20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Takım için oynaması gerektiği hatırlatılmalı. Ekigho veya kendi için oynamamalı

oguz_5528

Topsuz alanda adam yatırma peşinde...Yok bi pozisyonda öle topa baktı bi 3 saniye..Sokak Futbolcu musun Umar sen ???

Sadece Samsunspor

Aynen bi pozisyonda durdu oyle bekledi 3 4 saniye sonra adam.aldi topu gitti mal mal bakiyor arkasindan

Ollivanders

Bir insan şova bu kadar mı meraklı olur !

cgr

Sürekli 3 kişinin arasına giriyorsun topla. Bir gün, biri ayağını eline verecek ama hayırlısı...

##kdc##

Siz bu çocuğun yaşındayken kaç kişinin arasına giriyordunuz canım kardeşim  :P

Seneye daha da profesyonel olur inşallah, Süper Lig'deki Aatif Chahechouhe (sivastaki kel) Oscar Scarione (kasımpaşadaki golcü) gibi olacak inşallah =)

cakir55

Ben çok beğeniyorum vallahi. Takımda ne oynadigini bilen nadir oyunculardan. Ayağına hakim, hızlı, defansa yardımcı.Süper ligde çok daha iyi işler yapacak. Üstelik daha çok genç aynı şekilde devam ederse yüksek fiyatlara satarız. Mesela Emenike. Süper ligde de iyi oynadı. 10 milyon €'ya satti Karabük.

# tapatalk #

Sadece Samsunspor

olum seni samsuna geldiğim zaman inşallah görürüm sana 2 çift lafım olacak puşt herif.

Raqua55

13 April 2014, 16:21:56 #428 Son düzenlenme: 13 April 2014, 16:48:19 Raqua55
Lan senin sorunun ne ? Ekighoyla çocuk parkına gidin Abi kardeş Beraber oynarsınız  :kafa: Lan Adiloviçle oynamamanıza alıştık musa sinan naptı sana O adama niye pas atmıyon  :kafa:  al_sana

SametYılmaz55

Ergen triplerine mi girdin Umar ?

Ellibeş Numara

Anladık yeteneklisin ama ekigho ile hep paslaşıp duruyon. Diğerleri bu takımın oyuncusu değil mi? İ.B.N.E'liğin lüzumu yok.!

özkan

ifadeni alması lazım içerden birinin.sıkıntınız ne ikinizin koçum ?

vanlioglu

ilk defa bugün sövdürdün kendine.
bu kadar laubali davranılmaz, fırçayı haketti bu hafta.

altunay

ilerde ekigho ile beraber şirket kurmuslar umar ekihho a.ş birbirleriyle oynuolar hep baskasına pas yok umarın yası 22 23 olabilir nijaryada geç yazılıo yaslar

Aslankaya

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 14 April 2014, 01:05:33
Maclarda cok kesiliyor umar ben inanmiyorum 18 yasinda olduguna

afrikalıların gerçek yaşı birtürlü bilinemiyor zaten.
canı isterse iyi oynuyor lavuk.play off da umar-ekigho ve adiloviç'in performansı geleceğimizi belirleyecek.