Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

3 Puan alamamak ne kadar üzücü oldu şimdi :(

samsunum

Çarşambamızdan sonra Baframıza da yeni stad yapılıyor. yarın saat 14 : 30 da bakan kılıçın katılımıyla stadın temel atma töreni gerçekliştirecek. Stadın kapasitesi hakkında kesin bilgi olmamakla birlikte 5 bin ve ya 7 bin 500 kişilk olacağı söyleniyor ki büyük ihtimal 5 bin kişilk olacak. şimdi benim anlamadığım şu mevcut stadyum zaten 4 bin kişilikken yeni stadyumun 5 bin kişilik olması ilginç .
stadın görseli böyle. eğer bu tarz bi stad olacaksa en az 10 bin kişilk olmalıydı diye düşünüyorum.

inşaat alanında bir fotoğraf

Musti

Yalnız üstteki resim rize stadının görseli.

samsunum

evet. proje olarak ta rize stadı gibi olacağını söylemişti suat kılıç

jurista

Sevgili Kaptanımız Adnan'ın manevi abisi, Samsunsporumuzun aziz ve değerli bakanı ,Büyük Samsunsporlu Samsun sevdalısı Sayın Suat Kılıç'ın Trabzonspor için antrönör adayı ...

Gençlik ve Spor eski bakanı Suat Kılıç, sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak, teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor yönetime öneride bulundu.

Suat Kılıç, mesajında, "Trabzonspor'un yaşadığı şampiyonluklarda da, kıl payı kaçırdıklarında da hep Şenol Güneş vardı. Bence çare yine o" ifadelerine yer verdi.

http://www.haber61.net/care-yine-senol-gunes-171503h.htm?interstitial=true

Duško Milinković

Sonu Tanju gibi olur. Şöhret bitince tekrar Samsuna yaranma çabaları.

amisos5506

mustafa sarıgül eğer seçilirse ilk işinin ibb spor u kapatmak olacağını söylemiş.hadi bakalım.bence doğru bir karar.

Ayberk

Aha da dediğime geldi. Laf arasında hep diyordum Sarıgül İBB'yi kapatacağını söylesin kesin seçilir diye :D İnşallah kapatılır. Hem futbol için zarar ziyan, uyuz bir takım. Hem de inanılmaz bir rant kapısı, para aklamanın merkezi resmen.

Duško Milinković

Kapatacağına bize versin. Adını değiştirip borçsuz bir takımla devam edelim. Borçları da yapan kazım beye hediye olarak verelim.

Ayberk

ciddi misiniz abi ya bazen harbiden şaka mı yapılıyor, fikir mi üretiliyor ayırt etmekte zorlanıyorum :rulet:

mehmet yılmaz

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 11 February 2014, 23:07:10
Kapatacağına bize versin. Adını değiştirip borçsuz bir takımla devam edelim. Borçları da yapan kazım beye hediye olarak verelim.
maytap mı geçiyon sen ağa?

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 11 February 2014, 23:54:04
maytap mı geçiyon sen ağa?

Yoo,gayet ciddi söylüyorum. Bu sene çıkamadığımızı farzedelim. Spor bakanlığının da bir kabine değişikliği ile gittiğini farzedelim. Borç kaç Euro? Bu takımın bu borcu nasıl çevireceği hakkında fikri olan? Alttan gelen borçsuz bir takımımız da olmadığına göre nasıl bir çözüm önerirsiniz? (Bu sene çıkarsak sorun yok, adana yada İzmir'e de verilebilir.)

seyf55

Uğur Yıldız