PTT 1. LİG 31. HAFTA | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 15 March 2014, 22:23:47

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Maç gene rüyama girdi. 1-0 yeniliyoruz son dakikalar eyvah puan farkı açıldı, alttan Manisa'da yetieşcek diye strese griyorum. Uzatmalarda her nasılsa gol atıp maç 1-1 bitiyor :)

İlk defa rüyamda beraberlik gördüm. Hayırdır inşallah.

Ahmeti

Hep beraber maraton bileti alalım adamların sdat'larını ele geçirelim.

Furkan

amisos5506

büyük ihtimal zaten maratondan da bilet almak gerekecek.ankaradaki samsunlular da sağlam gelecekler.depl.tribünü o kadar adamı alması zor.

Sadece Samsunspor

Arkadaslar maci trabzon bolgesi hakemi yonetecekmis. Kesinlikle izin verneyelim sonra basimizi cok taslara vururuz. Superlig yolunda boyle seylere dikkat etmeliyiz bence. Hakem degismesi icin basvru yapmali kulup.

amisos5506

aynen.ben şimdi mhk yi arıyorum.ayrıyeten zekeriya alp ve bakanı twitter da buluşturalım.bakana çekincelerimizi belirtelem.tff tel:0212 362 22 22

amisos5506

Bu haftasonu oynanacak Ankaraspor-Samsunspor maçına trabzon bölgesi hakemi Mustafa Aydın atanmıştır.Samsunla trabzon arasındaki şehir çekişmesi bellidir ve trabzon dan bir hakemin bu maça atanmasının zamanlaması manidardır.ilgili konu gençlik spor bakanı samsun milletvekili Akif Çağatay Kılıç olmak üzere bütün siyasi ve bürokrasiden temsilcilere açıklanmıştır.Hal böyleyken bu maça yapılan atamayı bir kez daha gözden geçirmenizi arz ederim.saygılarımla

FATİH TAFLAN
                                                                                                                                               Samsunspor Taraftarı
tff nin mail adresi ne attığım mail. iletisim@tff.org

Levent ÖCAL

Bakana twit attım, tff ye de mail ile rahatsızlığımı belirttim.

Arkadaşlar lütfen duyarsız kalmayın. Sosyal medyadan da yayabildiğimiz kadar yayalım.

amisos5506

hepberaber kazanacağız levent kardeş.emeğine yüreğine sağlık.

Akyol

amisos5506

ankaraspor kulübünü aradım.deplasman tribün biletlerinin tükendiğini belirttim.ankaraspor taraftarının azlığından dolayı maç günü deplasman tribününün yan tarafının da açılacağını belirttiler.bilet probleminin olmayacağını söylediler. tel:0312 435 96 86

GençKozluklu

Bende simdi biletix e geldim Samsunspor taraftar bileti kalmadigini soylediler Elemanda ne cabuk tuketmisler diye saskinligini gizleyemedi
Artik Ankaradan alacagiz bir sekilde biletimiZi

amisos5506

ankaraspor u aradığımda telefona çıkan arkadaş hiçbir problemin olmadığını gerekirse bütün kalenin verilebileceğini belirtti.inanmayan arayabilir.herhalukarda staddayız ki bu taraftar balıkesirde dışarıda kalmadı.benim belirtmek istediğim samsundakilerin bilet bitti diye gelmemezlik yapmaması.

GençKozluklu

Bilet bulamamak diye bir mevzu olmaz. Gerekrise stadın yarısını bize açarlar. Hiç endişe etmiyorum bile. Gideceğiz her halükarda Allahın izniyle yenip geleceğiz

55.hakan

Ben de şimdi aradım stad girişinde bilet bulabilirsiniz dedi.Yalnız şöyle bir şeyle karşılaşabiliriz.Tüm biletler satın alınıp karaborsaya düşmüş olabilir.Yani 3 liralık bileti bazı elemanlar 10 liraya satacaklar bize.Biletlerin erken bitme sebebi bu olabilir.