Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

eprianu

İBB'nin kazanması dışında tüm skorlar lehimize.
Bu akşam yenersek çok ama çok güzel olacak  :holey:

evolution55

Balıkesire bağlandı az önce trt3

Stad full

Ertuğrul Sağlam

02 March 2014, 19:45:04 #39738 Son düzenlenme: 02 March 2014, 19:48:51 Ertuðrul Saðlam
Ntvspor Smat'ta Atletico, Real maci oynaniyor ben boyle bir mac izledigimi hatirlamiyorum kiran kirana bir mac oynaniyor. Bu arada Atletico nun attigi gollerden sona bizim statda calan muzik caliyor.

evolution55

Desiqner

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: Desiqner - 03 March 2014, 02:30:17
http://spor.haberler.com/balikesirspor-samsunspor-macinda-protokolde-5736094-haberi/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Protokoldeki kavgayla alakalı...
Bizim taraftarımızın biletsiz maça girdiğini falan söylüyorlar...

adama sormazlarmı 695 kişi olan deplasman biletleri nerede ?

286 kişi biletli girdi diyorlar geri kalan biletler kim niye aldı niye bilet satıllmadı.

taraftarları kamyon duragında çamur ıcınde beklettıler.stad onunde 2 saate yakın bekletıldık.polıslerın soyledı buraya bu kadar taraftar ilk kez sız geldınız demesı tarattarımızdan korktukları anlamına gelıyor.deplasm trubunden omuz omuza oldugum kardeslerın abılerın emegınıze saglık 90 dakıka susmadınız.ve balkes taraftarını susturdunuz emegıneze saglık.

balıkesır emnıyetı guzel çalışmıs maç sonu her sokak basında bır polıs aracı vardı.polis eskordu eslıgınde yolculuk yapmak guzeldı.

Uğur Yıldız

evolution55

Ne anlatıyor izleyemiyorum ben

evolution55

Bu arada soner 1,5 ay yokmuş facete öyle bir haber var

Uğur Yıldız

Aynı hikayeler gitmek istemiyodum felan filan

Desiqner

U19 Milli takımımız İngiltere ile maç yapacak İngiltere'de...
Bu kadroya çağırılan oyunculardan biri Ozan Tufan Bursaspor'dan , biride bizden Doğan Erdoğan...
Neden sadece ikisini yazdın derseniz birincisi Ozan Tufan milli takıma seçilecek kadar yetenekli bir oyuncu ve Süper Lig'de Bursaspor gibi takımda zaman zaman süre alıyor.Geleceği parlak bir oyuncu görülüyor.
Doğan'a gelelim..
Doğan Erdoğan Süper Lig olsa anlarız Ptt 1.lig'de takımının en büyük sorunu ortasaha iken kadroya dahi giremiyor.Şans verilmiyor...
Ve Doğan'da milli takıma seçilecek kadar yetenekli.Şimdi sormak istiyorum gençlerdeki ışığı Daum mu daha iyi görüyor Hüseyin Kalpar mı ?
Bence Hüseyin hoca... Gerçekten çünkü bu yaptığının açıklanabilir bir tarafı yok.Bu yüzden kaşar topçuların yanındaki adama atacağı pasın doğru gitmesi için dua ediyoruz... Müstehak bize.

Ertuğrul Sağlam

Tanju Colak dobra dobra konuşuyor izlemenizi tavsiye ederim.

Ellibeş Numara

aks tv'nin canlı yayınını internetten izlemeye çalışıyorum 1 saattir site site dolanıyorum, hiçbirinde yayın gelmiyor.

Stoper

04 March 2014, 01:05:22 #39749 Son düzenlenme: 04 March 2014, 01:21:38 Stoper
Tanju Çolak : Emin Kar'a kizginim ve kusgunum.Sebebini söyleyemem.Oğlunun askerlik sikintisiyla ilgilendim.Trabzon'dan ilk geldiğinde 1 sene benim evimde yatti.

Ne olursa olsun TV'de soylenmeyecek laflar bunlar