İlk 2 / İlk 6 Hesapları

Başlatan berusa55, 08 February 2014, 23:14:52

« önceki - sonraki »

twitter

ilk 2 istiyorsak şu 4 haftada 4'te 4 yapmamız lazım çünkü puan durumu 6 ve ordu ve mersin'e karşı averajı toparlamak lazım.

mimar55

7 hafta kaldı aradaki puan farkı 7 aynen dediğimiz gibi gidiyor nedendir bu karamsarlık 3 haftada 9 puan yaparsak puan farkları nerdeyse 2-3-4 olacak max bu kadar kötü düşünmeyelim benim hala umudum var ilk iki için

sadece55

Çok mücadele ediyoruz ama kilidi açamıyoruz.Biz kolay yenilmeyiz bu da en azından Playoff karşılaşmalarında bize avantaj yaratır. Playoffa kalacak takımlar arasında Miy bence yaşlı bir takım olduğundan o tempoyu kaldıramayacaktır.Balıkesir ve Ordu kalırsa bu takımları da rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.İnşallah bu hesaplara kalmadan ilk 2 den çıkarız.Çıkamıyorsak ta takımı çok yıpranmadan Playoffu düşünmek lazım son haftalarda.

samsunluhakan

yılmaz vural ilk 2 diyorda bizmi demiyecez bide mersin samsuna gelecek

GençKozluklu

Arkadaşla çok büyük bir kaybımzı yok. Deplesmanda hem de bu ligin iyi takımına karşı yeneiyorsan yenilmeyeceksin. Stratejik bir maçtı. Önümüzde çok öenmli 3 maç var 9 puan yapabileceğimzi maçlar yaparsak çok rahat ilk 2 ye gireriz. Kritik Ordu maçı kalıyor Oradan alınacak berbaerlik bile bize yetebilir

samsunluhakan

haftaya
fethiye ibb
g.belediye ordu maçları var
daha önümüzde 7 maç var ne olacağı belli olmaz

isa55

Aslında içerde 3, dışarda 1 puan iyidir. Ancak 14 hafta boyunca yenilmememize rağmen halen farkı kapatamadık. Öyle oluncada 2 maçta 4 puan yetmiyor. Acilen dış saha galibiyeti lazım.

fanatik samsunsporlu

antep-ordu, fethiye-İBB, ,146. -mersin  ev sahipleri düşme potasında.
buca-ankara   buca kaç maçtır kazanamıyor.başkanına bile ceza vermişler.hırslı çıkacaklardır maça.bu hafta bizim haftamız olabilir.

berusa55

Son 7 maç kala durum vaziyet:

muzaffer4

Bu hafta ust siralardaki takimlarin puan kaybedecegine eminim

Ollivanders

Ilk 2 devam ediyor bence .  sezonun bir diğer en önemli maçı Orduspor . Urfa Adana galibiyeti peşine gidilecek ilk deplasman durumumuzu belli eder . Ben 4 maçlık periyottan umutluyum

CurvaSs

içerdeki maçlara kafadan 3 puan yazmamız lazım zaten içerde de 3 puan alamazsak ilk iki hayal :D 4 maç 12 puan. dışarda adana-ordu-manisa maçları var. manisa iddiasız bi duruma gelecek gibi o maça kadar. adana'nın durum kötü yani düşmemek için bizi yenmeleri lazım, bizi yenmeleri lazım demek açık oynayacaklar demek, takım da gününde olursa adana'yı yeneriz.

urfa (yenmemiz lazım) - 3 puan
adana (adana açık oynarsa kazanırız) - 3 puan
mersin (içerde kazanmamız lazım) - 3 puan
ordu (işte kader maçı kalpar 1 puana oynar 1 puan kesin alırız, 3 puan için de şansa 1 gol atmamıza bakar) - 1 puan
karşıyaka (iddiasız karşıyaka içerde yeneriz) - 3 puan
manisa (bu zamana kadar iddiası kalmaz, deplasmanda yenmemiz lazım) - 3 puan
maraş (içerde son maç düşmüş maraş bi zahmet yenelim) - 3 puan

bu şekilde bi periyod olursa 19 puan almış oluyoruz, her türlü ilk iki olur bence. ben biraz abartmış olabilirim ama içerdeki maçları zaten kazanırız diyoruz, dışarda da adana-manisa-ordu maçı var. manisa'nın iddiası kalmayacak, yenmemiz lazım. adana maçı şans yanımızda olmalı ve futbolcuların gününde olması, adana'nın da bize saldırması lazım ki galip gelelim. ordu maçı kader maçı. kalpar ordu maçından 1 puanı koparır bana kalırsa, şansa 1 gol atabilirsek galip bile gelebiliriz. ankaraspor maçında umar o golü atsaydı top oynamadığımız maçı deplasmanda kazanmış olurduk bana kalırsa. yani yine aynı maç, savunma fakat şansa bi gol tek istediğim bu :)

Sol Açık

Öncelikle çıktığımız sezon 29 maçta 55, 32 maçta ise 58 puan alıp çıkmıştık. Bu sezon ligde üst sıralardaki takımların başarısı, orta sıralarla kopmaya neden oldu ve puan barajını yükseltti.

İşin aslı müthiş, tarihi bir seri sürdürüyoruz. Ama kabul edelim ki rakiplerimiz de iyi gidiyor. 16.hafta sonunda puan durumu; bu haftaki puan durumu ve alınan puan şöyle (16.haftada bu takımların tamamı 15 maç yapmıştı; şu anda Ankara 30, diğerleri 29 maç yaptı)

İBB              : 32 - 60 - 28
Ankaraspor  : 32 - 59 - 27
Ordu          : 32 - 59 - 27
Balıkesir      : 31 - 57 - 26
Mersin İY    : 26 - 54 - 28
Manisa       : 28 - 46 - 18
Samsunspor: 21 - 53 - 32

15 maç sonunda diğer 6 takımdan toplam 55 puan gerideymişiz. Şu an 24 puan geride, 7 puan ilerdeyiz (yani 38 puan farkı kapatmışız).
Manisa'yı çıkartırsak, 5 takımdan toplam 48 puan gerideymişiz, şu an toplam 24 puan gerideyiz. Ama Ankara'nın fazla maçı var.
Bence en talihsiz ve büyük kayıplarımız Mersin İY ve Balıkesir deplasmanları...

Özetle, farkı 48 puandan 21'e indirdik demek yanlış olmaz (27 puan fark kapattık ve hepsini birden geçmemiz de gerekmiyor).
Yani inanılmaz bir seri yaptık, ama çok geriden geliyoruz.
İlk 2 mümkün, ama aynı seriye devam etmek şartıyla...

55__Gurbet__55

Urfa-Adana-Mersin maçlarını kazanırsak şuan 95% olan play-off şansımız 99,99% olacak ve Kalparın deplasmanda bir puan iyidir taktiğinin hiçbir anlamı kalmayacak.Onun için Ordu deplasmanına 1 puan için değil 3 puan için gideceğini düşünüyorum(umuyorum).
Zaten ondan sonrası kesin 9 puan.

Ben adana deplasmanından daha çok korkuyorum.Inşallah haftaya Balıkesırı yenip bıraz rahatlarlar.

kuzey55

ne kadar zor desek de durup durup hesap yapıyoruz.Ama Adana maçı bence kaybedeceğimiz bir maç olabilir.Ordu maçı bana daha cazip geliyo kazanma adına.diğer maçlardan korkmuyorum zaten.