Başkan Sezgin Gümüş sonunda isyan etti

Başlatan kadifekaleli, 30 November 2007, 22:42:20

« önceki - sonraki »

HIRÇINLAR

Yusuf Ziya Yılmaz sözünde durmaz ......

Sadece Samsunspor

arkadaşlar yusuf ziya samsunspora yatırım yapmasada samsunu yeniden kurdu sayılır son 4 yılda samsunumuz çok değişti nüfus artıyor görünüş açısından çok güzel bir görüntü oluştu öğrenci ve sağlık şehri olma yönünde hızla ilerliyor ama malesef samsunspora katkı yapmıyor buda bizi üzüyor - lütfen bu yorumları siyasi olarak algılamayın  :!:

timofte

http://www.samsunspor.biz/site.php?subaction=showfull&id=1150233971&archive=&start_from=&ucat=&;

Alıntı yapılan: "İsmail Uyanık""Samsunspor'un önünü açmak için istifa ettim"

Ben Samsunspor başkanlığını birileri istedi diye bırakmadım. Samsunspor'u kendi kararım ve isteğimle bıraktım. Samsunspor'un önünü açmak için bıraktım. Maddi, manevi çok yorulduğum için bıraktım. Ülkede son dönem esen rüzgarla birlikte ortaya çıkan yeni hükümete yakın çevrelerin, milletvekillerin, belediyelerin kulübe sahip çıkması yönünde önünü açmak için başkanlığı bıraktım. Ben orada olduğum müddetçe Samsunspor'un bu şehirden faydalanamayacağını düşündüğüm için, şehri yönetenlerden gerekli desteği göremeyeceğini anladığım için bıraktım. Belediye Başkanı'ndan bize vaad edilen yeterli desteği göremedik. Oysa Belediye başkanının bunu yapma mecburiyeti vardı. Bize sözü vardı.
[/size]

Değişen hiçbir şey yok. Belediye Başkanı'ndan yalnızca Adnan Ölmez ve Mazhar Başoğlu destek aldı. Takım küme düşünce çekip giden Adnan Ölmez'in ekonomik açıdan nasıl giderek güçlendiğini, Mazhar Başoğlu döneminde açılan savcılık soruşturmasını bilmeyen yok..

Ama bağımsız olarak Samsunsporluluk duygusuyla ortaya çıkanlara destek yok!

jean

2 sene once borsani sorsan bilmezki kimse simdi masallah samsunsporun sayesinde buyuk reklam yapti adnan olmza kazandi kaybeden samsunspor oldu hala ikinci ligd eoldugumuza inanamiyorum

simsar

yıne aynı  tablo  yonetım  para arayısında  .Yıne  aglamaya baslarlar  tuh tuh tuh

Ladikli

Alıntı yapılan: "simsar"yıne aynı  tablo  yonetım  para arayısında  .Yıne  aglamaya baslarlar  tuh tuh tuh

İkide bir ortaya çıkıp sırf bişeyler yazmak için yazma.
Ağlayan ağlar sızlayan sızlar,sen git herhangi bir garajda simsarlığa başla.

simsar

sen cok konusma  allahın daglısı  ladıklı.Sen anlamazsın bu ıslerden  gıt ınegını sag.hahahahaha

mctlçy

tartışmayı bırakın...amacımız samsunspor simsar
sende git kimin adamıysan başka yerde reklam yap yönetimi eleştirme ikide bir

yönetici

Alıntıallahın daglısı ladıklı.

işte bu olmadı simsar (cenkturgut) bardak taştı,
Samsunspor kazanınca istifa topicinin geri planda kalması dengeni bozmuşa benziyor.

Ladikli

Şehirde istediğin biyerde buluşalımda ne anlıyosan banada anlat en kısa zamanda simsar efendi.

ne kavgam bitti ne sevdam

simsar akıllı ol kaç paralık adamsınlan sen sen anca klavye basında delıkanlılık yaparsın ıkı dk adam ol duzgun konus.

pitbul055

ysuf ziya yoksa simsar niciylemi giriyor buraya.yönetime dil uzatanın dilini keseriz la simsar.

ozkan17

admın rıca edıyorum su adamın artık bu sıteye gormesını engellıcek cozumu bulun IP sini engelleyn vsvsvss...

pitbul055

ysuf ziya yoksa simsar niciylemi giriyor buraya.yönetime dil uzatanın dilini keseriz la simsar.

akınyılmaz

şafak baskana tam destek hemde koşulsuz tam destek .