Başkan Sezgin Gümüş sonunda isyan etti

Başlatan kadifekaleli, 30 November 2007, 22:42:20

« önceki - sonraki »

kadifekaleli

Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş, duyarsızlığa, umursamazlığa sonunda isyan etti. "Benim içim lig bitimindeki yerimiz önemlidir" diyen Gümüş, "Devre arasında transfer yapmaya çalışacağız. Ancak kulübün borçları, ekonomik yapısı belli. Birkaç kişi dışında şehirden destek alamıyoruz. Türkiye'deki tüm şehir takımları belediyelerden büyük destekler görürken biz Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden en ufak bir destek görmüyoruz. Bırakınız maddi desteği, manevi destek bile verilmiyor" ifadelerini kullandı.

BUNUN HESABINI ELBET BİRGÜN VERECEKSİN YUSUF ZİYA..
BU TARAFTAR SENDEN HESABINI SORACAKDIR.

pitbul055

Yazıklar olsun.ne yüzle oy istiyecen bu halkdan..zamanında samsunspordan akladığınız paraların hesabını ver.yusuf ziya sakın unutma samsunspor selinde birgün boğulup gidersin.seçim zamanı gelirsin elinde kırmızı beyaz bayrakla.çakallar sizi

selahattin55

SAMSUNSPOR muzun belediyeden destek alması için ilk önce o belediye başkanının değişmesi lazım.özellikle samsunun öz evladı olması gerekiyor.ama malesef elimizdeki bazı değerleri zamanında kullanamadık.bunlardan birisi değerli başkanımız İSMAİL UYANIK tır.düşüne biliyormusunuz şu an ismail uyanığın belediye başkanı olduğunu samsunspor için neler yapmaz.GALİP ÖZTÜRK  gibi bir değer niçin bir millet vekili veya bld ye başkanı olmasın.bu samsun ve samsunspor aşığı adamlara samsun şehrinin sahip çıkması gerekiyor.hangi siyasi görüş olursa olsun kesinlikle sahip çıkılmalı.biz koyunu malesef kurda bile değil çakallara teslim etmişiz şimdi bağırıyoruz.belediye samsunspora sahip çıkmıyor diye niye çıksınki adam samsunsporlu değilkı. ya ts ya fb veya herhangi bir takım.inşallah ilrki zamanlarda bu hatalarımızı telafi edriz.samsunspor başarıyı da bu adamların zamanında yakalamıştır.altın yıllarımız.menteşoğlu ve uyanık zamanı değil miydi.şimdi buna inşallah öztürklerle yaşayacagğz.

liseliler

SANDIKDA GÖRÜŞÜRÜZ!!! BU SEFER SAMSUNSPOR'A DESTEK OLACAK BİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYORUZ VE YÖNETİM KİMİ İŞARET EDERSE O KİŞİ İÇİN VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞALIM..YETER ARTIKK!! PARTİ MARTİ YOK.SADECE SAMSUNSPOR VAR.

selahattin55

Sen isyan etme başkanım samsunspor taraftarı senin her zaman arkanda olacaktır.en kötü zamanımızda koştun geldin elinizi değil bütün vücudunuzu koydunuz o taşın altına onun için seni ve değerli yönetim kurulunuzu seviyor ve size güvenimiz sonsuzdur.bu takımı bu sene olmasa bile seneye inşallah laik olduğu yere getireceksiniz bundan şüpem yoktur.

liseliler

Sezgin Başkan yada Şafak Başkan dan biri belediye başkanı olsa diğeride kulüp başkanı olsa keşke..off off ne güzel olurdu dimi??Kim tutardı o zaman bizi??

ozkan17

gec bıle kaldı walla baskanımız sıtem etmekde..allah walla peygamber sabrı vermıs bızım baskana..bundan sora samsunda samsnspora destek verenden yana oyumuz!!!

samsunmania

Başkan ve ekibine güvenim sonsuz.Kulübe sırt çeviren sözde Samsunsporlular bütün sorumluluğu yönetimin sırtına yıkıp kenara çekildiler. İnşallah düşündükleri projeleri gerçekleştirirler de gereken kaynağı sağlarlar. Yoksa bir kaç sene daha süperlige çıkmaz ve gelirlerimizi arttıramazsak önümüzü göremeyiz. Bu insanların da bir sabrı var. Keşke Samsunsporluluğumuz kadar paramız olsaydı demeden geçemeyeceğim.Neler yapardık o zaman...

jean

benim anlamadigim galip ozturk arkasinda ben varim demisti 500 bin dolardan baska para vermedi sanirim tabiki birtek galiple olacak sey degil yanliz soyledigi laflarla icatlari uymadi simdiye kadar

Tribün_ali

Yanılmıyorsam gecen seçimlerde mazhar başoğlu aday olmuştu ama kazanamamıştı belediye seçimlerinde samsunspora yardım edecek başkan secmeliyiz benim en cok kızdıgım nokta hele yerel belediyeler ben canik semtinde oturuyorum kardeşim bu adam hiç futbolla alaksı yok ya biraz yardım et samsunporumuza halı saha ac gelirini samsunspora bagışla ama öncelikle çözüm arkadaşlar samsunsporumuza sabit gelir lazım kimseye muhtac olmadan bunun için belediye başkanları millet vekilleri iş adamlarına görev düşüyor ama nerde öle baba yigit adam

King Of The North

Başkanımız sonuna kadar haklı gerekli destek yok takıma,bu takım şehrin markasıdır.Sayın Valimiz kadar Belediye Başkanı da bu konuda bişeyler yapmalı artık.

celebi

önce o belediye başkanınn değişmesi gerek diye düşünüyorum. ancak bizim iş adamları başka illerin iş adamları gibi takımlarına sahip çıkmıyorlar. bunu anlamış değilim.GALİP ÖZTÜRKün de ağırlığını nkoyması gerek diye düşünüyorum.

ne kavgam bitti ne sevdam

yokbe bunlardan hıcbırsey olmaz okadar iş adamı var hepsı fos zaten bıraz yardım destek verseler bu takım bu hale dusmezdı onun ıcın bunlardan yardım falan istemıceksın ozaman bır havaya gırıyo hepsi sankı bana hepsı sakıp sabancı ayakları yere basmıyo hıc gerek yok bız yıne kendı cabamızla kendı ımkanlarımızla en ıyısını yapmaya calıscaz  ve yapmak zorundayız zaten

ferhat055

bu bld başkanını yaptıklarını inşallah seçimde unutmayızda şimdi samsunspor taraftarının sesini duymuyorya bizi yoksanıyorya.o zaman duyar ve görür bizi.onu sandığa kitleyelim.birdaha çıkamasın o sandıktan.samsunun öz evlatlarından ve samsunspora hizmet edecek birisine nasip olsun o makam.

Kadir ÇELEBİ