Başkan Sezgin Gümüş sonunda isyan etti

Başlatan kadifekaleli, 30 November 2007, 22:42:20

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

arkadaslar burda kımse kımseyı kırmasın bn akp ye oy verdım berıkı chpye mhpye bunları gecelim burda samsunsporumuz önemli sıyasetı bı kenara bırakın partı övmeye gerek yok samsunspor için yardım etmişlermi buna bakın

erkan55

AlıntıİLK DESTEK ŞAHİN'DEN
Terme'de petrol şirketi bulunan İşadamı Hüseyin Şahin, karının %8'ini Samsunspor'a bağışlayacağını..

Terme'de petrol şirketi bulunan İşadamı Hüseyin Şahin, karının %8'ini Samsunspor'a bağışlayacağını açıkladı. Herkesin Samsunspor için elinden geleni yapması gerektiğini söyleyen Şahin, "Benim desteğimin ardından inşallah, başkaları da Samsunsporlu olduğunu gösterir" dedi

YILDA 300 BİN YTL
Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, önceki gün milletvekilleriyle bir toplantı düzenlemiş ve vekillerden destek sözü almıştı. Samsunspor'a gelir sağlamak için bir iki projesi daha bulunan Gümüş'e ilk destek Samsunlu İşadamı Hüseyin Şahin'den geldi. Terme'de bulunan Gündoğdu Petrol Ofisi'nin sahibi olan Şahin yıllık karının %8'ini Samsunspor'a bağışlayacak. Şahin %8'lik dilimin yılda yaklaşık 300 Bin YTL civarında olduğunu söyledi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Bu tür desteklerle mali durumun düzelebileceğine dikket çeken Başkan Gümüş, "Öncelikle Hüseyin Beye çok teşekkür ediyorum. Böyle destekcilerimiz olduğu müddetçe Samsunspor olarak sırtımız yere gelmez. İnşallah Hüseyin Beyin bu desteğinin ardından diğer işiadamlarımızda takımımız için gerekli atılımlarda bulunurlar. Samsun'da Birlik ve Beraberlik havası yarattığımız takdirde, Süper Lig kapısı zaten açılmış olur" dedi.

DESTEĞİM SÜRECEK
Şahin ise, "Biz ailece Samsunsporluyuz. Takımımız zor günler geçirirken, bizlerde buna kayıtsız kalmak istemedik. Her zaman Samsunspor'u destekleyeceğim. Bu bağışımızla, desteğimiz bitmeyecek, gerektiği zaman yine yardımda bulunuruz. Ancak bu sadece bizimle olmaz. Diğer işadamlarınında ellerinden geleni yapmaları gerekir. Ben Samsunspor'un bu sezon tekrar süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" diye konuştu

SaMsUnSpOr 55

çok güzel haber bu yılda 300 bin ytl güzel yinede

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "bengülü fanatik 55"çok güzel haber bu yılda 300 bin ytl güzel yinede

yani aylık 25.000 ytl lik destek demek oluyor yine iyi para en azından primler ödenir

ozkan17

futbol sektoru adına 300 bın ytl o kdarda cok buyuk bır mebla olmasada damlaya damlaya gol olur..ınsallah devam eder bu destekler..

beyler bakın adamın petrol sırketı war ve karının sadece %8 lik kısmı 300bin ytl..bır petrol sırketımızın oldgunu dusunsenıze arkadaslar heyyt bee ne para var su petrol ısınde..keske takımımız alabılse bole bı petrol sırketını

berusa55

Tek cümleyle: HELAL OLSUN HÜSEYİN SAHİN BEY.

SaMsUnSpOr 55

buna göre petrol şirketinin yıllık kazancı 3 milyon 750 bin ytl para kazanıyo ve 300 bin ytl sini SAMSUNSPOR a veriyo

erkan55

300 bin ytl kötü para degil damlaya damlaya göl olur
ayda 25 bin ytl bi galibiyet primi demetir

yönetici

Alıntı yapılan: "KOS"bazi arkadaslarda akp bu sehre yardim etmiyor diyordu. konussun simdi chpli mhpli arkadaslarda görelim. sizin hangi politikaciniz yapacak samsunspor icin bunlari?

@ KOS,

Burası Samsunspor TARAFTAR Sitesi ve Akp nin duyarsızlığı burada dile getiriliyorsa insanlar bunu Samsunsporluluğundan yapıyor. Chp ya da Mhp'liliğinden değil..

Akp'nin bugüne kadarki umursamazlığını görüp de söylemeyen Akp'li varsa eğer, particiliği Samsunsporluluktan önde tutuyor demektir.

Forumda derdi Samsunspor olmayan, eleştiriyi sırf siyaset için yapan kötü niyetli birini görürseniz bildirebilirsiniz, ama bu şekilde genel tabirler kullanarak kimseyi zan altında bırakmayınız..

akınyılmaz

bence tibben İMKANSIZ .% 8 lık 300.000 ytl yıllık 3.750.000 ytl yapar akaryakıt işinde % 9 dur kar marjı 3,750,000 ytl kar yapması için 40.000.000 ytl lik satış yapması gerek oda 360gün e böl gunluk 112.000 lt yapar oda 5,5 tanker mal yapar bir gunde değil termede karadenız bölgesinde günde 5,5 tanker yada gunde 112.000 lt mazot benzın satan adam varsa alnından öperim.bu haber sadece REKLAM kimse pek itibar etmesin .
40.000.000 ytl 20.000 ton akaryakıt demektir.orta ölceklı türkiye capında 210 bayisi olan bır petrol dagıtım firması bir yılda 100.000 ton akaryakıt satıyorsa termede bir istasyon 210 bayisi bulunan bir dagıtım firmasının 1/5 i kadar akaryakıtı tek başına  satabılıryorsa diyecek te bir seyim yoktur.

tunç güvenoðlu

inşallah her sey güzel olur...
akın yılmaz :) sende bu kadar ayrıntıya gırmesen diyorum..

ozkan17

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"bence tibben İMKANSIZ .% 8 lık 300.000 ytl yıllık 3.750.000 ytl yapar akaryakıt işinde % 9 dur kar marjı 3,750,000 ytl kar yapması için 40.000.000 ytl lik satış yapması gerek oda 360gün e böl gunluk 112.000 lt yapar oda 5,5 tanker mal yapar bir gunde değil termede karadenız bölgesinde günde 5,5 tanker yada gunde 112.000 lt mazot benzın satan adam varsa alnından öperim.bu haber sadece REKLAM kimse pek itibar etmesin .
40.000.000 ytl 20.000 ton akaryakıt demektir.orta ölceklı türkiye capında 210 bayisi olan bır petrol dagıtım firması bir yılda 100.000 ton akaryakıt satıyorsa termede bir istasyon 210 bayisi bulunan bir dagıtım firmasının 1/5 i kadar akaryakıtı tek başına  satabılıryorsa diyecek te bir seyim yoktur.

akın yılmaz once sunu solım bu ıslerden kesınlıkle anlamıyosun..benım babamın sırketı naklıyecılık uzerıne ve benzınlıkcılerle ıclı dıslılar..gunde yaklasık 5-6 tır gıdıyo işe ve sence ne kadar mazot alıyo bu arabalar he? bu sadece bır sırket turkıyede daha nıce sırketler var hemde karadenızde..karadenız uluslar arası lojıstıgın en yogun oldugu bolge..ukrayna ve rusyaya gıden malların gelen malların haddı hesabı yok..ki samsnun denıze sıfır bır sehır oldugunu dusunursek hem karadan hem denızden gıden tasıma aracları sayısını sen hesapla artık..dıcegım sudur ki o kadar sayı yazmısın ama bunu sadece ozel araclar uzerınden hesaplamıssın..son sozum benzınlıgımız ınsallah olur aklımızın almıcagı kadar buyuk para var bu işde...

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "ozkan17"
Alıntı yapılan: "akınyılmaz"bence tibben İMKANSIZ .% 8 lık 300.000 ytl yıllık 3.750.000 ytl yapar akaryakıt işinde % 9 dur kar marjı 3,750,000 ytl kar yapması için 40.000.000 ytl lik satış yapması gerek oda 360gün e böl gunluk 112.000 lt yapar oda 5,5 tanker mal yapar bir gunde değil termede karadenız bölgesinde günde 5,5 tanker yada gunde 112.000 lt mazot benzın satan adam varsa alnından öperim.bu haber sadece REKLAM kimse pek itibar etmesin .

akın yılmaz once sunu solım bu ıslerden kesınlıkle anlamıyosun..benım babamın sırketı naklıyecılık uzerıne ve benzınlıkcılerle ıclı dıslılar..gunde yaklasık 5-6 tır gıdıyo işe ve sence ne kadar mazot alıyo bu arabalar he? bu sadece bır sırket turkıyede daha nıce sırketler var hemde karadenızde..karadenız uluslar arası lojıstıgın en yogun oldugu bolge..ukrayna ve rusyaya gıden malların gelen malların haddı hesabı yok..ki samsnun denıze sıfır bır sehır oldugunu dusunursek hem karadan hem denızden gıden tasıma aracları sayısını sen hesapla artık..dıcegım sudur ki o kadar sayı yazmısın ama bunu sadece ozel araclar uzerınden hesaplamıssın..son sozum benzınlıgımız ınsallah olur aklımızın almıcagı kadar buyuk para var bu işde...

benım ki genel hesaptır ve bır tır 650 lt yakıt alır
ve her gun 200 tır mazot alacak .buda ımkansız samsunda o kadar petrol sırketı var kı termede kı bır ıstasyona bu pasta düşmez. ayrıca bana hesap bilmiyorsun deme ben petrolcugun abc sini bilirim.
ben hala diyorum bu sadece REKLAM BASKADA BİR SEY DEGIL.DEGIL KARADENIZDE TURKIYEDE 20.000 TON SATAN İSTASYON SAYISI 50 Yİ GECMEZ.SOYLENEN İSTASYONUDA BILIYORUM O ISTASYON DEGIL 20.000 TON YILDA 1000 TON SATARSA IYIDIR.REKLAMLARA GELMEYIN.

veis

reklamsa bile reklam parası versin sonuçda bazı şeyler yazıp çizmeyle olmuyor.sonuçda adamlar bişeyler yapmaya çalışıyorlarken baltalamanın anlamı yok parti konusuna gelince akp veya chp farketmez bu takım samsunun takımı ve herkes yardım edecek.

ozkan17

sole de o zaman bızde bılelım kım reklam yapıyo neyın rekllamını yapıyo??????