2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Burak

07 March 2014, 10:17:44 #255 Son düzenlenme: 07 March 2014, 10:24:45 Burak
Alıntı yapılan: jean - 06 March 2014, 20:02:32
o degilde bu adamlar iyi cesaretle gelmis samsuna konusma yapiyor vallahi bravo dogrusu

Vallahi aday annemin kuzeni doğma büyüme Samsunlu ve Kavaklı gelme falan yok yani  ::)  Ne yapacağız kendimiz gibi düşünmeyenleri asacağız mı ?kendiminde oy vermeyeceği bir parti orası ayrı

Levent ÖCAL

Yılmaz Hep Destek Verdi

Şehzadeler Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Haliloğlu:" Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsunspor'a her ettiği yardımın ardından adının gündeme gelmesini istemedigini belirtiyormuş.Bu tutumu da taraftarların bilgi krililiğinden dolayı tepki göstermesine neden oluyordu.Samsunspor'a bu zor günlerde destek olan Sayın Yılmaz'a Şehzadeler Taraftarlar Derneği adına teşekkür ediyorum"dedi.

Ben Ofusu ve Phiri'nin parasını Yılmaz verdi

Haliloğlu yaptığı açıklama:"6 puan silinmesi ve küme düşmemizin gündeme geldiği Ben Ofusu ve Phiri'ye olan 200 BİN TL'lik alacagın ödenmesi için Yılmaz gerekli desteği vermiştir.Taraftar olarak bizim bunları bilmemiz lazım.En azından yapılacak açıklama ile bilgi kirliliği ortadan kaldırılmalı.Biz neyin ne olduğunu bilelim" dedi.

Kaynak

Sercan

Necattin başkan bu seçimi de alsın. Bir daha ki seçimde Büyükşehir Belediyesi başkanı olacak inşallah ;)

HoliganSamSunLu

yakışır necattin başkana büyükşehir

Dartagnan

Aynı dusuncedeyım. Aksi sonucta hic uğraşmayalım.  Bu şehirden adam olmaz diyip gidelim buralardan.

Ayberk

Ben büyükşehirde bağımsız aday Oktay Dolu'ya verebilirim oyumu aga. Tanımam etmem, Samsun'daki adaylar kimlermiş diye parti parti ararken buldum. Facebook'tan tek tek profillerine bakıyorum bu adam sadece Samsunspor'u beğenmiş spor takımlarından seçilme şansı belki sıfırın bile altında ama olsun, tarafımız belli olur. Yarın bir gün pişman olmam.

Sercan

Ben bdp den şaşmıyorum burada :)

Stoper

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

Ferhat Günaydın MHP Samsun Belediye Başkan Adayı

Yusuf Ziya Yılmaz AK PARTİ Samsun Belediye Başkan Adayı

Tarık Cengiz CHP Samsun Belediye Başkan Adayı

Serhat Türk HEPAR Samsun Belediye Başkan Adayı

Ali Vural SP Samsun Belediye Başkan Adayı

Murat Aydın BBP Samsun Belediye Başkan Adayı

İlhan Cüre HDP Samsun Belediye Başkan Adayı

Fatih Serdaroğlu TURK PARTİ Samsun Belediye Başkan Adayı

Cengiz Kaya LDP Samsun Belediye Başkan Adayı

Temel Çolak İP Samsun Belediye Başkan Adayı

Rıfat Yılmaz MP Samsun Belediye Başkan Adayı

Atilla Uzun DSP Samsun Belediye Başkan Adayı

Fethi Zeki Sayar DP Samsun Belediye Başkan Adayı

Yusuf Kurt BTP Samsun Belediye Başkan Adayı

İsmail Arslan HKP Samsun Belediye Başkan Adayı

Cahit Ayyıldız DYP Samsun Belediye Başkan Adayı

Oktay Dolu Bağımsız Samsun Belediye Başkan Adayı

Desiqner

İsmini bilmediğim parti varmış ya la :)

cgr

DSP'nin adayı Atilla Uzun, bizim halı sahayı işleten Levent'in babası :)

mehmet yılmaz

Bu nedir la? Çin'den çakma üründen sonra parti de mi ithal etmişler?  ;D ;D ;D ;D

Stoper

Theofanis Gekas

o değilde bence takımımız için en kritik seçimlerden biri İstanbul bb seçimi olacak.Bildiğiniz gibi Sarıgül alırsa ibb'yi kapatacağını belirtiyor sürekli,eğer kazanırsa bizim için büyük şans olur.ibb ilk 2 de olur büyük ihtimalle play offun ilk 2si çıkar

Ayberk

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 09 March 2014, 14:58:23
o değilde bence takımımız için en kritik seçimlerden biri İstanbul bb seçimi olacak.Bildiğiniz gibi Sarıgül alırsa ibb'yi kapatacağını belirtiyor sürekli,eğer kazanırsa bizim için büyük şans olur.ibb ilk 2 de olur büyük ihtimalle play offun ilk 2si çıkar

Grup İstanbul göreve :P

Sioux

Türk sporunun, futbolunun dünya kadar sorunu var.
Samsunspor'umuza hiç bir yardımı olmayan yeni bakanımızın uğraştığı işlere bakın.