2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

beşnumara

İtiraz ediyorum admin propogandii yapilüyür :) admin beni bul

Levent ÖCAL

BBP Ladik belediye başkan adayını açıkladı. Kendisi Samsunspor hakkındaki görüşlerine değer verdiğim ve çok yakından tanıdığım Koyu Samsunspor'lu ve Bafra kökenli Kasım TUNÇ dur

Görüşü bu parti yönünde olanlar varsa Ladik te oy kullanacak gönül rahatlığıyla kendisine oy verebilir.

Amacım tabiki seçim propagandası yapmak değil, Samsunspor lu bir aday abimizi tanıtmaktır, yanlış anlaşılmasın  ;)

Stoper

17 February 2014, 02:15:40 #182 Son düzenlenme: 22 February 2014, 01:04:03 Stoper
Kozmopolit nufusa sahıp yerleşim yerlerinde farklı memleketten insanların belediye başkanlığı,milletvekilliği vs gibi önemli yerlerde olması sıkca karşılaşılan bir durum.Bursa,İzmir,Kocaeli vs.. gibi şehirlerde de Samsun'a benzer tablo var.Fakat burada sorun,"sürekli aynı memleketten"insanların önümüze koyuluyor olması.Samsunluyu geçtim , bu şehir de hiç mi yok ; Ordulu,Amasyalı,Gümüşhaneli,Giresunlu vs. Niçin hep aynı şehrin insanları gösterilir?Bu durum tesaduf mu?Yoksa adam,memleket tutmadan mı kaynaklanıyor?2009 yılında KADEF(Kavak Dernekler Fedarasyonu)Necattin Demirtaş'ı destekleyeceğini açıkladı.İsmi cismi duyulmamış Demirtaş 3.parti konumunda ki MHP'den aday olup kazanınca söylenen tek şey "mikro milliyetcilik"yaptılar.. Be mübarek sen bu şehirde muhtarlık yarışında bile bizim uşak diye milliyetcilik yaparsın,bu şehrin gerçek sahipleri yapsa ne olur?

Trabzon Çaykara'da doğmuş,çocukluğu Ordu'da geçmiş,üniversite döneminde ailesiyle beraber Samsun'a göç etmiş,iyi bir TS taraftarı olan Erdoğan Tok'un geçen bir açıklamasını okudum,"Samsunlu olmak yetmez,Samsuncu olmak gerekir"  Sağ da sol da Trabzon'u dilinden düşürmeyen adamın bu sözleri ne kadar komik!

Tribün Dergi sitesinde Karşıyakalı taraftarın yazdıklarına katılmamak elde değil.

AlıntıAslinda suc bizlerde.. semtin gercek sahipleri siyasetle ilgilenmiyor.. bizden 3 kusak sogukkuyuda , ornekkoyde yatiyor. Bakiyorum kimsenin işi olmamış siyasetle.. sizler bizler gereken yerlerde olmadigimiz icin tokatlisi, malatyalisi, konyalisi geliyor bizleri yonetmeye kalkıyor. . Birde hemşerilerimiz diye seslenmiyorlarmi o zaman cildiriyorum.. Aynı sey tribun icin de geçerli. . Abiler bile kiziyor bostanli cocuklarina , harbi karşıyaka cocuklarina.. cunku gitmiyorlar , sonra tribunde cok pale var yeeaaaa, deplasman otobüsü 78 olmuş yeaaa diye söyleniyorlar.. gideceksin kardeşim. . Tribüne de gideceksin, partilerede gireceksin semtin icin stk lara da uye olacaksin ki sonra böyle aglamayacaksin...

Sioux

Alıntı yapılan: Stoper - 17 February 2014, 02:15:40

Trabzon Çaykara'da doğmuş,çocukluğu Ordu'da geçmiş,üniversite döneminde ailesiyle beraber Samsun'a göç etmiş,iyi bir TS taraftarı olan Erdoğan Tok'un geçen bir açıklamasını okudum,"Samsunlu olmak yetmez,Samsuncu olmak gerekir"  Sağ da sol da Trabzon'u dilinden düşürmeyen adamın bu sözleri ne kadar komik!

Kesinlikle katılıyorum.
Samsunlu değil, Samsun'da doğmamış, çocukluğu Samsun'da geçmemiş, Samsun'da büyümemiş, Samsun'da okumamış. Samsun'da para kazanmak için gelmiş ve Samsunluluk konusunda sahte davranışlar sergilediği çok açık birisi. Vizyonu yok, karizması yok, geçmişi başarısız, yeteneği yok, tek yeterliliği(!) Of-Çaykaralı olması. Bakın arkadaşlar, biz hep Trabzon lobisi diyoruz ama AKP'nin içindeki lobi mesela bir Akçaabatlıyı bile ikinci sınıf sayar. Of-Çaykara ve onlardan ayrılıp yeni ilçe olan Köprübaşı lobisi var orada. Hepsi birbiriyle akraba zaten. Acayip bir yapı oluşturulmuş. Tamemen birbirlerini koruyup, yükseltiyorlar. Bir parti düşünün 2001'den beri 5 il başkanı değişsin ve 5'i de Trabzon kökenli olsun. Buna tesadüf diyemezsiniz. Aralarına başkalarını almazlar, yükseltmezler. Bunlar tesadüf değil. Sonra, 'Samsunlular da girsin siyasete. Onlar girmiyorlar vs.' derler. Halbuki Samsunlu birini arada yerler, girmek istesen de almazlar. Çünkü o klik köşe başlarını tutmuştur. Liyakatlı, işinin ehli birilerini adfay gösterseler yine sorun değil de Erdoğan Tok kimdir? Öztoklar İnşaaatla zengin olmuş birisi. 3 yıl TBMM müşavirliği denilen ne idüğü belirsiz bir görev yaptı. Maaş aldı. Görev tanımını yapabilir mi o işin? Meclis başkanı bile bunları çağırıp, size biz para veriyoruz ama ne iş yaparsınız diye sordu. Özetle, adamlar birbirlerini acayip tutuyorlar. Uyanık olmak, partizan olmamamak lazım.

ult55ras

nihat soğut, akpnin çarşamba belediye meclisi 2. sıradan aday

Kaya

18 February 2014, 00:01:16 #185 Son düzenlenme: 18 February 2014, 00:06:38 Kaya
Büyük SAMSUNSPOR taraftarı büyükşehir seçimlerinde kime oy verecek ? Yzy ve Tarık Cengiz'e bu taraftarın tüm yapılanlara rağmen oy verme olasılığı var mıdır ?

Benim oyum; ''Samsunspor gibi takımı kendi çıkarları uğruna kendilerine bağımlı hale getirip,para dilendirenlerden kurtarıp kalıcı gelir sağlayacağız'' diyen Ferhat Günaydın'a gidecek.

altunay

atakum necdet çamas büyüksehir ferhat günaydın

GökhanÇağlar

Atakumda Samsunlu tek aday Necdet Çamaş bence şansı yüksek. Canikte Osman Genç'in bu kez kaybedeceğini düşünüyorum. Büyükşehire gelince Yusuf Ziya ve Tarık Cengiz'den bize fayda yok en hayırlısı Ferhat Günaydın'ın kazanması olur.

Ayberk

kazanamasa bile ferhat günaydın'a benim oyum da. bu taraftarı afedersiniz salak yerine koyanlara tepkimi koymuş olurum en azından

altunay

yusuf ziya yılmaz kendini samsunda hükümdar zannediyr bu saltanata son vermek lazım ne demek samsunspora yardım etmemk kardesim bu sehrin markası samsunspordurr

55cem55

öncelikle sunu belirteyim de tepki gelmesin insanların eğitim seviyesini asla sorgulamam veye küçümsemem amaa akparti belediye meclis uyelikleri açıklanmıs listeler resmen ilkokul mezunu kaynıyor biliçli bi durummudur anlamadım...sehir yönetiminde karar verecek mekanizmanın biraz akademik eğitimi olması gerekmezmi sonucta sehir adına bi dunya kararda sorgulamalarda onların oyu olmuyor mu...bilmiyorum benmi garip dusunuyorum

sadece55

Meclis üyeleri malesef yıllardan beri her partide aynı seviyede nedense pek dikkat edilmiyor Meclis üyelerinin eğitim seviyesine

##kdc##

18 February 2014, 16:29:02 #192 Son düzenlenme: 18 February 2014, 16:32:45 ##kdc##
Alıntı yapılan: 55cem55 - 18 February 2014, 02:20:43
öncelikle sunu belirteyim de tepki gelmesin insanların eğitim seviyesini asla sorgulamam veye küçümsemem amaa akparti belediye meclis uyelikleri açıklanmıs listeler resmen ilkokul mezunu kaynıyor biliçli bi durummudur anlamadım...sehir yönetiminde karar verecek mekanizmanın biraz akademik eğitimi olması gerekmezmi sonucta sehir adına bi dunya kararda sorgulamalarda onların oyu olmuyor mu...bilmiyorum benmi garip dusunuyorum

Dediğiniz doğru ancak meclis oylamalarında üyelerin kişisel tercihleri onaylatılmıyor malesef.
Geçen sene Atakum'daki Protokol Camii oylamasında AK Partili meclis üyeleri projenin uygun olmadığını söylemelerine rağmen kendi partilerinin projesi olduğu için evet oyu vermişlerdi.
Yani oraya profesör de koysanız, ilkokul mezunu da koysanız, il başkanları ve partilerin daha önceden belirlediği oylar kullanılıyor..

Aynı uygulama diğer partiler için de geçerli, mantık ve yarara bakmıyorlar, kendi sundukları projelere göre hareket ediliyor..

Levent ÖCAL

18 February 2014, 16:54:25 #193 Son düzenlenme: 19 February 2014, 17:10:23 DESPOTE55
Ferhat Günaydın hakkında net bilgilere sahip olan var mı? Oy verebileceğimiz bir kişi mi? Ben aslen trabzonlu diye biliyorum, var mı öyle birşey? Beni aydınlatabilirseniz sevinirim. Kafamda deli sorular.  :)

ult55ras

Mehmet BANK ilkadım chp 4. sıra meclis üyesi adayı