20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Takımda topu ileri taşıma adına sorumluluk alan tek topçu, defansa da yardım ediyor, inşallah bu şekilde devam eder.

Integral

bazen kızıyoruz ama, daha 18 yaşında.
yeteneği tartışılmaz. kısık ateşte biraz pişerse, 25 yaşında umar'ı koy barcelonaya oynasın.

Sadece Samsunspor

Çok yetenekli bugün penaltı yaptırması bile ne kadar harika olduğunu gösterdi. Dikine oynayabiliyor ama şunu sezdim ki adam seçiyor. Ekigho oynarsa deli gibi oynuyor. Yoksa oynamıyor. Hele bugün adile çıkartmadığı pası Ekigho orda olsa çıkarırdı diye düşünüyorum. Belkide kötümser yaklaşıyorum çözemedim. Ama bariz yetenekli ve daha 18 yaşında. Ama sakın 30una kadar kendini geliştirmeyip böyle kalma.

Burak

Duruyor duruyor ne olduğunu anlamadan birden vites yükseltiyor. Çok iyi futbolcu ama bazen kayboluyor maç esnasında ,aortaya çıktığı zaman net işler yapıyor. Allah razı olsun seni bu takıma kazandırandan

mehmet yılmaz

Bugün de iyiydi.
Umar'ın bir tarafı var ki, çok beğeniyorum. O da savunmaya çok gelmesi. Kritik müdahaleleri oluyor, pozisyon önlüyor. Canberk'le birlikte rakibin solunu çok yıprattı bugün.
Böyle devam; Dimitrov'u aratmadığı gibi ondan daha verimli oynuyor.

fanatik samsunsporlu

ikinci yarı daha etkiliydi

cakir55

Ayağına çok hakim ileride top tutmamızı sağlıyor, birde defansa çok yardıma geliyor bu huyuda çok iyi.

Furkan

Yeteneklisin eyvallah da biraz da hızlı oynamayı düşünsen çok daha faydan olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

55.hakan

Ortada zayıf kanatta etkili

ult55ras

şansız tarafı kalpar gibi bir hocayla çalışması, yani kendi kendini geliştirmesi lazım. kalların ona bişey katacağını sanmıyorum.

özkan

maşallah garaoğlan yine iyiydin  >l<

oguz_5528

Bu senin maçın olacak.

mehmet yılmaz

20 February 2014, 23:46:44 #342 Son düzenlenme: 21 February 2014, 01:00:37 mehmet yýlmaz
Attığı golle Antep'ten üç puanı getirdi.
Yine çok faydalıydı.
Teknik kapasitesi üst düzey, ayrıca süratli. Oyun zekası yüksek.
Senin Allah'ına köle Umar ;)

Furkan

Ummadığın anda Umar :D

özkan

aferin goçççuuumm  >l<