2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Kaya

Tamam işte aynı konuda birleşiyoruz.Dünden beri bununla ilgili kaç kişiyle konuştum ve hala konuşuyorum.Face üzerinden yazıyorlar laf söylüyorlar.Tipik siyasi tavırlar işte.

mehmet yılmaz

Bence savunma hakkını kullanması ve dinlemek lazım.
Ayrıca bizim tepkimiz sadece TS meselesine değil, bunu iyi anlatmak lazım. Söz gelimi aynı saatteki bir FB-GS-BJK maçı da olsa aynı hayal kırıklığını yaşardık.
Bir diğer konu ise facebook ortamında sırf MHP'ye çakmak için yazanlarla, sırf MHPli olduğu için yazanların komiklikleri.
Bir de benim bildiğim Necdet Hoca, hiç bir zaman Samsunspor yönetiminde yer almadı. ( Sezgin Gümüş dönemini kast ediyorlar sanırım. ) Birini savunmak için olmamış şeyler yazmaya gerek yok. Birinin Samsunsporluluğunu ispatlaması için de illa yönetimde yer almış olmasına gerek yok. Buradaki kırgınlık Atakum'da tutunacak bir dal aranmasındandır. AKP ve CHP adayları memnun etmediği için MHP adayı ön plana çıkmıştı, mesele budur.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sioux - 21 February 2014, 02:05:00

Bu linkte ise E. Tok'un da heyetle birlikte SS maçını izlediği yazıyor.
Biri meydanda, öbürü törende... Bu adamın ikizi mi var? ( İnşallah yoktur, ikincisi hiç çekilmez :) )  

http://www.haberexen.com/odul-toreninde-samsunsporun-macini-boyle-takip-ettiler-531235h.htm

Samet Torun

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 22 February 2014, 02:37:20
Biri meydanda, öbürü törende... Bu adamın ikizi mi var? ( İnşallah yoktur, ikincisi hiç çekilmez :)

http://www.haberexen.com/odul-toreninde-samsunsporun-macini-boyle-takip-ettiler-531235h.htm

Bu adamdan korkmaya başladım ben  .:.:.

beşnumara

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 22 February 2014, 02:37:20
Biri meydanda, öbürü törende... Bu adamın ikizi mi var? ( İnşallah yoktur, ikincisi hiç çekilmez :) )  

Adam hem törenden takip etmiş hem de meydandan abi. Heralde toren bitince maç çok heyecanlı kacirmayalim diye meydana koşmuş. Bu ne Samsunspor aşkıdır bee gözlerim yaşardı yeminle...
Samet,bunun gozleri seninkinden de tehlikeli :D

Arkeomen

Necdet Çamaş da bi yerden bi fotoğtaf koyup bende oradaydım derse şaşırmam artık :) :)

Duško Milinković

Seçimden 1 gün sonra kimse dönüp bakmaz. Ne kadar yapmacık olaylar bunlar. O nedenle Samsunsporlular Samsunlu adaya oy versinler.Siyaset çok pis ve tehlikelidir.Hedefe gitmek için babasını bile tanımaz insanlar. 40 yıllık Trabzonsporlu Samsunspor atkısıyla maç izler.Trabzona edilen küfürleri duymazdan gelir.Ancak seçim sonu mühürü aldımı yine babasını tanımaz bildiğini yapar.Herkes aslına döner bunu unutmayalım.

binikalamadım

Samsunspor maçı izlerken bordo mavi kravat takmayı ihmal etmemiş...

kamuri

ilk yarı ikinci yarı yapmıştır belki de ;D

kamuri

Samsunsporumuzun borcu için bize düşen miktar neyse onu karşılamaya hazırız. Her zaman elimizi taşın altına attık,  yine atarız. osman genç :rulet:

Mert

Alıntı yapılan: kamuri - 26 February 2014, 09:45:52
Samsunsporumuzun borcu için bize düşen miktar neyse onu karşılamaya hazırız. Her zaman elimizi taşın altına attık,  yine atarız. osman genç :rulet:

Yapsın o zaman neyi bekliyorki? Ona düşen miktar aylık getirisi 50 tl olan otoparksa onu bilemem.

berusa55

MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr Ferhat Günaydın seçim çalışmalarına merkezde devam etti. Bir dizi kurum ziyaretinde bulunan Günaydın'dan Büyükşehir Belediyesiyle ilgili yine çarpıcı açıklamalar geldi.

Paralar Nerede?
Samsun şehir merkezindeki otopark sorununu tekrar gündeme taşıyan Günaydın yaptığı açıklamada kaç otoparkın yapıldığını sorgulayarak, "Yıllardır Samsun'da otopark yapımı adı altında paralar toplanıyor. Toplanan bu paralarla nerelere kaç tane otopark yapılmış bilmek isterim. Bu soruları cevabını bilmek hepsinden önce vatandaş olarak hakkım değil mi? Seçim çalışmalarına başladığımdan beri sayın başkana kamuoyunun bilmesi gereken birçok soru yöneltiyorum ama başkan her zaman ki tavrına devam ediyor" dedi.

Neden Samsunspor'a Sahip Çıkmıyorsun?
Samsunspor için toplanan yardım paralarının nerelerde kullanıldığını da merak eden Günaydın, "Bir çok yerde Samsunspor'a yardım amaçlı paralar toplandı. Bu paralar ne zaman nereye kullanıldı? Büyük Samsunspor sevdalısı sayın Emin Kar beyefendinin isyanını duymuyor mu? Koskoca bir marka olan takımımız bugün bunca maddi sıkıntı içindeyken ne yapıyor? Samsunun merkez ve ilçeleri dahil adım başı resmini koyana kadar neden kulübe sahip çıkmıyorsun? O kadar resim bastırana kadar takımı ve taraftarını deplasmana gönder de inanalım bu şehre ne kadar sevdalı olduğunu. Hem şehre sevdanızdan bahsedeceksin, hem de şehrin en büyük markasını önce kullanıp sonra yalnız bırakacaksın. Böyle aşk mı olur?" diye konuştu.

Amisos 55 den Net Tavır
Ziyaretleri kapsamında Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Merkezi'ni ziyaret eden Günaydın burada gençler ve kulüp başkanıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Amisos 55 Engelliler Gençlik ce Spor Merkezi Başkanı Mehmet Yaşar, "Bu merkezi kurma aşamasında arkadaşlarımızın telkinleriyle isimlerini Amisos 55 olarak koyduk. Bunun sebebi olarak da Başkan Yusuf Ziya Bey den daha kolay destek alabileceğimizi düşündük. Fakat onca başarılı organizasyonlara rağmen bırakın desteği, kendilerinin buraya bir çikolatası bile nasip olmamıştır. Gittiğimiz her turnuvada diğer illerden gelen sporcuların yakalarında kendilerini finanse eden sponsorların belediyeler olduğunu görünce duyduğumuz acının tarifi yok. Bugüne kadar hiçbir destek göremedik ve en kısa zamanda da merkezimizin ismini değiştireceğiz" dedi.

Mehmet Yaşar'ın açıklamaları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Günaydın, "Bu kabul edilebilir bir davranış değil. Bunu anlamakta inanın zorluk çekiyorum. Sizler rahat olun ben gereken tüm kolaylık ve imkanları sizin için kullanmaktan asla tereddüt etmem" diyerek Yaşar'a destek sözü verdi.

Kaynak

AhmetDenizci

Ben hiç bir politikacının Samsunspor'u gerçekten düşündüğüne inanmıyorum.

Forvetim

kim gelirse gelsin destek vereceği kanaatindeyim. yzy nin umursamaz tavırları gerçekten milleti şaşırtıyor. şehrinin takımına bu kadar duyarsız kalabilir mi insan. nedir amacın.

Sioux

Necdet Çamaş, Balkrs maçını meydanda seyretmiş bu sefer. Hatasını çok çabuk anladığı kesin.

http://www.haber55.com/samsun/1154/06.03.2014/bdpli-kurkcu-samsunda-guneydoguyu-kurdistan-olarak-tanimladi

Hdp adlı taşeron örgüt Samsun'da aday tanıtmış.

Ayrıca yarın CHP'nin mitingi varmış. Bir parti bu kadar mı kötü çalışır? Ne duyuru yapabildiler, ne reklam. Kimsenin haberi yok. Tayyip'in en büyük şanslarından biri de Kılıçdaroğlu CHP'si sanırım.