20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

kuzey55

boş adam demiştim 2 ay önce .ağzıma tıkadın o lafları helal kara çocuk :)

beşnumara

Verilmeyen penaltılari da var. ******* s.cinar :)

mehmet yılmaz

Umar'ın golü beşnumaraya kapak olsun  8) :P

Bence müthiş bir çocuk bu, Süper Lig'de rahatlıkla oynayabilir. Yaşı genç, istikbal vaat ediyor.

beşnumara

Golde bencillik yaptı abi :D

jean

bravo umar guzel goldu tam umutlarin bittigi anda attin golu

orucreis

Alıntı yapılan: beşnumara - 27 February 2014, 07:18:57
Golde bencillik yaptı abi :D

Doğru önce bi parentera atıp  direkle duvar pası yapıp furkana gol attirmasi lazımdı dimi kel  :redcard:

Sadece Samsunspor

dünkü maçta yoktu resmen en kötü maçıydı

Dartagnan

yav arkadaş nedir bu vurdumduymaz tavırların.Yanındaki adama kosmuyorsun basmıyorsun . Yenince şaklabanlık yapmasını biliyorsun. Az cesaretli ol , az hırcın ol be kardesim .

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Dartagnan - 03 March 2014, 12:51:06
yav arkadaş nedir bu vurdumduymaz tavırların.Yanındaki adama kosmuyorsun basmıyorsun . Yenince şaklabanlık yapmasını biliyorsun. Az cesaretli ol , az hırcın ol be kardesim .

Ekigho nun yüzde bi milyon üzerinde etkisi vardır. Ekigho olduğu sürecede etkilenmemesi kaçınılmaz.18 yaşındaki çocuk umursamaz olamaz , olmamalı.

lato

Balıkesir takım özel olarak sağ kanada çalışmışlar. Çok bastılar Umar'a adam bir nefes alıp dizemedi ki çalımları

ngonge

O da ikinci devre coşanlardan, Agbetu gibi aynı. Bu adamı tutmamız için Süper lige çıkmamız lazım.

KotuCocuk55

Teknik kapasite olarak ligin üstünde ama oyun içinde gösterdiği motivasyon zaman zaman benim burda ne işim var,ben daha iyi yerlere laiğim,hiç uğraşamam hiç koşamam arkadaş şimdi vitesine takıyor gibi geliyor bana..başarılı,takıma katkısı büyük ama tarz olarak benim sevdiğim bir oyuncu profili değil..

domin55

lakayıt tavırları var bazen maç içerisinde

brigand

Kalpar'ın değil de yetiştirici, bilgili, donanımlı bir hocanın eline ver 3 yıl sonra dehşet bi adam olur. O da kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor.

Ollivanders

Fazla umursamaz insani delirtiyor bazen .