2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Hıc sorma ustad programı seyrederken senın ne isin var orda demekten kendimi alamadım...

Sioux

http://habergazetesi.com.tr/guncel/23083/-tepkilerden-cekindi-geceye-gelemedi/

bu of-çaykara lobisine inat yzy'ye oy veren olursa, ben asla vermeyecek olmama rağmen bir şey de demem.
bu kadar terbiyesiz, lobici, utanmaz olunmaz.
başkanları olan şahıs, tarihi bile değiştirmiş.
sukı durun, istiklal harbinin ilk silahlı direnişi of'tan başlamış. of cephesi düşünce istanbul işgal edilmiş.
yuh...
yuh.. bin kere yuh...  :rulet: :rulet:

lato

Alıntı yapılan: Sioux - 10 March 2014, 00:59:40
http://habergazetesi.com.tr/guncel/23083/-tepkilerden-cekindi-geceye-gelemedi/

bu of-çaykara lobisine inat yzy'ye oy veren olursa, ben asla vermeyecek olmama rağmen bir şey de demem.
bu kadar terbiyesiz, lobici, utanmaz olunmaz.
başkanları olan şahıs, tarihi bile değiştirmiş.
sukı durun, istiklal harbinin ilk silahlı direnişi of'tan başlamış. of cephesi düşünce istanbul işgal edilmiş.
yuh...
yuh.. bin kere yuh...  :rulet: :rulet:

Valla Samsun'a gelirsem inadına veririm ama bir Yzy için de o kadar yol yapmaya değmez :P

jurista

Alıntı yapılan: Sioux - 09 March 2014, 22:42:16
Türk sporunun, futbolunun dünya kadar sorunu var.
Samsunspor'umuza hiç bir yardımı olmayan yeni bakanımızın uğraştığı işlere bakın.

haberde ki telefonun sonunun 61 ile bitmesi manidar ...

Stoper

Son günlerde Haber gazetesinin Yusuf Ziya Yılmaz'a yönelik yaptığı karalama haberlerinin nedeni anlaşıldı.

- Adnan Ölmez'in kanalı AKS ile belediyenin anlaşması varmış.Her ay 20 bin lira kanala para veriliyormuş.Anlaşma bitmiş ve bu ücreti 40 bin lira civarında yapmışlar.Büyükşehir de kabul etmemiş.Anlaşma sağlanamamış.

- Adnan Ölmez'in sahibi olduğu Borsan'dan büyükşehir kablo alıyormuş.. Büyükşehir kapılarını Borsan'a kapatmış.İş yapmamaya başlayınca Haber gazetesi tam gaz sallamaya başladı.. Son yaptıkları haberde Yusuf Ziya Yılmaz'ın,Doğu Karadeniz insanına karşı önyargılı olduğunu yazmışlar.Zarar vermek için büyük uğraş içindeler.

Yusuf Ziya Yılmaz'ı  ; seversin, sevmezsin,beğenirsin, beğenmezsin ama şu menfaatçi malum şehrin insanlarının Yılmaz'ı yemeye çalışmalarını görünce Yılmaz'a sempatim artıyor yeminle.. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan ŞARA Alaçamlı, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer ARLI Kavaklı,bir diğer Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa YURT Çarşambalı. Ak parti içinde ki lobiye rağmen kendilerine iyi yer bulmuşlar.Gerçi Karayollarından YZY'nin çalışma arkadaşları olduğu için YZY kendi ekibini kurmuş ama yine de önemli hani.Biraz Samsunspor'a faydası olsa çok seveceğim Yılmaz'ı..

ugurozkan

http://www.hedefhalk.com/genc-basbakana-hediyem-var-601445h.htm

osman genç ve partililer gaziosmanpaşa mahallesi'nde buluşmuşlar. arkadaki amblem, bayrak falan :(

Dartagnan

Neyse bi sey demeyeceğim.

brigand

Alıntı yapılan: Dartagnan - 10 March 2014, 12:30:36
Neyse bi sey demeyeceğim.

Bile bile yaptıkları aşikar. E kulaklarının çınlamasıyla da kalmıyor artık. Bu kadar değişiğin bizim başımıza nasıl musallat olduğu hakkında tez hazırlamak gerek. O yüzden sövmekte fayda etmiyor.

Aslankaya

AlıntıSamsun anketinde partilerin durumu!

Samsun'da yapılan bir anket büyükşehirde AK Parti'yi favori gösterirken İlkadım ilçesinde ise MHP'li adayı işaret ediyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Samsun'daki rekabette kızışıyor! Işıklar Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından Samsun'da yapılan son ankette göre büyükşehirde AK Parti ve MHP yarışırken aradaki puan farkı ise 9 puan olarak açıklandı. Samsun'un İlkadım ilçesinde ise bu kez MHP'nin açık ara önde olduğu görülüyor.

Samsun'da geçtiğimiz hafta yapılan anketin sonuçları açıklandı. Samsun'da 1140 seçmenle yüz yüze gerçekleştirilen araştırmaya göre yapılacak seçimlerde Samsun'da büyükşehir belediyesi AK Parti ile yollarına devam edecek. Ankette, AK Parti yüzde 47 oy alırken en yakın rakibi MHP'li adayın oy oranı ise yüzde 38 olarak açıklandı. CHP'nin Samsun Büyükşehir'deki oy oranı ise yüzde 14!

İLKADIM'DA MHP ÖNDE

Samsun'un dört ilçe merkezinden biri olan İlkadım'da ise ankete göre roller değişiyor. Geçtiğimiz dönem yapılan yerel seçimlerde belediyeyi kıl payı kazanan MHP'li Necattin Demirtaş bu seçimlerde koltuğunu koruyacak gibi gözüküyor. Ankette, MHP yüzde 46,7 oy oranına sahip olurken AK Partili aday ise yüzde 31,1'lik oy oranına sahip. CHP'nin ilçedeki oyu ise yüzde 8.9'luk bir orana sahip.

İNTERNET HABER
http://www.haberexen.com/samsun-anketinde-partilerin-durumu-545730h.htm

Sadece Samsunspor

Bu lobiye inat büyükşehirde oyum yusuf ziyaya ilkadımda da necattin demirtaşa. kökünüz kurusun lobiniz batsın

ali ihsan

Samsun'un en büyük markası Samsunspor'a sırtını dönen,vebalı gibi yaklaşan YZY'ye milyon oyum olsa tekini vermem.Onun gibi Samsun'lunun taaa...
İstanbul'da yaşadığıma bazen şükrediyorum.

celebi

samsunmania

Benim oyum Çelebi Da Souza'ya. Kralını tanımam. :--*

celebi

Atakumlu

bizim şehrimizde seçimler iki ucu boklu değnek gibi ... ne tarafından tutsan elinde kalıyor ... hala kararsız bi vaziyette bekliyorum seçim zamanı boş atacam heralde  :rulet: