2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Ya bir siyasetçide çıkıp fabrika yapcam desin 250 500 kişi çalışcak desin, hep laga luga yok muhabbet yerleri yok park falan filan. İlk önce iş olanağı sağlayınki sonra millet parka tiyatroya avmye gitsin. Komple tüketim şehri olduk.

jean

o degilde bu adamlar iyi cesaretle gelmis samsuna konusma yapiyor vallahi bravo dogrusu

Dartagnan

Ferhat günaydın da trabzonlu ve fanatık trabzonsporluymus.  Kime vereceğiz arkadas?

amisos5506

tarık cengiz e verecek benim akrabalar.ben ankaradayım.

Gorkem

Alıntı yapılan: Dartagnan - 06 March 2014, 20:46:39
Ferhat günaydın da trabzonlu ve fanatık trabzonsporluymus.  Kime vereceğiz arkadas?
budamı ya  :kafa: :kafa: harbiden kime vereceğiz oy

Sioux

Büyükşehir kki ucu b.klu değnek.
Y.Ziya Yılmaz'ın artısı Samsunlu oluşu. Buna eyvallah ama Samsunspor'un durumundaki bir numaralı sorumlu kendisi. İlgisiz, umursamaz.
Tarık Cengiz, Samsunlu ama gerek milletvekilliği dönemi gerekse de takım Süper Lig'e çıktığında yaptıkları darbe ve sonrasındaki ihanetleri, Lazar'ın transferindeki arabuluculuğu... Bunlar hep eksi. Ayrıca sıkı bir GSli olduğu biliniyor.
F.Günaydın. Maalesef Of-Çaykara lobisinin adamı. Bu lobi İlkadımda Erdoğan Aç, Atakum'da İshak Taşçı, Büyükşehirde ise Adnan Ölmez destekli Günaydın'ı destekliyor.
O yüzden büyükşehirde çok kararsızım.
Diğer partiler tercih edilebilir.

İlkadım'da ise gerçek bir Samsunsporlunun Erdoğan Aç'a oy verebileceğine inanmıyorum. Olmaz, olamaz.

Ayberk

Zamanında dedim size bağımsız aday olayım diye, dinlemediniz beni :(

Dartagnan

İstemeye istemeye yzy ye vereceğiz anlasılan.

amisos5506

tarık cengiz in en kötüsü yzy dan iyidir.

Sioux

Alıntı yapılan: amisos5506 - 06 March 2014, 22:20:47
tarık cengiz in en kötüsü yzy dan iyidir.

Hiç sanmam. Milletvekili ve hentbol Federasyonundayken yediği haltları sor, soruştur istersen.
YZY'ye oy vermem asla ama T. Cengiz'e de 50 kere tercih ederim.

Ollivanders

Tarık cengiz e oy verirsem ellerim kırılsın . Trabizona da oy gitmez benden .

amisos5506

yusuf ziya nın yediği haltlar yok mu?samsunspor a para toplanıp yandaşlarının yemesi bir maçına bile gelmemesi.fenerbahçe ye bütün stadı vermesi.tv lerde samsunspor a destek yerine otel yapalım demesi.insanlara değer vermemesi.

Sioux

Y. Ziya Yılmaz'ı savunan kimse yok bu sitede, rahat ol. Politik kimliğini bir tarafa koyarsan Tarık Cengiz'in tam bir sahtekar ve büyük bir tehlike olduğunu görebilirsin. Samsunspor'a soktuğu kazıklar çok taze üstelik.

##kdc##

Adayları tekrar gözden geçirinde büyükşehirliğimiz elimizden alınsın diyorum  :rulet:

lato

Samsun'da muhalefet böyle olduktan sonra adamların deyimiyle ceketlerini assalar kazanırlar. Şuraya bak ya elle tutulur gözle görülür bir rakip koyamıyor koskoca teşkilatlar.