2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Stoper

19 February 2014, 01:55:37 #195 Son düzenlenme: 21 February 2014, 01:25:52 Stoper
Atakum'da MHP adayı Necdet Çamaş'i destekleyenlerden biride Galip Öztürk.Çamaş'in seçim otobüsünü giydirdi,maddi yardimda bulundu. Sebebi ise hemşehrisi olması.Necdet Çamaş, Çarşambali.. 2009 yilinda olduğu gibi benim oyum MHP'ye gidecek.. Daha öncede yazdım,gecen sene AKS'de Selamet Atli'lar programlarında Kavak belediye başkani ve İlkadim belediye baskanindan kombine sözü alırken Metin Burma Vakfikebir de tatilini yapıyordu.Daha stadyumun yolunu bilmez.

özkan

Zaten şu particilik sevdasını Samsunspor'luluğun önüne bir koyabilse şu insanlarımız..O zaman olacak da işte..Nerde..

adige73

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 18 February 2014, 16:54:25
Ferhat Günaydın hakkında net bilgilere sahip olan var mı? Oy verebileceğimiz bir kişi mi? Ben aslen trabzonlu diye biliyorum, var mı öyle birşey? Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Kafamda deli sorular.  :deli:
ferhat günaydın aslen trabzonlu olmasına rağmen ailesi küçük yaşlarda Tokat a göç etmiş ancak ferhat bey samsun da dünyaya gelmiştir

sadece55

Nihat Soğukta AK partiden iyi bir sırada Meclis Üyesi adayı.İyi bir Samsunsporlu Büyükşehir Bşk V. olma potansiyeli de taşıyan bir isim.Faydası olacaktır diye inanıyorum.

özkan

Konuyla en alakalı kısım olarak burayı buldum.Kendisini şınak silopili bildiğimiz Samsunspor'lu muhsin bordoğan pkknın uzantısı olan bdpnin belediye meclis üye listesini kendi facebook sayfasında paylaşmış.Ne düşünmeliyiz bu kişi ile ilgili ?

HoliganSamSunLu

samsunspor taraftarı bu seçimlerde yerel düşünebilecek diye umutluyum...

Sioux

berusa55

SAMSUNSPOR SAHİPSİZ KALMAYACAK

Akşam saatlerin de Samsunspor maçının hatırlatılması ve kulüp üstündeki borçların hatırlatılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Günaydın ; Kentimizin en büyük marka değeri olan Samsunspor maalesef sahipsiz bırakılmış ve yıllarca siyasi malzeme olarak kullanılmıştır. Şu anda takımımızın zor günler geçirdiğini ve bunların sebeplerini de biliyorum. Fakat bu durum dan Sayın başkan Emin Kar beyefendinin herhangi bir ihmal ve tasarrufu yoktur. Kendisi tam bir Samsun sevdalısıdır. Maalesef yalnız bırakılmıştır. Ben göreve geldiğim andan itibaren  Samsunspor'a talep edilen desteği elimizden geldiğince yapmaya söz veriyorum. Büyük Samsunspor taraftarı emin olsun, takımımız da kentimizle birlikte büyüyecek.

Kaynak

lato

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 February 2014, 22:22:33
SAMSUNSPOR SAHİPSİZ KALMAYACAK

Akşam saatlerin de Samsunspor maçının hatırlatılması ve kulüp üstündeki borçların hatırlatılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Günaydın ; Kentimizin en büyük marka değeri olan Samsunspor maalesef sahipsiz bırakılmış ve yıllarca siyasi malzeme olarak kullanılmıştır. Şu anda takımımızın zor günler geçirdiğini ve bunların sebeplerini de biliyorum. Fakat bu durum dan Sayın başkan Emin Kar beyefendinin herhangi bir ihmal ve tasarrufu yoktur. Kendisi tam bir Samsun sevdalısıdır. Maalesef yalnız bırakılmıştır. Ben göreve geldiğim andan itibaren  Samsunspor'a talep edilen desteği elimizden geldiğince yapmaya söz veriyorum. Büyük Samsunspor taraftarı emin olsun, takımımız da kentimizle birlikte büyüyecek.

Kaynak

Adam olan birşeyler yapmak için göreve gelmeyi beklemez bence seçim propagandasına devam :P

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: özkan - 19 February 2014, 17:59:55
Konuyla en alakalı kısım olarak burayı buldum.Kendisini şınak silopili bildiğimiz Samsunspor'lu muhsin bordoğan pkknın uzantısı olan bdpnin belediye meclis üye listesini kendi facebook sayfasında paylaşmış.Ne düşünmeliyiz bu kişi ile ilgili ?
Bdp'nin terör örgütüne hizmet ettiğini herkes biliyor. Demek ki bu arkadaşta örgüte hizmet ediyor ki, paylaşmış. İçimizde hain çok kardeşim.

mehmet yılmaz

Şayet doğruysa bir çuval inciri berbat etmek budur işte.  :(  Bu adayın yanında yöresinde fikir verecek, yol gösterecek kimsesi yok demek ki...
Samsunspor'un maçının olduğu saatte TS, FB, BJk, GS maçı seyredip, bunu da maarifetmiş gibi duyurmak. İnsanın kendi ayağına sıkmasıyla eşdeğer. Üstelik en ciddi iki rakibinin zayıf noktalarından biri de bu iken..

beşnumara

Yazıklar olsun.
Benim gözümde Suat Kılıç yzyden de bu gibi tiplerden de iyidir.
Beter olun.

kuzey55

Nasıl iki yüzlü bunlar yahu.Necattin baskandan kalani yalan.

Samet Torun

Stoper

Çamaş'ın sayfasında bu haberi 3 dakika önce paylaştılar.Muhtemelen uydurma haber.

AlıntıSamsunspor'un Gaziantep'te 1-0 galip geldiği maçı tv'den canlı izleyen MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş hop oturdu hop kalktı.

HEYECANINI GİZLEYEMEDİ

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş Gaziantep'te, Gaziantep B.B ile oynanan ve Samsunspor'un 1-0 galip geldiği maçta hop oturup hop kalktı. Bir dönem Samsunspor'da yöneticilik görevi de yapan Çamaş maçı seçim koordinasyon merkezinde toplu bir kalabalıkla izledi.

ÇAMAŞ'IN GALİBİYET SEVİNCİ

Eski Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Mehmet Çakar, Eski Samsunspor başkanlarından Sezgin Gümüş ve MHP 1. sıra belediye meclis üyesi adayı Fevzi Er'in de hazır bulunduğu ortamda heyecanlı anlar yaşayan Çamaş, alınan galibiyet sonrası sevincini dostlarıyla paylaştı.

http://meydannet.com/camasin-samsunspor-aski/

https://www.facebook.com/necdet.camas