir mantıkla şansımız zor. Ancak gene birilerinin parlamasını bekliyeceğiz.

cgr

Düşüncelerime göre;

3- Ankara
4-Ordu
5-Mersin
6-Samsunspor    

şeklinde sıralama olur. Samsun-Ordu finali oynanır.

55.hakan

Mersin hariç ilk maç kim olursa olsun.Ters geliyor bize Mersin.

Samet Torun

Bende Ankara'nın gelmesini istiyorum ne yalan söylim Mersin de mümkünse elensin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi