PTT 1. LİG 33. HAFTA | Adanaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 March 2014, 17:27:07

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Bu takımı buraya hoca getirmedi . Taraftar getirdi . Hocaya ragmen taraftar bu kadarını yapabildi . Yazmaktan bıktık . Serkan Çalık yerine taptığınız Musa Aydın'ı yedek bıraktı . Gecen hafta Musa Sinan'ı oynattı bu hafta kadroya almadı . Gecen hafta zaferi kadroya almadı bu hafta 91 de soktu . Bırakın hikaye okumayın . Kalpara ragmen playoff !

Kahramanmaraş - Bolu - Mersin - Denizli - içerdeki ordu maçı - Buca deplasmanı - Adana Demir deplasmanı bunların herbiri hocanın eseri . Dogru kalpara ragmen playofflardayız

ask55

kalpar sayesinde play-off'tayız.
sene başında kümede kalsak iyi diyordum.çok daha iyisini başardılar.
bu kötü kadroyla buralara gelmek 16 maç yenilmemek fln inanılmaz istatistikler bence.

3 sene önce süperlige çıkarken kadromuzda ahmet şahin,kemal tokak,murat yıldırım,hakan bayraktar,zenke, gibi bu lig için üst düzey topçular vardı.

şuan bu ligin üstünde takımda bir tek umar var.belki biraz adilovic.gerisi tırışka.

o yüzden kalpar son derece başarılı.dediği gibi mersini yenersek orduyla final maçına çıkarız.
ilk 2 olmasada play-off bu takım için üst düzey başarıdır.

Ollivanders

Playoff mu başarı yoksa çıkmak mı ? Yok kadromuz kötüymüş şöyleymiş böyleymiş. Ligin en iyi defansı bizde . En golcü forveti ve en iyi açığı bizde . Ahmet şahinden sonra en iyi kalecisi bizde . Çok iyi bir Taha var . Diğer takımlarda Balıkesir de kim var veya ordu da . Ama adamlar kafada . Onun katkısı var bunun katkısı var . Puan kayıplarında kimsenin katkısı yok . Taraftarın hiç katkısı yok zaten . Dogru ya kalpar teşekkür etmediğine göre bir bildiği vardır .

erkutdem55

Herşeyi anladım da 90+'da biz tek kaleye çevirmişken oyuncu değiştirmek de noluyo?

ngonge

Kalpar'a rağmen mi Kalpar sayesinde mi? Hakikaten zor soru. Bence ikisi de var. Herkesin gördüğü şeyleri tekrar etmeye gerek yok. Serkan Çalık ısrarı, anlamsız oyuncu değişiklikleri vs.
Diğer taraftan bakarsak öyle ya da böyle oyuncu kitlesini dirençli bir takım haline sokuyor. Taha gibi Erdem gibi hatta Musa gibi oyuncuların geçmiş performanslarına bakarsak oyunculardan yüksek düzeyde verim alabiliyor.

Taraftar sayesinde diyoruz eyvallah böyle bir taraftar bu ligde yok ama bu taraftar da nedense hep Kalpar döneminde ön plana çıkıyor. Takım kötü oldu mu taraftar da küsüyor. Bunu yıllardır gördük, ondan bu ikisi tek başına değil birlikte ele alınmalı bence.

oguz_5528

Ümidimizi kırmayalım,Pazartesi bu takım coşkulu bir oyunla kazanacak eminim...

diocid

Ahada buraya yazıyorum playoff maçlarında Serkan ve Adnan'ı oynatarak bizi yakacak, biz ona yaşlı kurt dedikce Kalpar aynı Fatih Terim gibi davranmak istiyor siz anlamazsınız ben yaşlı kurtum  ben anlarım  Adnan ve Serkan'ı bu takımın kurtarıcısı olarak görüp her seferinde aynı şeyi deniyor ve hep duvara tosluyor.

Bu adamın kurtluğu kalmamış bu saatten sonra kimse kusura bakmasın..

Dartagnan

Kalpar sayesinde takım dirençli hale geldi ama kusura bakmayın da Kalpar sayesinde playoff dışında kaldık.Bir Çuval inciri berbat etti beraberlik fetişisti olduğundan dolayı . Bu takım her halukarda ilk 2 ye giderdi. Diyeceksiniz ki çıktığımız sene üst düzey topcular vardı vs. Aynı konumdaydık kapalı kutu adamlarımız vardı ve iyi cıktılar bu kadar basit.Kimse Kemal Tokak'ın , dilaver'in , Zenke'nin ,agbetu'nun vs iyi olduğunu başta söyleyemezdi.Eee o zaman bu seneki takımdan ne farkımızı vardı ? Hiç bir şey .

ya ne konusuyoruz ki arkadaş bildiğimiz buyuk duayen Kalpar  daaaa. Salla gitsin olan taraftara oluyor .Kimin umrunda.

Uğur Yıldız

E ama nedense Kalpar olduğunda da hep kadromuz fena değildi. Çıktığımız sezon ki takım tamamen Hakan Bayraktar endeksliydi. Bir maç sakatlandı gördük olanları. Keza Kemal,Dilaver,Zenke sürpriz oldu. Aşı tuttu şampiyonluk geldi. Bu sezonda öyle Adilovic,Ekigho sakatken takım ne haldeydi. Kalpar ne bir taktisyen,ne de adam yönetimi konusunda iyi bir hoca değil. Kafası hala 80'li yıllar kafasında. Gereksiz kaprisleri olmasa şu an ilk 2'den bu kadar uzak kalmazdık. Ben takımın kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu kadro bu puanı alırdı Kalpar'da olmasa hatta fazla alırdı bana göre orası tartışılır.

Ollivanders

Yok hayır 2 pas yapsak adamları yenecegiz bizimkisi takımı korkak oynatmaktan başka bir şey bilmiyor. 3 puan almak için gittiğimiz adanadan 1 puana sevinerek dönüyor kalpar. Yenilmezlik serimiz devam ediyor diye de kendini avutuyor. Şaka mısın arkadaşım ya. Senin amacın ne bir söyleyiver. Kim ne derse desin biz playofftan çıkamayız. Dua edelim de playoffun ilk maçı deplasmanda olmasın. Deplasman 2-0 3-0 biterse ne olacak biri açıklasın bakalım.

maviay55

ne desek ne söylesek kıçımızıda yırtsak Kalparinho aynı Kalparinho!! :x((

Musti

Kalpar'ı ben de çok eleştiriyorum ama başarısız bulmuyorum. Taktik anlayışı, stratejisi, oyuncu tercihleri ve değişikliklerini çoğu zaman yanlış bulmuşumdur. Ama bu benim futbol anlayışım için geçerli.

Kalpar kendi bildiği sistem ile takımı play-off içine soktu. İlk iki iddiamız da devam ediyor hala. Ha Mersin, Maraş,Bolu,Ordu gibi maçların sonuçları istediğimiz gibi olsaydı şu an çoktan ilk ikideydik. Hatta bana kalırsa şu an yenilgisiz lider olmamız gerekirdi :)

Başarı sadece futbolcuları doğru yerde oynatıp, doğru antrenmanı yapmakla gelmiyor. Bu işin bir çok parametresi var.

Mesela yönetim taraftarın çoğunluğunun istemediği artık yaşlanmış futbol oynamayı bırakma noktasına kadar gelmiş bir oyuncuyu alıp kaptan yapıp takımın başına abi diye koyduğu bir yerde o futbolcuyu oynatmama gibi bir lüksünüz var mı?

Ya da yönetim üç yabancı hakkının birini Ekigho'dan yana kullanmış ve elinizdeki iki forvetten biri, üstelik kiralık, oynatmama lüksünüz var mı? Doğru bulursunuz ya da yanlış Ekigho'yu sol beke kadar çekmeyi başarmış bir insandan söz ediyoruz :)

Elbette yanlışları var, çok eleştiriyorum yukarıda söylediğim gibi ama salt başarısız bulmak acımasızlık olur diye düşünüyorum.
Bugün ilk ikide değilsek bunda herkesin payı vardır. Bugün play-off'taysak yine herkesin payı vardır. Hangisini başarısızlık olarak kabul etmek size kalmış.

Ellibeş Numara

Bu maçta genel anlamda takımı korkak oynatmadı kalpar. Ancak adnan ısrarını anlayamadım. Koy onun yerine musa veya erdemi be kardeşim.

jean

Levent eris bile samsundan atak oyun bekliyordum defans oynadilar dedi play off zaten garanti saldirsak kaybedecegimiz birsey yoktu yinede iki top direkten dondu umarin olmayisida buyuk eksikti artik alabildigimiz kadar puan alacaz

Sol Açık

Kalpar'ın yanlışları olduğu kesin, ancak bu oyuncu toplamından böyle bir TAKIM çıkartmak Kalpar'ın meziyeti, bunu yapabilen pek fazla hoca da yok bu memlekette!

Misal, Taha diyoruz, Erdem diyoruz, bu sezon 4 gol+11 asist yapan Musa Aydın var diyoruz.
Taha, ilk yarıda gönderelim diye şiddetle eleştirdiğimiz/eleştirdiğiniz birisiydi. Erdem'den böylesi bir performansı sezon başı bekleyeniniz var mıydı? Musa Aydın geçen yıl tüm sezonda 1 gol+4 asist ile oynamış ve ümit vermemişti. Bunlar tesadüf mü? Bundan dolayı mı Kalpar'a "ballı" diyoruz?

Bence örnekler çoğaltılabilir. Hepsi aynı noktayı gösteriyor:
Kalpar elindeki oyuncu toplamından iyi bir takım yaratıyor. Tek tek oyuncuların performansını, olabilen en üst düzeye çıkmasını sağlıyor. Bunu yapıyor da hata yapmıyor mu? Onu da yapıyor...

Ama Mourinho değil o, Kalparinho!  ;D