20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

beşnumara

Cin olmadan adam carpmaya çalışıyosun. Golden sonra kaliteni belli ettin. Sana al da at diyen adilovici değil ekighoyu ariyordu gözlerin. Ondan sonra zencikere ırkçılık yapıyorlar dersiniz. İbnesiniz olum siz. 18 yaşında çocuk biz ta..ak geçiyor.

Musti

Maç içinde sık sık kopmalar yaşıyor. Konsantrasyon eksikliği var. Kendini 90 dakika oyun içinde tutamıyor.
Bunun sebebi biraz da Kalpar'ın taktik anlayışı. Bazen takımı o kadar geriye yaslıyor ki Umar, Ekigho ve Adil uzun süre topla oynayamıyor.

Sadece Samsunspor

Ben o vuruşu yapamaz dağlara taşlara atar dedim ama beni yanılttı ve attı golünü. Bazıları beni eleştirsede kesinlikle ırkçılık yapıyor. Adiloviç oyundan çıktıktan sonraki koşularını, ekighoya nasıl gol attırırım çabasını görmezden gelemeyiz. Arkadaşın dediği gibi golü attıran Adili değilde Ekighoyu arıyordu gözleri. Kendine gel çocuk çocuk hareketler yapma. Yeteneklisin geliştiriyorsun sevindiriyorsun bizi ama ırkçılık yapmaya hakkın yok.

Furkan

Bu sene yabancılardan iyi katkı geliyor gerçekten. Umarda bunların başında.

ngonge

Ya arkadaşlar 18 yaşında çocuğun ırkçılık yaptığını nereden çıkartıyorsunuz yahu. Düşünün yabancı bir ülkeden bu yaşta futbol oynamaya gelmiş, daha karakteri tam oturmamış, elbette ki memleketlisine yaranmaya çalışacak.

mehmet yılmaz

Fatih, Afrikalının ırkçılığı ne ya?  ???
Vatandaşını kolluyor olabilir, söz gelimi Adiloviç yerine Ganalı biri olsaydı da o yine Ekigho'yu kolluyor olabilirdi. O zaman da mı ırkçılık diyecektiniz?
Vatandaşını kolluyor deyin ama o iğrenç şeyi, hele de Afrikalı bir genç için telaffuz dahi etmeyin.

beşnumara

Abi benim gözümde yaptığı ırkçılıktan başka bir şey değil. Pas atacak ekighoyu arar gol atar ekighoyu arar ekigho da aynı şekilde...
Bunların saha içinde iyiniyetli olduğunu ben şahsen düşünmüyorum. Antep belediyeye golü attıktan sonra kalitesini iyice belli etti. Bu benm görüşümdür.
Bunların başında kaptan olsa adam olurlar da kaptan yok İşte.

ChucKeR

ırkçılık yapıyosa canberk'e o kadar yardıma neden geliyo. umarın ırkçılığın ne olduğunu dahi bildiğini sanmam. bu çocuklar oyun zekası düşük fiziksel olarak kabiliyetli oyuncular. o yüzden doğru pası doğru koşuyu göremeyip bireysel oynuyolar. birbirleriyle anlaşıyo olmaları da çok doğal dil diye bi kavram var.yani olay tamamen yarım akıllı olmalarıyla ilgili.

kayırcak adam denizli maçında golü atınca klübedeki adile koşmazdı ya da umar gibi asist için teşekkür etmezdi. mesela bizim türklerden biri olsa ya kalparın paçalara yapışır ya da topu karnına sokup tek kişilik showunu yapardı.

eprianu

Irkçılık değil de farklı birşey var. Son iki maçtır bariz görünüyor Umar ve Ekigho Adil'e top vermiyorlar kolay kolay.
Sebebini bilmiyorum ama

mehmet yılmaz

Irkçılık bir ruh hastalığıdır, bu kavramı olur olmaz herseyde kullanmayalim fatih.
Demek istedigim budur. 

Ayrıca Çelebi ile hapay bırak ekighoyu kimseye pas atmiyor. Onlarin ki ne oluyor öyleyse?   ??? :Ph

oguz_5528

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 20 February 2014, 18:14:04
Bu senin maçın olacak.

Yanlız maçlardan önce şeklimi koyuyorum bende :D

lato

Adı ne olursa olsun yaptıkları hoş değil bu bir takım oyunu. Hemşeri ayağına gol attırmaya çalışırsın ama bu yaşta bu kafayla gidersen geleceğine de yazık edersin. Beşnumara'nın dediği gibi başlarındaki kaptan olsa çoktan müdahale etmişti bu olaya. Kazanırken iyiyiz ama kaybetmeye başlarsak bu olay daha da can sıkıcı olacak

oguz_5528

Seneye sen bu yavru hamsilerin abilerine de koyacan ve biz seni ölene kadar unutmayacaz !!!!

fanatik samsunsporlu

2 haftadır ipten alıyon bizi.allah razı olsun

brigand

Bu çocuk 19 yaşına girmedi daha. Pranga vurup salmamak lazım : ) fena saldın zehri fena : )