24 - Zafer Özden

Başlatan berusa55, 09 January 2014, 23:07:38

« önceki - sonraki »

Burak

oguz_5528

elexir

Bu çoçuk oynadıkca açılacak biraz daha süre alması lazım.

fanatik samsunsporlu

şansını iyi değerlendiremedi

Integral

ilerde iyi bastı, pres yaptı rakibe.
ankaranın pas trafiğini bozmamızı sağlayan isimlerden biriydi.
umar'a attığı pas da çok iyiydi.

musa aydın gibi skora etkisi olur mu olmaz mı bilemem ama, oyun sırasında varlığını m.aydın'dan daha çok hissettiriyor.

sadece55

Yerine Arif girseydi anlardım ama Zaferi alıp Musayı koymak çok mantıklı değildi.

Aslankaya

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 23 March 2014, 22:01:01
şansını iyi değerlendiremedi

nasıl değerlendiremedi?

ankaraspor maçında gayette iyiydi.koştu,pres yaptı.ankaraspor ilk yarı doğru düzgün kalemize gelemediyse orta sahada zefer ve taha'nın boğucu baskısındandır.ikinci yarı bu topcular yoruldu o zaman ankara varlığını belli etti.

umar'a 1.sınıf bir pas attı.umar son vuruşu yapsa şimdi zafer'in pasını konuşurduk.

zafer oynadıkca daha iyi olur.

orucreis

Çok top kazandırdı. Ekigho ve umara 10 numara paslar attı ancak onlar o topları ezince boş gibi gözüktü.

eprianu

Umar'a attığı pas diyorum başka da birşey demiyorum. Kumaş sağlam...  8)

Ollivanders

Adnandan Turgaydan ne gördünüz ki bu zamana kadar da Zaferi eleştiriyorsunuz .

kuzey55

ilk yarı bence gayet iyi oynadı.bizim zenciler değerlendirebilse çok ince paslar attı.kalan haftalarda değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

özkan

şimdi olaya zafer diye bir topçu olarak değil para olarak bakalım.madem torpilli emirle oynattığın 55 numaralı arkadaş oynayacaktı her hafta da bu arkadaşı niye aldın 18'e bile almacayksan ? Paramızmı çok,yoksa doğan embesil mi ? Bir mantığını bulamadım bu şartlar altında ben bu adamın alınışının.

Ellibeş Numara

Adanaspor maçında resmen kalpar sana sövdü be kardeşim. 3 puana ihtiyacın var. Maçın bitimine 10 veya 15 dakika kala almak varken seni, gitti kalpar 1.5 dakika falan kala aldı. :rulet:

beşnumara

Son dakikada turgay girecegine sen gir sıkıntı yok :)

Sadece Samsunspor

90da alıp oynatmak dalga gibi birşey. Zaten maç berabere bişeye yaramıyor 1 hakkın kalmış 90da kullanıyorsun