Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

Yalan mı soylemis emin abi?  Sen git gs ile ilgilen gsli tanju!!  Emin abi bile bunu diyorsa satmışsın işte zamanında maçı vs.  dedikodu değil demekki.

##kdc##

Bu adamı izlemeniz bile vakit kaybıdır,
Benim yaşım yetmez ama Tanju Çolak Kırmızı Beyaz formayı sahada giydiği dönemlerde bizim için bişeyler ifade ediyormuş daha sonrası tamamen fiyasko..
Çingene Samsun lafını tam anlamıyla karşılayan adam Tanju Çolak'tır bana göre =)

Stoper

Mac satan karisini satar.

Babam Trabzon Vakfikebirli,Annem Samsun Bafrali.. Ben Samsun'da Tanju oldum.

Samsun'un askeriyim.Samsunsporluyum.3 büyükler arasından Gs tutuyorum.Gs kongre üyesiyim.

Soruyorum sizlere ne yanlisi mi gördünüz?Her yerde saygi,sevgi var ama Samsun'da değer görmüyorum.

Dartagnan

Simdi bu açıklamaya diyecek bi sey de yok.  Kim yalan konusuyor abi?

Theofanis Gekas

tanjuda mı aslen trabzonluymuş vay anasını  :kafa: :kafa: :kafa:

yeni spor bakanının Samsuna ve Samsunspora hiç bir katkısının olacağını düşünmüyorum.partisinden nefret etsemde Suat Kılıç'a bi sempatim vardı,Allah için çokta katkısı olmuştur takıma.bakanlıktan alınmasının vahim sonuçlarını umarım ilerleyen günlerde yaşamayız klüp olarak

utb 55

Şu 1,5 aylık süreçte Furkan kalede başarılı olurda bi daha kaleyi kimseye vermez inşallah.

doðan

Alıntı yapılan: Stoper - 04 March 2014, 01:05:22
Tanju Çolak : Emin Kar'a kizginim ve kusgunum.Sebebini söyleyemem.Oğlunun askerlik sikintisiyla ilgilendim.Trabzon'dan ilk geldiğinde 1 sene benim evimde yatti.

Ne olursa olsun TV'de soylenmeyecek laflar bunlar

bıd bıd bıd ağzı olan konuşuyor ( tanju için söyledim )
Emin abiden dinleyin birde TANJU abimizi , daha öncede kırgındı ona ama affetti , sonra yine kızdı ona .. SAMSUN için SAMSUNSPOR için konuşmaktan çok şey yapmalı yüreği SAMSUNSPOR için atan , Bende yüzyüze karşılaştım sohbet te ettim tanju abi ile , ama sıyrılalım şu kibirden artık  sıyrılalımki büyük olalım , yoksa böyle küçülerek ufalanır gideriz....

Ellibeş Numara

Necdet Çamaş, Balıkesir Maçını Meydanda İzlemiş. Maç Sonrası Kopuyorlar. :D Geçenki Juventus Maçı Vakaasını Unutmadık Ama Biz. :evet:
SAMSUNSPOR AŞKI PROF. DR. NECDET ÇAMAŞ'A MİSKET OYNATTI

samsunum

Fethiye - ordu maçında ordusporun attığı  2.golde kural hatası iddası var ama yine bişe çıkmaz bunlardan 

samsunum

işte bu yüzden bu takımı çok seviyorum. helal olsun

Furkan

O müptezel ekigho napıyo milletin önüne geçmiş. Her işi ters ya al_sana

Atakumlu

Alıntı yapılan: Furkan - 05 March 2014, 01:31:27
O müptezel ekigho napıyo milletin önüne geçmiş. Her işi ters ya al_sana

:D  ;D

Sercan

Emin Kar takımın en kötü zamanında bile saha kenarında maç izliyordu. Sen neredeydin çakma kıral?

ramcQ_55

05 March 2014, 21:55:44 #39764 Son düzenlenme: 05 March 2014, 21:59:07 ramcQ_55
Maddi anlamda siyasiler , İş adamlari destek vermiyosa ufakda olsa biz verelim mesela Bilet fiyatlarini maratonu 20 tl kale arkalarini 10 tl yapsinlar bizde kendimizi ona gore ayarlar biletimizi ona gore aliriz ancak böyle destek verebiliriz biz baska nasil destek verebiliriz ki maddi anlamda
süper lig aşkına...