PTT 1. LİG 33. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 March 2014, 17:27:07

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Bu takimi sen gercekten SÜPER LIGE cikarirsan Adnanla ve Serkanla
ben futbol hayatimi bitirecegim balet bakacagim.

kuzey55

Mersin maçına gitmeye gram heves bırakmadınız.iyi ki çalışacağım o saatte.Gidin Balıkesirli futbolculardan azcık ruh nasıl olur,nasıl yürekli oynanır görün.hoca facia,futbolcular 1 puan için yürüyerek oynar.kahrolan biz oluruz.

Kadir ÇELEBİ

valla 16 haftadır malup olmayan takımamı sevineyim  adnan gibi gereksiz yetersiz bir adamın 45 dk bize izleten hocayamı kızayım şaşırdım. galip gelebileceğimiz bir maçı daha alamadık kalpar hoca.

kıbrıslı_mete

Valla ya bal-kes çılgınca oynarken biz savruk oynuyoruz.  Deplasmanda Allahın yardımıyla oynuyoruz

Ellibeş Numara

Ollivanders

Ekigho nun ne yaptigini bilen var mi 90 dakika oynadi da .

GurbetciFanatik

O degildi taha 2 tane 5 metreden topu atamadin.
Adilovic musa son dakikalarda 2 tane yakaladiniz pas yapamadiniz.
Futbolculardada suc var hocaya inat siz oynayin 3 puan icin.
her deplasmanda aciz oynuyoruz.
playy off lar samsunda oynanmicak orasida iyi kotu deplasman.

samsunmania

En acisi da thiago ergin ve uche gibi gol ayaklarina sut attirmamayi yani zoru basarip kolayi basaramamak. Cok yazik oldu rahat yenmeliydik. Zaferi neden son on dk almadin be kalpar hoca. Bi ne yaptigini anlayabilsem...

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

berusa55

03 April 2014, 21:24:30 #248 Son düzenlenme: 03 April 2014, 21:27:55 berusa55
Bu ligde sadece 4 deplasman galibiyetiyle ve 10 dış saha beraberliğiyle ilk ikiye girilirmez; evinde zaten kazanıyorsun. Kendi kendimize işi bu kadar zora sokmayı becerdik ya ne diyelim.

isa55

muzaffer4

Play off da deplasmanda ne yapacaz ve kendi sahamizda oynamayacagimiz  finalde ne olacak korkuyorum.

kuzey55

AlıntıŞEYTANIN BACAĞINI KIRAMADIK
Kırmızı beyazlıların deneyimli Teknik direktörü Hüseyin Kalpar karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını ve rardıkları golüde erken bulduklarını belirten Kalpar,"İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve aradığımız golü erken bulduk. Ancak kalemizde talihsiz bir gol yedik. 90 dakika boyunca galibiyeti en çok isteyen taraf bizdik. Direkleri geçemedik. Malesef futbolda bazen böyle şansızlıklar oluyor. Bir puana sevinemiyoruz ancak biz yolumuza bakacağız. İçerde oynayacağımız Mersin maçını kazanarak Ordu'da Orudspor ile final maçımızı oynamak istiyoruz" dedi.

seni geçemedik bunak adam seni.kaçıncı bu verdiğin maç.

orhan

Çok fazla hocalık bir şey olduğunu düşünmüyorum elbetteki hataları var fakat bu takımı buralara bu hoca  ve bu futbolcular getirdi. Bugünkü maçta kalecimiz yere bile yatmadı duran toptan gol yedik. İki top direkten döndü karşı karşıya goller kaçtı olmayınca olmadı. Umarı ve Ahmet burak solakeli çok aradık şaban forvete fazla destek veremedi biraz Canberk katkı sağladı. Ekigo maalesef çok kötüydü hocanın bana göre en büyük yanlışı onu oyunda tutmasıydı. Sahaya çıkardığı takıma bir şey demiyorum çünkü hafta boyunca futbolcularla beraber olan hocadır ama oyunun gidişine göre hamlede  geç kaldı diye düşünüyorum 

SametYılmaz55

ya Kalpar neyin kafasını yaşıyorsun :rulet: final maçı bu maçtı,tren kaçtı geçmiş olsun :(

ngonge

Gerçekten şanssız olduğumuz bir maçtı. Taha'nın mücadelesi harikuladeydi.