İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Futbolcular taraftarın Ankarada neler yaşadığını, nelere maruz kaldığını gördüler, olayları yatıştırmak taraftarını sakinleştirmek için polisle taraftar arasına giren Erdem abiyi gördüler ve ona yapılanları gördüler. Bu saatten sonra taktik strateji yok vura vura tüm maçları kazanıp süper lig biletini bu şehre vermeliler.

Muhammet Şişik

5.bitiriiz biz ligi ilk 2 imkansız ilk bence ankaraspor ve ibb olur.

twitter

adanayla urfayla oynayacağız milleti bi anda umutsuzluk aldı ya  ;D

14 maçtır yenilmeyen takım için her zaman umut vardır

tabii 4'te 4 yapmak lazım

ngonge

Biraz uzak bir tahmin olsa da ilk iki olmasa da en azından 5.bitirmek lazım ki playoff'da ilk önce 4. ile oynayalım. Bu da bence Balıkesir olur.
Her ne olursa olsun 3. bitiren takım kılpayı ilk 2'yi kaçırmış olacak.

cembaba

Takimi bir korku bir panik almis durumda. Ozellikle gol yollarinda etkisiz kaliyoruz. Son iki mactir gozler Erdemi ariyor. Ekigho bildigimiz gibi. Bence Erdem bizim oyunu duzeltecek kisi. Musa Aydin i takim cok aradi. Ilerde etkisiz kaldik. Erdem - Zafer - Taha denenmeli Musa nin yoklugunda. Boyle daha cok pozisyon uretecegimizi dusunuyorum. Her sey daha yeni basliyor. Bu daha baslangic beyler. Urfa Adana maclarini alip sansimizi sonuna kadar zorlamaliyiz.  bu arada mersin maci final gibi mac olur.

SametYılmaz55

Deplasmandaki 3 maç ve içerde oynayacağımız Mersin maçı hem bizim hem ligin kaderini değiştirecektir.deplasmandaki maçlardan ve Mersin maçından galibiyetler alırsak her türlü çıkarız  ilk 2'den.Ankara maçındaki beraberlik çoğumuzu mutlu etmedi ama puan farkı sabit kaldı en azından.yenilsek fark 9 olurdu o zaman daha sıkıntıydı.her şey bizim elimizde.14 maçlık yenilmezlik serimize inşallah 7 maçlık galibiyet serisi ekleriz

Stoper

Bu hafta S.Urfa yeneriz.
Adana deplasmanindan 3 puanla dönersek ilk 2 olabilir.
Manisa'nin son haftaya kadar yaris içinde olacagini tahmin ediyordum ama erken uzaklastilar.Manisa deplasmanından 3 puanla döneriz. Ordu macindan da bir şekilde puan cikartiriz.
Eşik macimiz Adana. 2 haftaya herşey netlik kazanir.

beşnumara

Adanayi deplasmanda yenersek ilk 2 oldu bilin. Ordu ve manisayi bu takım normal şartlarda yener.

GençKozluklu

İlk 2 için hala iddialıyız ve dğer takımlar sürpriz sayılabilecek puan kayıpları yaşamaya devame edecekler. En zorlanacağımız deplesman Adan deplesmanı gibi. Ordu dan rahat çıkacağımızı ümit ediyorum

2. takım puan barajı 67 ye kadar inerse şaşırmam.

Shane_Falco

Sonuna kadar kovalayacagiz zirveyi. Sunu da soyluyorum Ordunun onunde ki 4 mactan alacagi max puan 4 dur. Bitmis bir sey yok...

Muhammet Şişik

bana göre sezon başıundan beri ilk 2 iddamız hiç olmadı ki yönetim de bunun farkında  ligi mersinin olduğu yerde 5.bitiriz ben öyle düşünüyorum.

ChucKeR

fikstür üzerine baya baktım. bence belirleyici olan  bu 2 maçta alacağımız skorlar. şöyle ki :

urfa şu an küme düşme hattının 10 puan üzerinde ama fikstürü biraz problem. bi kere son hafta bay geçecek bu büyük dezavantaj yerini garantilemesi için bir hafta önceden işi bitirmesi lazım. ayrıca ordu,mersin ve ankara ile maçları var. biz yensek bu hafta bunları illa ki birilerine karşı mukavemet göstermek zorundalar düşmemek için.
aynı şekilde adananın da 3 rakiple maçı var ve puan olarak urfadan daha zor durumdalar bay geçmiş olsalar bile.

yani biz bu 2 maçı sadece puan kazanmak için değil rakiplerin gelecekteki kayıp ihtimallerini yükseltmek için kazanacaz inşallah. zaten son 3 hafta iddaasız takmlarla oynayacaz, ordan 9u çakaerken biz diğerleri küme hesaplarıyla boğuşacaklar.

önümüzdeki iki maçta 6 puan alıp ordu ve mersine yenilmezsek bu iş olabilir. (bu futbola rağmen )

fanatik samsunsporlu

yılmaz vural bir tane daha beraberlik hakkı olduklarını söylemişti antep maçından sonra.bizim maçı banko görüyor herhalde yada beraberlik al_sana :kafa:

Sol Açık

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 26 March 2014, 18:48:30
yılmaz vural bir tane daha beraberlik hakkı olduklarını söylemişti antep maçından sonra.bizim maçı banko görüyor herhalde yada beraberlik al_sana :kafa:

Pardon hocam, yanlışlıkla beğendim.  ;)

Yılmaz Vural ise havasını alır ancak...  :ok

kıbrıslı_mete

Bu hafta fikstür bizden yana.  Urfayı yeneriz inş, üsttekilerin maçları hep kritik, puan kaybı çokça olabilir. benim tek korkum TFF ve ordu deplasmanı. Yenilmiyoruz ama deplasmanda zor maç kazanıyoruz. Orada da bu sıkıntı devam ederse işimiz zor. Yoksa ilk 2 için bence en büyük adaylardanız.