3- Cemil Adıcan

Başlatan S.b.ç Çağrı, 06 January 2013, 18:53:29

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Elinden geleni yapıyorsun, helal olsun sana.

cakir55

Kapasiten belli ancak savaşıyorsun, yüreğine sağlık.

# tapatalk #

Berat Dere

koy adılovıcın yerıneparcalaya parcalaya gol atsın

oguz_5528

Helal Olsun tam bir savaşçı,Tuna'yı sildi bugün itibariyle..

Jnr.Serkan

Mersin macinda seni oynatmayan utansin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cgr

Maç öncesi sana haber verilmedi sanırırm bu maçta çok sıkmayacaz diye ? Bi sen vardın valla.

Theofanis Gekas

cgr

3'e 1, 4'e 1 kaçırılan gollerden sonra yedek kulübesine attığı fırçayı bi tek ben mi gördüm ?

brigand

Bu maçta tavan yaptı. Gerçekten çok iyi oynadı.  >l<

beşnumara

İlerde bunun gibi hırslı bir oyuncumuz olsa çıkmayı garantilediydik. Bugün sadece savunmayı değil takımı topladı dağılmasına izin vermedi. Yüreğine sağlık. Gecen hafta sen olsaydın o son golü uzaklastirirdik biz :(

Gorkem

maç içindeki pozisyonlarda bazen ıskalıyorsun diye sana çok laf ederdim ,bugünden sonra daha demeyeceğim bişey

vanlioglu

Alıntı yapılan: cgr - 13 April 2014, 16:26:16
3'e 1, 4'e 1 kaçırılan gollerden sonra yedek kulübesine attığı fırçayı bi tek ben mi gördüm ?
umar'ın, takım atağa çıkmışken lakayitçe kaybettiği toptan sonra haklı olarak çıldırdı pozisyon bitiminde de zannedersem umar'ı söylüyordu kulübeye.
Bugunkü oyununu daha öncede görmüştük ama uzun zamandır böyle oynamıyordun.  >l< >l<

##kdc##

13 April 2014, 22:52:55 #207 Son düzenlenme: 14 April 2014, 00:35:48 ##kdc##
Bugün bence Furkan ile beraber bu takımın başarısı için emek harcayan nadir topçulardan biriydi. Saçma sapan oynadığımız bir çok maçta hem arkadaşlarına hem de hocaya isyan eden bir adam.

Ama önümüzdeki maçta yapacağı ilk hata sonrası yine ağır eleştirilere maruz kalacak, aynı ilk yarı yere göğe sığdıramadığımız Erdem Şen'e şu anda yapılan gibi. bu kadar da nankör bir taraftarız.

ugurozkan

kötü oynadığı maçlar oldu, çok hatası da. ama geldiğinden beri hiç isteksiz oynadığını görmedim. 'bitse de gitsek'çilere ve 'ben maç başıma bakarım'cılara tercih ederim her türlü.

Ellibeş Numara

Forvet hattında cemil gibi psikopat inatçı birisi olsaydı, şuan ilk 2'deydik. Ancak cemil'in herşeye itiraz etmesi yönünü sevmiyorum. Çoğu kez de, bu yüzden sarı kartlar yedi. Dikkat etmesi lazım.